• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Lano s hakem jsem schopen vyrobit... kdyztak paklice...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Manipulace a propaganda na pozadí současné informační války
    Ftorek Jozef


    >>> bacha na moje citace z tehle knihy, autor je ocividne komous/protiamericky/anti-liberalni a podobne, takze v mnohem ma pravdu, ale zaroven si prihriva (a to vic nez malo) svoji polivcicku, podobne, ne-li vic nez Keller. Ale jinak jako jo, je to nazor.

    Ja se priznavam, ze jsem programove pro-Americky, pro-Izraelsky, a to vsude, kde tyto staty stoji proti muslimum nebo Rusku, a to i v pripade, ze to vnimam jako valku o zdroje (kde na to upozornim, ze se nejedna o vec jine moralky, ale dobivacne valky).

    Takze i muj nazor neni a priori moralne nestranny, v coz neverim per se. Verim, ze existuji ruzne strany mince, a verim, ze modri jsou hodni, a cerveni zli i kdyz zeleny masakrujou obe strany, coz je mj. dany i tim, ze zeleni do toho jdou s volanim pambuh zaplat; viz Cecna, Nagorny Karabach. Taky vim, ze je dalsi moralka, ktere nerozumim a je mocna, a to jsou Indie a Cina. Zluti a Hnedi hraji sakra roli a je dobre je vnimat v Africe... Pakistanu, Mongolsku, Rusku, Tibetu... taky Australie se veze na zajmu Zlutych.

    Takze: nejsem nestranny, a stojim deklarativne na strane Modrych, coz neznamena, ze se nesnazim o kriticke mysleni a vnimani zbytku barev. Howg.
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Právě proto mi ta (androiďácká) appka moc nevyhovuje a používám ji minimálně, spíš ji mám jen kvůli notifikacím.
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Před lety, když ještě jeden vodojem stál v bývalém JZD v Ústsku v Bojkovicích, kam jezdíme na Mišmaš, jsem byl u toho, když kámoš lezl nahoru do té koule po žebřu, leč bohužel závrať mi nedovolila jej následovat.
    Byla to tahle:


    Ta ze soboty je na nádraží ve Wodzisławu Śląskim. Vchod je zazděný, ale s pomocí lana s hákem bys tam vlez tím okýnkem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Byl jsi nekdy v nejake z tech vodarenskych vezi? Ja ne, vzdycky je to nedobytne a chtel bych videt, co je uvnitr vodojemu. Training lockpickingu by se moh uz konecne vyplatit, no...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Tehle atmosfery bych chtel dosahnout (idealne bez tech krvavych fleku na stole ;)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Muj pripad ;)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Z mobilni appky, ktera uz moralne dost zastarala, a uvazuju, ze se kvuli tomu naucim psat mobilni appky, tak to nejde... jeden obrazek per prispevek... mam fotky zatim jen v telefonu, takze jsem na rychlo uploadnul ty nejhezci... v telefonu (na asi 3 cloudech) mam jeste asi 10 urbexu a musim se dokopat k tomu, abych to postupne nahazel na rajce/flickr... fotim jodne, povazuju Urbex za jistou zachranu kulturniho dedictvi, tak jako Ostravu povazuju za pamatnik neuveritelneho mnozstvi lidske prace a usili... proto to chci udelat poradne. Ale Tvuj like beru v uvahu a deluju za nej. Kdyztak davej vedet, ohledne prochazek, podelim se o prachy za benzin, mam vicemene dost vybavy pro tri lidi, a na urbex/vylet pujdu rad vicmene pokazde, kdyz budu moct (nejhur i v tydnu).., klidne sem sypej i napady, budu to schromazdovat, uvazuju, ze bych udelal eBook s informacema o tech objektech a tak. Muze se pak donekonecna rozrustat...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „závažnosti informace svědčí v dnešní době často i to, že se neobjevuje v referování médií hlavního proudu. Hlavní zpravodajské i publicistické redakce včetně těch veřejnoprávních, jež by měly být maximálně nezávislé na ekonomických i politických vlivech, konaly v souladu s politickou elitou země. Ta otázku možné přítomnosti cizí, byť spojenecké armády na území ČR úplně ignorovala, a to natolik, že se nestala ani jedním z témat předvolebního soupeření politických stran a jejich kandidátů do Poslanecké sně
    „sněmovny Parlamentu ČR.5 Žádná parlamentní politická strana ve volebním roce 2006 oficiálně neoznámila svůj postoj k otázce zahraniční vojenské základny na výsostném území České republiky. Občané tak neměli možnost vyjádřit svým volebním hlasováním vlastní názor na základnu cizí armády na našem území a v tomto smyslu svým voleným zástupcům předat mandát k zastupování a rozhodování.
    Způsob referování a chování většiny masmédií hlavního proudu v kauze americké proti“

    „protiraketové základny ve východní Evropě byl do značné míry potvrzením předpokladů tzv. kritické školy (teorie) a jejího modelu, paradigmatu hegemonie – dominance. Kritická teorie, původně reprezentovaná zástupci tzv. frankfurtské školy, se nesmlouvavě vymezuje vůči liberálnímu pojetí médií jako svobodného tržiště informací a hlídacího psa demokracie. Kritické paradigma hegemonie charakterizuje masová média jako komunikační kanál, hlásající již existující, zavedený ideologický a hodnotový systém“

    Citace z knihy
    Manipulace a propaganda na pozadí současné informační války
    Ftorek Jozef
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.

    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Die Antwoord jsou másla...

    LITTLE BIG – SKIBIDI (official music video)
    http://www.youtube.com/watch?v=mDFBTdToRmw


    LITTLE BIG - LollyBomb [Official Music Video]
    http://www.youtube.com/watch?v=FBnAZnfNB6U
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Neumíš zkomprimovat fotky do jednoho příspěvku?
    Nebudu plusovat jeden po druhém, tůdle :-p
    FRDK
    FRDK --- ---
    K tomu hraní minule...

    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Die Antword maji novej a moc hezkej klip

    DIE ANTWOORD ft. The Black Goat ‘ALIEN’ (Official Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=yF2y5y7BxgM
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Sem se chci jet podivat, prej je okolo hromada tezebnich jam a jeste je tam pry takove to typicke teraske hnusno, ktere uz v Ostrave dost zjihlo :

    Halda v Rydułtowech – Wikipedie https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Halda_v_Rydu%C5%82towech
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hmm hmm, treba app nasa patent portfolio. Skoda, ze asi neopensourcuji, narozdil od Muska
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyto, NASA má v kramku napristo bozi appku, pripadam si jak deti ve Startreku, jak se dycky ucily astrofyziku na tabletech... mmchodem pri zadani hesla iss je tam appka, ktera poskytuje live feedy z iss kamer, pry jsou tam videt polarni zare, nebo starty raket...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam