Tak jsem se rozhod, ze aspon na dobu vanocnich svatku se konecne dokopu k tomu, abych zkusil rozchodit stalkera na Mac. Sice se bojim, ze to zas dopadne blbe, jenze musim rict, ze mi ta hra FAKT chybi.
nikdy jsem ji nedohral, pac na to nakonec nikdy nemam cas, ale tak moc se mi libi ta atmosfera, ten zmar a urbex se zbrani v ruce... na urbex jsem ted nejak nemel cas, ale stalkera bych si zahral.
Mam dokonce i masinu, na ktere by to mohlo jet, a moh bych na ni asi prinejhorsim nacpat widle, ale nemam zadny Widle... naposledy jsem ten operak pouzival ve Verizonu na terminalu, ale vlastne jsem nikdy nevlastnil svuj pocitac, a od roku cca 2005 zadne widle nikde nemam, ani neumim sehnat nejake funkcni iso, ktere by nebylo zavirovane a derave, a nemuselo by se nekde lizt do nejakych registru, aby se to neposralo, jen se to pripoji k netu a tak podobne.
pokud nekdo neco takoveho mate, asi bych to chtel. Potrebuju to fakt jen jako gameloader, a to jeste jen na jednu gamesku, ktera bohuzel nejdem moc na nicem jinym rozchodit [a sjizdet takove obludy pomoci strace, to jako nechces, zvlast proto, ze jsou tam porad ty widle]....
Jeste udelam pokus s Crossoverem, o kterym pisou tady:
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl for Mac OSX - PaulTheTall PaulTheTall
https://www.paulthetall.com/stalker-chernobyl-mac/
Ale pokud by nahodou nekdo mel nekde vhodny iso, jehoz stazeni neupise moji dusi microsoftu... chci.
Potazmo nerozchodil nekdy nekdo stalkera na linuxu nebo macu?