KUATO: Jop! To ani nemusis, sak se potkame. Sice timhle tempem az v lete, ale co uz, aspon je na co se tesit.
Pekne jsem za zimu zpohodlnel, co mam zenu s autem, poryl jsem kousek zahrady (jako vzdy s celovkou, pac pres den nestiham) a jsem cely rozlamany. Predstava, ze bych mel kosit kosou mi vyrobila “zimomriavky”.
Cov podle me casem ustane, a vsichni budou chodit v rouskach, a bude.
Jsem to psal do vir auditu, ze jsem mel ponekud problem, ze umyslne dodrzuju karantenu, kvuli 70+ rodicum a 90+ babickam, a nektere chytraky (jinde jsem to formuloval slusnej), proste kavarenske povalece, nenapadlo nic jineho, nez chodit po navstevach. Asi si nemaj kde dat Latte se sojovym mlikem.
Vzhledem ke sve povaze, tak cekam, ze jsem jejich posledni zachrana. Smolik, taky jsem je poslal do prdele.
Ale bylo to krajne neprijemne, a jsou nasrani. Furt nemam dojem, ze kdyz by to nebyl covid, ale nejakej sars a hur, ze by lidi nechcipali na blbost jak mouchy.
A pak mej povahu, ze jsi klidny, vstricny, empaticky a “necht jsou vsechny bytosti stastne”.
Nemuzu si pomoct, ale podle me by mela byt vetsina bytosti mrtva, a mohlo by se to zacit prenaset sojovym mlikem
;)))