• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: CTJB = aka Co Ti Jebe? ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ATOMSK: Koukal jsem a prodaj ti toho 7kg bombu na ico; to uz je docela prakticky baleni, akorat to bude chtit vhodnej ventil.

    Na minulem CTJM (hackersky meetup) se zjevil typek, ktery mel v baglu jen spacak a asi 6000 plnych N2O bombicek. Po trech dnech tak nejak dosly ;)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    OVERDRIVE: Amatér... Dostal jsem normálně chuť se zbombit :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak mam spatny tyden, fakt ze jo. Dobehnul spolubydlici, ze nasel bezva vec, bombicky.
    Tak jsem se jen pro jistotu zeptal, zda jsou sifonove nebo slehackove, ak prej jsou sifonove. Rek jsem mu at si to nedava, ze on chce N2O, tedy rajsky plyn, ne CO2,...
    Chvilku po me kricel, ze jsem curak, ze fetuje cely zivot a vi to nejlip, a bombicka jak bombicka.
    Vzal si muj slehackovac a odesel.
    Tak doufam, ze toho nema dost, aby nedopad jak kurata, ktery se tim masove zabijej, kdyz dostanou treba ptaci chripku.


    Kamaradka rika, ze vul je nebezpecny ze predu, kun ze zadu a blbec ze vsech stran.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Daval jsem sem videa od Adely, ma to asi 7Gb a dal jsem to na uloz.to... jovlastne, jsem Ti to tehda psal, ne?
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Znakový jazyk! První modul teď pro veřejnost zdarma.....
    e-tichyjazyk.cz: Přihlásit se na stránky
    http://www.e-tichyjazyk.cz/login/index.php
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taky dobry, obvolavas studenty socialni prace a pridruzenych oboru, kdo pujde slouzit, a hodne jich rekne, ze nejde. Argument, ze ma brigadu v Lidlu. Wtf?!

    Studenti zdravotaci zas prej mohli skoro vsichni.

    Vcera jsem slysel reportaz, ze volali i SPECZ, pac obvolavali aktivni zalohy a taky prej 98% je pripraveno.

    Nastesti to zatim neni az tak potreba, ale je to zvlastni, zrovna u tech “slouzicich” povolani, tak bych cekal, ze kdo muze, pujde.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Me zezacatku bavilo smat se, jak jsou lidi hloupY, to, ze mi mekdo slohne kontaminovanej respirator a tak... ale ted mi pripadne, ze uz je to fakt nuda.

    Adela dnes musela do prace, porad mobilizace studentu, decka v baby boxu, co se nevyresi sama, 10 000 klientu v ruznych ustavech, ke kterejm nemuzou doktori, pac nemaj rousky a mohli by klienty zabit... kazdopadne jeji sef sehnal asi 700tis rousek, nebo co. Prej spal asi 18h za tenhle tyden...

    Jako klobouk dolu jak Adela, tak jeji sef.

    No a pak toho pana nekdo vypicoval, kdyz ve fronte na jidlo resil, ze jsou tam lidi bez rousek a jeste v rade, jak skolacci.

    Tak se proste nasral a ti co jej vypicovali, tak pravdepodobne dostanou instantniho padaka za hrube poruseni (fakt je, ze to je i trestny cin).

    Exemplarne, ale asi rozume. To fakt nechapes, jak lidi furt nechapou. Furt si rikam, ze jeste, ze to neni ebola, bysme byli mrtvi vsichni, i ti, co treba obcas premyslej.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taky si pamatuju, ze na Mamediich/Mageu se v dobe Vladcu Strachu/Dobraka, vyskytovalo nekolik lidi/nebo jedno multi-id, kteri psali roman na pokracovani, procez to bylo ukrutne cecko se vsemi znaky “Kulhankova” stylu, pro ktery jsou priznacne napriklad odkazy k aktualnimu deni a takovy ten styl vtipu z prvni tridy + megalomanske nesmrtelne postavy, jenze prave to treba v Katovi je videt, ze jde s uspechem napodobit...

    Zas jako jo, ze nektery knizky jsou vylozene spatny, to vlastne treba i Vladci Strachu od druhe poloviny, Nocni Klub se taky kazi, zezacatku je to ostry a plny napadu a pak uz nic.
    Stroncium je treba nabouchany magorinama od zacatku do konce (moje nejvic nejoblibenejsi scena je na Titanu, kde z hlavniho hrdiny zbyde jen hlava, procez se regeneruje z volne se povalujicich prvku atmosfery, sebere svou vernou beretu a za pomoci 9 naboju procestuje vesmirem, a nasedne na koste kobercovkou spojene s hasicim pristrojem, coz jej procpe z5 atmosferou Zeme ;)

    Mozna jo, mozna je to fakt jeden clovek, me to obcas proste pripada jako kolektiv autoru, kteri se dobre bavi...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Jo, ja vim, ze imaginarne existuje, ale neznam nikoho, kdo by jej kdy na nejakem conu (treba) videl.

    Dokonce bych i rek, ze nektere knihy pise jeden clovek, ale jine zas jiny (ted nepocitam cestu krve 3, tam samo vim, ze je to plagiat).

    Taky mne zarazilo, ze v jedne kopi knihy co mam, tak nejsou autorska prava napsana na Kulhanka, ale na Klub Verne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „právě prováděl napodobeninu manévru, který znám ze starých akčních filmů. Tam se občas dva největší frajeři posadili do aut a na plný plyn se vyřítili proti sobě. Ten, který uhnul první, prohrál. Po zbytek svého života pak byl znám jako srab, nula, zbabělec a tak podobně. Žádná slušná ženská s ním nechtěla nic mít a ty neslušné se mu přímo vysmívaly. Chlapi si před ním uplivovali a děti na ulici se mu smály nahlas.“

    Citace z knihy
    Cesta krve 3 - Kat
    Jiří Kulhánek
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Sorbak: on Jiri Kulhanek je nejaka jasne dana osoba? Kdyz ted ctu tu Cestu Krve 3 a uvazuji nad Stroncium a Vyhlidkou na Vecnost, potamo Divoci a Zli, tak mam dojem, a uz jsem to tu psal, ze je to kolektiv autoru Klub Verne. Je to vsechno v nejakem stylu, ale jsou to tak rozkyvane hodnoty braku, ze si nemyslim, ze tohle pise jeden clovek a popravde si myslim, ze Jura Kulhanek vubec neexistuje, cemuz by odpovidalo i to, ze s nim neexistuje zadny rozhovor ani zadna relevantni fotka a pod.
    Myslim, ze J.Kulhanek je nick, neco jako DefkasBicem na Mageu, sveho casu, kde cele tohle brakove hnuti gonzo sf vzniklo. Rad se necham vyvest z omylu, kdyztak. (Zes tak prispechal s tim, ze to neni pravej kulhanek)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Anarchybis for lovers!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobrou! (Vymyslel jsem teoretickou konstantu, rikam ji socialni svedomi, tedy SS, a pocita se takhle : jak moc jsem se v poslednich 30 letech vyjebal na stat, tak moc stat se vyjebe na mne podeleno aktualnim (socialnim)prijmem deleno vydajemve stejnem case


    Ss=!(prijem:vydej/30let)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Libil by se minted teoreticky vypocet:
    Jak moc jsem ja (v prubehu poslednich 30 let) jebal na stat, tak moc se na me ted vyjebe stat. (A je to ciste teoreticky vypocet, pac fyzicky to vypocitat nejde, muzem tomu rikat treba svedomi). Btw to A v me ikone je porad platne, ale nejsem priznivcem utopii, coz neznamena, ze nechci “rovnost, volnost, pohodu”
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A do toho kvetou kere a stromy a 5h na zahrade je dobrY; coz nezasadil, to neslidis, s tim, ze uz ted pocitame s 500 tisici lidi bez prace... tak nejak bych cekal, ze 5-10% lidi nebude mit praci, aktualne jsme meli 3,9%, bo tak, takze 14%

    Kazdy 10 koho znas bude na pracaku; je cas zacit zivnost, ktera nejde nechtit. Par jich mam v rukavu, doufam. Ac linuxari se asi najddnou nepremnozi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Popravde cekam, ze tohle je 0 level; az to bude ebola (a ona bude, v nejake forme), tak kazde z nize zminenych muze zabit. Ted jsou to jesle a ja to tak beru; ale jakoby to byla vysoka.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Heej! Ja si hraju na zombie scenar, tedy je to 100% nakazlive, kdyz to mas, jsi mrtvej, zejo (chapu, ze tohle je overkill a lepsi vyrabet umele plice, coz ale ja nedam), tak par postrehu:
    - neni dobre potkat se s dvema lidma, kteri se umyslne odklidi nejdal od lidi, postavit se 4m od nich a zhluboka dychat a rozcvicovat se pred behanim
    - neni dobre si slozite a mozna umyslne umejt ruce, a pak si drepnout a sundat si zablacene boty (to plati navzdy, ne jen ted)
    - neni dobre opomijet, ze mame 2 chodniky, i kdyz jeden je min udrzovany a kolem je leso-rosti

    Premyslejte tak, ze je to 100% nakazlive, ale furt nepovolili strelit do hlavy prenasece ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A to je presne ono: koukal jsem se na kamosuv pocitac, a usoudil jsem, ze na nem ma nainstalovane ovladace pro elektrarnu temelin... ne, ze by tihle lidi nebyli hyeny, a co je hrozny, ze co peklo schvati, to nenavrati. Jednou reknes, ze kratom leci covid, a za 2000 let to bude porad mit nekdo napsany na stanku se susenejma kurecima nohama. Takhle to vznika. (Mmchodem ebola se nejlip leci vykurovanim mirhovnikem a noci ztravenou s postizenym, jsem slysel)... zastrelit, bez vyzvani, tupou kulkou do bricha. A lidi ktery sirej dezinformace tohohle zrna bych podrobil double blind testu a kdyz neprojdou, spektakularne narazit prdeli na kul. A byl by klid.
    Plati i pro nositele nobelovy ceny, ktery leci 150g askorbove kyseliny denne.

    —-
    In addition, researchers in Wuhan reported that Chloroquine (Cq) can be used for the treatment of patients with Covid 19 or Corona. The content of the Cq molecule is in kratom leaves that thrive in West Kalimantan. By looking at the chemical structure of Chloroquine molecules that contain secondary and tertiary amine compound structures, it can be considered to use kratom leaves. Because the Mitragynine compound in kratom is actually a secondary and tertiary amine compound, which means kratom has ingredients to fight the Corona virus.

    https://borneohale.com/kratom-has-ingredients-to-fight-the-corona-virus/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam