Tyvole TYVOLE, tak ted se mi vynorila UPLNE NEJVIC vzpominka.
Jeden Kuba Fest na Bridlicne u Bruntalu se UPLNE MOC NEVYDARIL, myslim navstevnosti. Krom me a Truce tam bylo tak 20 lidi, kteri nepatrili k zadne kapele. Nakonec jeste zacalo uplne HROZNE chcat, odletel tam nejakej stan a pojebal nejaky lidi ve stanech. Tonik tam vysekal do skaly majzlikem a kladivem asi tak 2 metrovej napsis "kafka je a kosoctverec", kterej pak zmenil na Kafka je Prase [takove to, jednim tahem]... plival jsem tam s pankacama ohen, docela dost jeste tehdy frcel na ruznych vecich "z kapsy"... tri dny naproste, ale naproste pohody, kdy kapely hrajou vlastne jen pro kapely.
Kdyz zacalo strasne chcat a bourka, hrali zrovna Los Perdidos. Uklidili se pod takovou strisku, vzali akusticky nastroje a koncert jel dal. Ja se Sofii a jejich bicmen jsme jim delali rythm, pac jsem je tehdy mel naposlouchany tam a zpatky adocela dost jsem hral na perkuse, myslim, ze to bylo dobry. Nakonec to byl akustickej koncert, kdy Los Perdidos asi 5x pridavali, a od te doby tu kapelu miluju, jeste vic nez normalne kapely, ktery mam rad.
MMchodem obdobny zazitek se mi podaril s Hippisakem a tehdy jeste Cryystaal, kdy jsme na Kralikach po koncertu Laybach a Legendary Pink Dots zkoncili celi od bahna [prselo 3 dny] a zakoncertovali s nahodnejma prichozima vlastne jako jakysi side project projektu Kristovy Hnaty. Pridalo s k nam asi tak 20 lidi, a nebylo to tehda zadny "bumtarata na vrata", jak se stava na bubnovackach, kde chodi ruzni lidi s bubnama a kazdej si nese sve ego, a je problem to zvladnout... nikdo z nas nemel zadny buben, kazdy si vzal cokoliv, na co dokazal v dany moment hrat, typek si naladil asi 10 lahvi od cehokoliv, jiny plechovky, ja hral na igelitove pytle palickama a na kus kolejnice a pletiva. nekdo ukrad odpadkovy kos, nekdo jiny jen dupa, na podlahu.... vynikajici koncerty. Bez ega. Jednou s Los Perdidos, podruhe jen tak, na festaku v Kralikach.