• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Diky za tip s Respilon R-Shield. Vzal jsem je teda zbabele z aukra, ale zatim vyhovuje. Nemam jak otestovat jeho vlastnosti, ale misto bezne rousky snad staci bohate.

    Ocenuji zejmena snadne nandavani/sundavani, protoze mam 5yo + 3yo deti. Resit nandavani/sundavani rousky na dvou detech v tomhle veku byl horor. Tez je super, ze regulace snurkou vzadu umoznuje i velikosti pri kterych to sedi i na jejich detske lavicky.

    Vytknul bych akorat to, ze je tezke sehnat jine nez ty cerne a jeste s tim logem pesti. Vypadame v tom jak rodina teroristu, coz mi prijde opravdu nepovedene :-( Zejmena v situaci, kdy se teoreticky muze zacit rabovat, je mi velmi neprijemne, ze nosime na obliceji tohle :-(

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zakaria tvrdi, ze ropa muze jit az na 10$/barel, pricemz Rusku se ropa vyplaci nejdriv pri 60$/barel, a nekterym amikum prej 30$/barel z brdidlic... kazdopadne dnes je barel za 33 a vcera byl za 20. Pokud zkrachuje Rusko, co myslite, ze se stane? Porad se ptam na ty tanky, ja jen, ze budou mit vcelku levnou dlouhou dojezdovou vzdalenost.
    Fakt tady zustanete? To nebude na brokovnici pod posteli, to bude na honem zdrhani do ... pryc.


    Mmchodem id NOHOUS-uv bot na nakup ffp3 v podobe nano-satku od respilon funguje. Poradnik trval skoro tyden, ale mam jich 8, o jeden min, nez potrebuju. Vcera zdrazili o 4€, ale cena je porad kolem litru.

    Chce od vas: adresu, jmeno, telefon, email.
    Jeho bot to “naklika” a vam prijde email na platbu primo od respilon (jo, checknul jsem hlavicky a metadata), zaplatite a dojde na zadanou adresu.

    Byl jsem 4.v poradniku, kolik lidi ma ted, to nevim. Dostal ve vir auditu -12, co jsem naposled koukal, uz tam moc nelezu, zoravy umim cist sam, a nic jineho tam moc neni

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: jakoze manipulace vysledku, trackovani?
    Jo jo vzdyt je to pro dobrou vec, jsn se trochu bojim, kdo, ze hlida hlidace.

    A vubec Buh prece

    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Uff: chtěl jsem kvůli vývoji najít na googlu (ano, moje chyba že jsem nepoužil kachnu) něco o CPAP maskách, a vyskočilo na mě tohle:
    A pak po mě stránka chtěla přístup k poloze ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uups!!



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ostrava

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Venku & smutek & dalnice & hvezda (venuse)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zahrada... neni tu zadna urodna puda, koprivy a hovna, navic tisice slimaku a nemuzu pouzit jedy, pac psi (ne moji) a jezci (taky ne moji)... improvizace “rajska jablka ze spanelska letos nedocestuji, 0,6”; mam tu par kaskad pestovanych v odpadcich, ale na nich budu makat zitra a pak jeste tyden, a pak vyfotim.
    Zn. Ryc, lopata, haldy, ostrava.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Chran Buh to potrebovat! Ale hledas asi idbyt v US, kde zacina byt peklo. Cerveny Kriz? Sice jsou to katolicti sraci, co neleci jude, ale to je ted kurva jedno...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    trocha spamu z firemni zahradky:

    Nouzová ventilační pomůcka V2 - testování a ladění FW
    https://www.youtube.com/watch?v=KEBqlMBvops


    Nouzová ventilační pomůcka V2 - testování základních alarmů
    https://www.youtube.com/watch?v=rq-Tq0_VM-w
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak pokud se nic neposere, atk Overdive si bere Adelajka 18.4. V 11:29 na Slezska Radnice!

    Driv to nejde a pozdej na 2-4 mesice (podle mista), taky ne!

    Nasi rekli ano, jeji rodina ano uz pred cca 8 mesici.

    Ted se to hraje zas vcelku zavazne, ze?

    Mam radost az mi tecou slzy!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Moje uvaha nad Americkym tiskem:

    V podstate uz tam jen navrhuje vetsi koordinaci statu, a komentuje, ze USA a Cina spolu uplne prestali mluvit a na posledni schuzce G20 nebyli schopni ani podepsat spolecne prohlaseni, pritom jejich dluh je 240% res 335% jejich HDP, a ze krize prisla pro usa a cinu v hodne spatnych casech (Morce versus kapital-totalita) ... vicemene vse co ctu od Americanu (a to nejen liberalu, ale i republikanu, tak rika “zastrelte toho blba nekdo v divadle! Aha, jenze on nechodi do divadla. Chjo.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Prohlaseni k Orbanovu Madarskemu pruseru (vsimete si toho “rozdeleni podle zelezne opony”)

    Asi nejhorší na prohlášení evropské třináctky je fakt, že si jej „staré“ členské státy poslaly mezi sebou a neoslovily s nabídkou účasti země za bývalou železnou oponou. V době, kdy Evropu tvrdě bičuje pandemie a ze všech stran se volá po solidaritě, původní členové Unii rozdělili po linii studené války. Část si to zjevně uvědomila a druhý den poslala text s nabídkou podpisu i některým novým státům včetně Česka (Maďarsku ne). Praha se podle ministra zahraničí Tomáše Petříčka nepřidala kvůli výhradám k postupu třináctky.

    Výsledek? Česko tradičně nic neřeklo, jeden ze členů dál kašle na klíčové principy a zbytek Unie předvedl, jak se ve společné Evropě nemají řešit vážné věci.

    Orbán se pobavil, my ne • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/tydenik/2020/15/orban-se-pobavil-my-ne
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zvrat podle všeho způsobil osobní zážitek. Vir napadl jednoho z Trumpových osobních přátel. “Je trochu starší a hodně při těle,“ vyprávěl o tom užasle prezident. „Má ale tuhý kořínek, a tak jsme šli do nemocnice a o den později už byl v kómatu. Jak se mu daří? Je v kómatu. Je v bezvědomí. Rychlost a zákeřnost, s jakou nemoc postupuje, když napadne toho správného člověka, je prostě strašná.“

    Tyz clanek (jak se mu dari? Je v komatu):


    Srážka alfa samce s realitou. Donald Trump změnil názor na koronavirus • RESPEKT
    https://www.respekt.cz/...nost/srazka-alfa-samce-s-realitou-donald-trump-zmenil-nazor-na-koronavirus
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hehehehehe!!!! Morce me rozesmalo ;)))


    Spoléhání na vlastní neomezené schopnosti zjevně hrálo dlouho prioritu, do atmosféry ostatně dobře uvede záznam, na němž Trump obklopen experty vysvětluje, že je nadán zvláštním nadáním pro pochopení složitých vědeckých problémů. „Lidé jsou hodně překvapení, jak tomu rozumím. Každý z doktorů říká: Jak je možné, že toho tolik víte? Inu, asi na to mám speciální talent,“ prohlašuje tu Trump s odvoláním na strýce, který byl „supergénius“ a jehož genovou výbavu sdílí.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Yascha Mounk...


    Respekt ma dobrou appku na cteni obsahu, kratka citace US politologa, ktery napsal pred krizi clanek “Cancel Everything”, tedy “Vsechno zruste”... vynikajici retoricky postup... ti lepsi z vas to jen posrali, ti horsi z vas to jeste ani vnechapou

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nevím, kdy to lidé podělali úplně, ale myslím, že pohár přetekl, když
    ukřižovali Krista. Myslím podruhé.“

    Citace z knihy
    Drsný spasitel
    Žamboch, Miroslav

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam