Taky jste si vsimli, kolik lidi dnes nosi tricka NASA, a taky jste za posledni 3 mesice potkali 5 lidi s nasivkou lodni posadky Nostromo? Rozhod jsem se, ze si zkusim precist alieny, kdyz uz vesmirne tema. Nemam moc naladu na nic chytrejsiho a dal bych si i film, sice jsem outsider, pac mam nejradej dvojku (a po ni trojku), ale jak rikam, jsem unaveny a nemam chut na nic chytrejsiho. “Get away from her, BITCH!”
Sygurney byla koc, sice nemela zadnej zadek a prsa, ale zas ji slusela utocna puska a plamenomet.
(O weekendu bych sel na strelnici, zalezt si, do sauny a na bezen + na urbex... zadna intelektualni zabava! Julie se me snazi zlakat na freediving a ja mam vodu hrozne rad, citim se napul ukecany, kdyz semnou bude chodit lezt, asi to zkusim, v zivote jsem neplaval se snorchlem a ploutvickama, tak co to nezkusit.
Zadnej internet!
Skoda, ze jeste neni dost teplo na pohodlnej cundr, vzal bych volno, klobouk spacak, czokla a fotak, a zamiril bych do Jachymova. No uz kvetou snezenky, takze se snad doziju jara. Letos dobry, jeste jsem nemel poradny zachvat zimni deprese, sex za usmev a vyhrata postel s knizkou nejsou spatny leky proti trudomyslnosti, stejne jako snad zas stoupajici Labka, 68kg miso obvyklych 56, minimum alkoholu, treti mesic bez drog a docela neobvykle i dost pohybu, ktery v zime nemusim, ale dari se...
Poprve v zivote jsem si zaplatil dovolenou, sice jen tyden, i kdyz se citim, ze bych potreboval mesic, kazdopadne je to nekolikadenni splavovani reky + lezeni na nejakych skalkach pro deti kamziku, tusim Italske ferraty. Akorat to vede clovek, kterej neni schopnej pochopit, proc lezu do baraku, ve kterych je hovno, bordel a bezdomovci. Ja bych si chtel dat Italske prvovalecne horske pevnosti, coz nude hodne bozi urbex. Treba ho ukecame.
Kazdopadne dovolena hurra! Mam rad vodu, skaly uz min (mam strach z vejsek, takze vlastne lezu jen proto, ze ho mit nechci, tak jako jsem se asi za 2 roky desensitivizace zbavil strachu z pavouku, ktery jsem taky nechtel))