• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    OVERDRIVE: Díky moc za pozvání do Ostravy. Rád se udělám cestu. Spíše bych ale rád pojal návštěvu, jak píšeš, outdoorověji, takže co třeba nějak na jaře či v létě, pokud to nebude kolidovat s termínem svatby? K zasnoubení a ke svatbě vám gratuluji. A Tobě samozřejmě i k abstinenci. Chapeau.
    Ptal jsi se, jestli ještě učím. Doktorát jsem sice dodělal (v 2013); z akademického prostředí jsme ale poněkud "oddriftoval" a momentálně se živím testováním SW. Na filozofii jsem nezanevřel; věnuji se jí ale spíše rekreačně.
    Měj se; mějte se pěkně, J.
    P. S u Kanta bych si asi pro začátek třeba přečetl slovníková hesla: Routledge Encyclopedia of Philosophy nebo Stanford Encyclopedia of Philosophy
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ADAMBERNAU: Tak ono se da i zadtavit. Zas jako z Prahy doOstravy daleko, z Ostravy do Prahy je bliz, to je jasny. Jenze ja byl naposled na Dylanovy a do Mesta vetsinou jezdime s casoplanem dost na tesno. Tak jako zvu, pokud nevadi 3 psy, a zenska.
    V lete je to tady asi lepci, pac kouzlo Ostravy je spis outdoorove, ale vymyslet se da ledasco.
    Muzem treba za mesic oslavit 5let bez heroinu ;)
    Z vyse napsaneho: mam se dobre, budu se na jare zenit, trosku me sere, ze Labka Hackerspace vicemene zkoncil na nezajmu mladych a unave starych. Dnes uz se blbe dela revoluce, dostanes za to tak lajk na facebooku ;)
    Tak me aspon Adela uci jezdit na konich, no...
    Konecne ze me je asi videt vic, co a jak, vzdyt tohohle je plnej audit. Co Ty, furt ucis filosofii? Taky jsem si parkrat vzpomel, treba, kdyz jsem sjizdel qualia, docela bych si dal nejaky jemny uvod do Cunta, ee Kanta.

    S tema Rusakama bude potiz, chtej se odstrihnout od internetu, myslim, ze nekdy v cervenci na to mel byt test, asi zkoncej za ruskou obdobou gr8 firewall of china.
    Dobre jim to tam jde do prdele. Poravde tam nemam zadny kamose, jen jednu kamosku, Varvaru, co je z Mockby a tu moc nevidivam, pac vetsinou zije nekde v dodavce se psy (je to profi vycvikarka czoklu), a ta mi uz pred 3 rokama rikala, ze uvazuje o emigraci, ze se to ani v Moskve uz neda.

    Pritom knizky i muziku delaj furt dobry, jen vrchnost je furt stejna.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    OVERDRIVE: Ahoj, nemáš vůbec zač. "Rusáci" většinou nezklamou. Rozhodně doporučuji uložit si do záložek. A, ano, zajdu sem. Čas od času si na Tebe vzpomenu; jak se máš a jak se Ti vede. Přeji Ti také jen to dobré.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „únavou způsobená ztráta schopnosti překvapení“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ADAMBERNAU: Jinak moc dekuju, je to darek pro nekolik lidi, takze MOC DOBRY. Po letech zitra zajdu do copy-centra a necham si vyrobit knihy na prani.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ADAMBERNAU: Ooh! Vim, ze sem chodis. Ale rad vidim, ze jsi i napsal. Vlastne Te rad vidim. Zdar a silu, hezky slunovrat!
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    OVERDRIVE: Ahoj, tady by to mělo být, jestli je to, co hledáš. Bohužel jen v pdf ale.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Super manchasterstina, jinak samo nic necekanyho, ale jazyk dobrej “bad stuf, bad stuf”


    Hells Angels Media "England Run 2017"
    http://www.youtube.com/watch?v=aqUMN38A5Yg
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Kolem 30 min toho dokumentu je to cely. Typek s bouchackou, postrelil Andela, a pak dostal nozem. Puvodne asi chtel strilet na Jaggera
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Aha on to byl Altamont ne woodstock. Sorry. Fakt jsem to cet davno.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jako muze byt. Docela cool bejvak. Typek mi pripomina Slunka, dyby slunko jezdil na ocelovem koni (coz ze vzpominky na Shadowrun vlastne delal)


    Interview with Iron Horsemen biker - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/interview-with-iron-horsemen-biker-2013-9
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimavej blog, ci co to je..


    Iron Horsemen | No.9
    https://tonyfitzpatrick.wordpress.com/2012/12/16/iron-horsemen/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Btw, tenhle typek dela podobny veci jak Hippisak (kerej ma vystavu v Ponorce, btw)
    Clanek chci precist. A do Ponozky dorazim(-e) na silvestra.

    Hells Angels | No.9
    https://tonyfitzpatrick.wordpress.com/2012/12/26/hells-angels/

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Jeje, to je vtipny, v tom videu Barger rika, ze Thompson je dobry motorkar a meli jej radi. No v knizce pise o tom, ze jezdil autem a kdyz uz musel na motorku, moc se do toho nehnal ;)
    Sonny je proste politik, pro dokument i pro knizku casto zamlcuje, ze jako Hells Angels jsou drogovej kartel, prison mafia, a ze treba v Kanade pri jedne valce gangu zarvalo tusim 200 lidi (uz si to uplne nepamatuju, cet jsem to davno). Kazdopadne to 1% neni jen tak pro nic za nic.

    Kazdopadne tu svobodu berou hodne vazne, ostri neostri.

    Taky jsou dost casto rasisti a homofobove, treba. A taky proste burani. I kdyz asi to neni za kazdou cenu “Kabat” a “3 sestry”, jak je to castejsi unas...



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uplnej zaklad k 1%, dokument nic moc, kazdopadne jo, je to v mnoha ohledech moje krevni skupina, i kdyz dneska uz jsou zas 1% kluby neco, jako si konaci hraji na western. Pravda, s opravdovejma sestiranakama, no


    Hells Angels - an American Nightmare
    http://www.youtube.com/watch?v=moUFgFORlUc
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    INFAMOUS HELLS ANGELS FREAKOUT AT ALTAMONT
    http://www.youtube.com/watch?v=7nxwmmSMdfU
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem tady je to od Huntera Thompsona o kterym Sonny mmchodem mluvi taky. Pise o nem, ze to byla podrazacka krysa, ktera neplnila sliby, vyzadovala prachy za to, co napise, vymyslela si a zvelicovala, a taky, ze kdyz doslo na bitku (a asi i strileni), ze zalez do kufru auta.

    Ale prectu si to.

    Kazdopadne kapitoly, jak sli pekelni andele na Beatles, jak zevlili s Learym a Marry Pranksters, nebo jak delali na woodstocku securitu (mmchodem na konziku Stounu tam typek dobodal jinyho typka, tusim to byl i smrtak, ale prej to bylo tak, ze fakt “hippik” byl nejaky psycho a ... no konecne existuje zaznam)


    Z historie Hell's Angels včetně knihy Huntera Thompsona.pdf | Ulož.to
    https://uloz.to/file/RUzxVWbg/z-historie-hell-s-angels-vcetne-knihy-huntera-thompsona-pdf
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Desne shanim jednu knihu:

    Napsal to Zimmerman, a je to dokument/rozhovor se zakladatelem Hells Angels Sonnym Bargerem.

    Vydal to u nas Netopejr.

    Neumite nekdo sehnat jako eknihu? Nechcete postradat papirovou variantu?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle asi znate, ze? [a myslim, ze to je uz druhy dil, v prvnim byl vic ozralej a bylo to tezsi]

    Jeho voliči k urně dojdou. Co ty?
    http://pussywalk.com/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dnes uz posledni... neco mi nakopalo asociaci casti meho ja, asi pred tydnem. Nebyl to kratom ani pyracetam, dmae, ani zadny jiny, min legalni chemikalie. Rek bych, ze za to muze prosinec. A je jen spravne, ze budou prazdniny. Jinak si to nekdo odskace, a dostane nozem, pac je to jen leskly mem. A to mi neni řtak spatne, jako poslednich 10 let, kdy to v prosinci nekdo fakt dostal, budto ja, nebo nekdo jinej.
    Konecne v prosinci mam narozeniny... jen se mi nechce napsat “tak co”, a taky pouzivam moc tri tecek.
    “Zdechni a seber vic, kdyz je volba”, pomyslel si, a zas nesel spat. Uz sesty tyden, s prestavkami...

    —-


    „Dougieho kamarád pustil tágo a udělal několik váhavých kroků. Pohledem přejížděl mezi Carlem a nově příchozím. Nedokázal si situaci srovnat v hlavě a měl to ve tváři otisknuté jako podrážku boty. Poklekl vedle štětky a pokusil se ji zvednout.“

    Citace zákonem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam