jak chci tu konskou kerku, tak chci kone kopajiciho, na zadnich nebo jinak vyjazujiciho... kun sam o sobe pro me bude mit
mnoho vyznamu, predevsim Adelu, pak taky silenou silu
a divokost,’ktera ale neni
selmou... svobodu podle starych pravidel. mam rad skvrnite kone, co bych chtel k vanocum, a do
ceho nikdy nevyrostu, tak by byl cernobily mustang, bila hlava, bile plotny. hriva a ocas jako svihnuti devitiocqsou kockou, jako vlasy cikanske milenky, rychlost a sila, po ktere se pojmenovavaji auta a urcuje vykony motoru. anglicky se vyhazujici kun rekne mimo jine takhle ;) (kun je proste symbol, ktery stejne jako vlk a liska patri uz roky k memu zivotu, nikdy jsem neroztahnul kridla a let az prilis casto smrdi stremhlavym padem, konecne ani ptaci. ejsou svobodni, vzdyt i oni jsou pribiti k obloze (Bob Dylan), kun ma hezky zadek, a na to ja sakra dam, zenska bez prdele je jako tyden bez nedele, kun kope, tak jak ja nikdy neprestanu, a zaroven, podobne jako ohen, je dobry spolecnik a velmi zly pan. kone a slunce jsou taky nejstarsimi lidskymi boztsvi, ikonami a totemy. kun donese dobreho jezdce do pekla, a dobreho chlapa do nebe.’proto chci kerku vzpinajiciho se nebo vyhazujiciho mustanga... jo a vlastne, jsem chtel napsat, jak se rekne vyhazujici konik anglicky... tak takhle:
bucking bronco
Term used to describe an odd doggy style method. The male leans down over the female during sex then strongly grips the breasts then says into the ear of the female something that would cause her to frantically try to get away (i have aids, your sister was better, where did this rash on my dick come from?, your a lot better than that cold girl i met in the morgue, etc..)
(urban dictionary)
Tak co Adelo, chytis me za ocas, zeno moje?! ;)
mmchodem, uz jsem vam sem psal, ze se budu zenit? Neni to sice poprve, ale rozhodne je to na posledy! vcas vas vsecky s Adelou pozveme. podle meho je rozumne si vzit zenu, ktera vas miluje, je dost svobodna, aby vas nenudila, a sebe taky, dost svata, aby vam zachranovala zivot a nechnula pri tom brvou, dost silna, aby si od vas nenechala dat ranu a dost chytra, aby vas dokazala urazit. taky dost vzacna, aby jste o ni nechteli prijit, i kdyby to znamenalo zajit si pro ni po stezkach v mracich do nebe nebo pekla, jak Buh da. moje zena musi byt dobry jezdec, nejen, abych ji na sobe snes a nezacal kopat, ale aby vedela, kdy ma uzdu pritahnout ci povolit, kdy z kapsy tahat cukr, a taky, ze bicem se praska vzduch nad usima, ne konskej hrbet a zadek. trocha ostruh neni na skodu, treba kdyz ma holkanchlapa v sobe, ale kdyz je jich moc, da si zvire pozor, vzdyt ostruhy si nevyslouzis kazdy den, jen kdyz je treba tvrdit muziku a tancovat, ac se hraje na levny nastroje.
tohle vidim v nas dvou, a nevim jak ona, ale ja si ji beru prave napul hlavou a prave napul srdcem, jenze vim, ze k srdci si ji beru, k srdci mi prirusta a srdce mi roztancuje kazdy den o kousek vic a vic.
neni to sranda, napsat dobre vyznani, jete tezsi je ho rikat do oci, ovsem zitra, nebo po zjutra me ceka jeste o kousek tezsi chvilka. jedeme k Adelinejm rodicum, a ja budu muset nejakyho kralyka, vety a holubici vytahnout pred nima, jejim bratrem, jeho zenou a detmi.
proste o weekendu budu doufat, ze tata nema bic, protoze pred maminkou se stydet nebudu, od ni ma dcera mekke a siroke srdce, ale zadat tatu o jeho blondatou holcicku, to bude sakra prochazka po napnutym spagatu.
tak mi drzte palce, protoze s Adelou uz jsme si ano rekli, ted mi ji musej dat, pac krast se nema.
usmuvam se, byval jsem hodne nestastny, pak zamilovany a stastny, pak uz jen spokojeny, a pak zas dole, dlouho, sam a bez pomoci ci nadeje. ale vyslo novy slunko, zlatavy a zalesknula se v nem nadeje, kterou jsem mel uz jen za zlamanou grelesli a orezany dukat.
tak jak je Buh ce me, tak rikam, ze Adelu miluju a jsem stastny a budu delat vsechno pro to, abych tohle dal i ji.