• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Našla jsem na nyxu v jednom auditku a napadlo mě, jak si tady občas pánové ukazujete zbraně, že tohle by klidně mohla být výbava našeho domova .....aneb když máš dva syny .-)

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Ne. Z ty snury co na ni visi sit, proste udelas "odbocku" - kus volnyho spagatu co visi kolmo dolu - ono to pak tece po nem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdo vi, vi, kdo nevi, neni slyset... ohen je dar, tak jako ocel, a magie je dar, tak jako vsechny zakazy a dvere k ni vedouci.... ja mam proste rat strasidla. A to jinak, nez zeny, ktere znam, nebo jsem znaval. Ocel a ohen, vic, nez zna kdo z lidi, co znam... konecne proto kovar v dedine mohl byt jen jisty typ cloveka. A ja jsem castecne vnukem kovare, castecne vnukem lovce, a jedna ze zen byla puvodne radova sestra, druha bylinkarka a polni zemedelec... fakt je, ze voda je nejsnadnejsi. Ziva i stojata, v povetri i v pude. Voda je proste 84% nas, proto je snadnejsi.
    Kdo vsak videl povoden, kamennou lavinu, zemetreseni ci hurykan, pod horami zyra... na cepel, z oceli. Na ktere se odrazi plameny.

„Paní Yennefer?“
    „Poslouchám.“
    „Proč vždycky čerpáme energii z vodních žil? Je přece všude. Je v zemi, ne? Ve vzduchu, v ohni?“
    „Jistě.“
    „Země… Všude kolem je samá země, všude pod nohama. A okolo nás je vzduch. A jestli potřebujeme oheň, stačí ho jen rozdělat a…“

„Nemáš ještě dost síly, abys mohla vytáhnout energii ze země. Nemáš dost znalostí, abys ji získala z povětří. A s ohněm si hrát nebudeš, zakazuji ti to! Říkala jsem ti přece, že si za žádnou cenu nesmíš zahrávat s energií ohně!“

Citace z knihy
    Zaklínač III - Krev elfů
    Andrzej Sapkowski
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jen myslim, ze nikdo neumrel. Ale pokud bych mel tetovat pismena, asi by to bylotohle.
    Puvodni vyznamy jsou jine, ale vyznam se meni s dobou i clovekem. (A proto si netetuju napisy—- stejne nejlepsi ma kamoska v hebrejstine, kterou neumi, a navic Kniha tetovani zakazuje... vzdy, kdyz ji potkam, prvni co udelam, tak cituji to, co na ruce nema, ale ja tam ctu: “je-li tva ruka horsi te, tak odetni ji, a odhod od sebe”)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. (Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers and Robbers)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zona!

Brdy mlhavé - Brding
    http://brding.up4.cz/pesky/brdy-mlhave/

Tohle je teda z Libave, a uz to tu bylo, ale taky Zona. Ticho, les a znamky zmaru... kanada pritlucena na strom, opusteny dum, zakop s konzervou z 1952...

To je fuk.

I tohle uz jsem psal, ze Zona je v rustine nazev pro krimi al.

Stalker, nebo taky S.A.L.K.E.R. - bohuzel splnuju celou zkratky, to nic, jen se mi uz nezdaji hezke sny....

Tak tedy Zona.

Podzim, 2 roky z5. Dnes uz je to jinak, ale koupat se v tomhle pocasi v tankovem brodu, to bylo mocne, jako vypustit dusi... jako ji znova napustit.

Chci hloubej, jen lesy tam hrozne zarvaly na kyrovce a navic je ujezd znova aktivni... proto jsem nasel Suchou Doru, ale to je fuck

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvole, to je on. Trampove na internetech ;)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Stejne, neni nadto, kdyz si spacak nosi ssebou. Svine urvany chlupaty!

Znal jsem typka, co mel Nemeckeho Ovcaka a kus spagatu (nekdy ani to ne). To NO byla pekna svine, na navstevu k typkovy do stany se chodilo tak, ze jsi hvizdal, nebo kricel, pac pes by te jinak sezral.

Ti, kdo znajistare Draci Doupe vedi, ze hranicar moh mit 3 druhy psa: bojoveho, stopare nebo hlidace.

Neni lepsi, ani horsi, sam mam ted loveckeho a dva hlidace (stada), mival jsem lovecke a bojove.

Kazdopadne, pes se hodi, dokud je co zrat, a pak i chvilku pote...

To je treba v Mad Max znamkou skillu a bohatstvi. Psi jsou parazit a zerou casto prvni, nebo kdyztak kde co, ale uzivit je, je v presnem pomeru na vahu, s clovekem.

Kazdopadne ty svine si nosej spacak, a umi palit vitamin C, coz my neumime..

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem, tenhle audit se kdysi nejmenoval Overdrive, nejlepsi pritel sebe sama (coz je narazka na Spaceballs, a toho chewbaccu tam, pac hvezdny valky me serou ale spaceballs bavi)... tenhle audit se jmenoval “straight railways to sorrow” a jeho ikonou/mottem byl obrazek zeleznice, mizici v perspektive..

Jedna z weekendu.

S tim, ze po prazcich se fakt blbe slape, ale aspon to nekam vede, no..

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Prijde chlapek k ohnu, zrovna dokolovala cutora a reku: dal bysem si taky, a procisne si prehazovacku, uhladi kvadro
    A ty ses kdo, wopta se Zuk.
    Ja sem Trump, vece chlapek.
    Zuk na to: tady je kazdej tramp, jak ti rikaj, ptam se.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hele jak jsou na tom Brdy? Fakt tam chytaj s dronama?
    Nemel by nekdo nejake “cundracke mapy”, chci do Brd na cundr i se zenou, a jeste jsem je nedaval, tak nevim nic. Takze jakekoliv mapy, planky a zkusenosti : most well cum!

(Samo i postou, pokud jsou tam soukroma mista. Po nas zustavaji jen stopy, a nekdy fotky, jindy ani ty ne.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Matt: Specz: hmm, takze jako vejs spagat mimo?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Hele, nechces nasdilet nejaky gpska zajimavych lokaci?

Klidne postou, ja baraky nevykradam (i kdyz nerikam, ze jsem si nikdy nic nevzal, treba plastoveho deckeho konika mam ted metr od sebe a par cepeliasi 2m od sebe ;)

Takze tak.

Souhlasim s tim, ze hamaka je bezva, ale vzhledem k tomu, ze stejne tahnu podlozku a “strechu”, je zdarak podle me min pohodlny, ale bliz k maximu z minima.

Zas zdarak je na picu, kdyz se veci poserou, byl jsemna cundrech, kde 3/4 posadky (treba 20 lidi) melo jen sirak, a hrozne se to posralo. Tehda jsem byl rad za cca 5 lidi, co melo 4x4 igelitu a kusy provazu.

Samo to zkoncilo tak, ze jsme se klepali v mestecku z igelitu, do ktereho ruzne teklo, nekdo uz byl mokry (hlavne my, co jsme to staveli), a rozdelat v tom ohen bylo peklo, krom toho, ze nekteri meli svicku a kusy brizy..

No, nebyl to dobrej cundr, v tomhle ohledu a rozhodne nezapomenu. Tak od blata a mokry jsem byl jen pod Karstejnem a pak na Klastove.
    Jakoze teepee s ohnem dobry, ale 5 lidi a konec, stejne sla para od huby, a prselo treba 3 dny. Me se ztratil pes a musel jsem zustat, nez se vratil... no, poucne to bylo.

Nakonec mikdo neprochladnul xmrti, ale hamaka v ten moment byla to posledni... tulili jsme se k sobe jak mokre krysy.

Co ocenuju: ze to nikdo nevzdal, co neocenuju: ze pro drevo a staveni “mestecka” melo vlohy tak 5 lidi ze 40. Ostatni spali v morem jilu.

Bohuzel uz davno nemam pratele, resp mam, ale kazdy je v jine casti zeme, tohle uz dnes neuvidis, aby se seslo 20-40 lidi u ohne, treba na tyden. Casto (a min casto nez bych chtel) proste chodim sam.

A uprime? Dal jsem vsecko s kusem igelitu, vylepseni byla celta. Je mi to vcelku fuck. Tady jsou vsude baraky a kulny, vzdycky najdes dvere a uprosis cloveka, pod nakladaky taky nechcije (doporucuju napsat na okna vzkaz, prejety je jedno, ze nejsi zmrzly).

Vzdyt je to jedno, nakonec kazdy nekde zarve, ale jit 24h v durch mokrem? To je nejhur, co jsem zazil. Taky mi bylo cca 12 let. Nikdy vic.
    Stejne jako nikdy vic 2 dny bez vody.
    To je asi jedine, co musim.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE:To se resi uvazanim "slepyho ramene" provazku kousek od stromu , nechas ho viset a ono to stece po nem.
    MATT
    MATT --- ---
    OVERDRIVE: okap? ;)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: K zachytavani veci - zdarak vlozenej v siti to pomerne dost resi .
    Ano, nejde to pouzit vsude, ale co jo ? :+)

Parkrat jsem se takhle vesel v ruznych prumyslovych objektech - na tak nepravdepodobny mista ze se pak clovek nemusi bat ze by ho nekdo okradl, a parkrat jsem takhle kempil ve strojovne vytahu, resp. takovy ty "predsini" k ni co maj nektery baraky - byvaji tam oka ve zdech ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A posledni vec, to jsem nezazil, ale napadlo me: kdyz chcije, a mas na strome spagat, kterej vede rekneme pod uhlem 30-40* do hamaky: jak se resi, aby voda netekla na nejnizsi misto (takze spaci na zada a pod prdel)?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobry priklad, kde hamaky nemakaj v “civilnejsich podminkach” jsou mestske parky.

Obcas se zajebes uprostred mesta, v jakekoliv zemi.

Mam na to par nezverejnitelnych triku, ale kdyz je nejhur, park vcelku jde. Sice je to zamrdany od coklu a jsou tam lidi, ale kdyz mas trosku selskeho humoru, da se to zvladnout.

V zadnem parku co znam, nejsou stromy tak blizko, aby mezi ne clovek natah hamaku.

Mozna se pletu, ale me se to nepodarilo.

Spis je to vsechno na slackline/rope walking. Takze 10+metru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam