Pisu kamaradovi, ale copy pastnu sem. Pokud chcete za 99,- vyzkouset Cyber/shadowrun-like banku, a zaroven mi zajistit predplatne premiovky, budu vam vdecny (stejne uz to asi vsichni znate, kdo ne, fakt zkuste, naucil me to kamos, pac jsem nechtel jit do bankomatu, a tak mi proste posla link... jo incomming link na platby funguje jen a pouze, az poprve zaplatite fyzickou kartou, samo jde mit x ne-fyzickych, treba v Applw Wallet, ale pozaduji to obednani jedne, aby meli kontrolu cloveka a asi itu stovku, no)...
——
Jinak jeste k ReVolut:
https://revolut.com/referral/tomasf4iz
Fakt doporucuju si u nich zalozit ucet, jedine co, tak na to, aby clovek moh generovat platebni linky, musi si od nich za 99,- poridit fyzickou kartu a aspon jednou ji zaplatit. Ale za me, je tohle konecne appka/banka, ktera mi umoznuje chovat se k penezum na karte jako k bankovkam. Fakt jsem dost nadseny.
Vis jak jsem platil ukrajinskeho programatora a hackli mi pak kartu, no tak to uz se nestane, proste si vygenerujes kartu na jedno pouzit... nebo virtualni kartu na placeni ve vietnamskejch vecerkach ci ostravske mhd, nebo proste vsude, kde nechces platit svoji zlatou visou. Navic maj v defaultu visu a reiffka ma mastercard. V USA aLatAm MasterCard moc nefunguje, v Indii taky ne, na sluzebky se hodi mit tu i tu, nebo na cesty...
Jinak pokud si u nich udelas ucet pomoci tohohle linku, dostanu predplatne na premiovku, coz chci, pac uz umi i crypto. Navic mit teda kovovou kreditku je frajerina (to predplatne metal je pekne mastny jinac, 3k/rok, ale basic je fakt neco, z ceho mam radost).