Vcera jsem mel takovou komplexnejsi naladu na tema “proc zrovna ja”, proc triskaj blesky vsude okolo, a jestli jsem si nekde pohnul karmou, nebo je to warning, nebo proste nahoda...
Pisu si se fefem, o je zaroven kamos (mel mi jit za svedka)
—-
Pro pobaveni, jak jsem vcera rikal “proc ja”, jo?
Tak nekde jsem vycet, ze pravdepodobnost, ze te trefi blesk je asi 1:5000. Prezije to 80% lidi. Ale treba vetsina accidental dead u krav je prave bleskem.
No to je fuck, i kdyz pres kravy jsem se k tomu dostal.
Takze dneska v poledne u nas byla kriminalka, shani souseda, ukazali mi fotku, rekli mi jmeno.
Pac jej nejak moc neresim, na vse jsem jim odpovedel, ano bydli tu, ano byva tu, no, zrovna minuly tyden mi slibil, ze nam se zenou pujci dodavku na stehovani. Moc mily pan. Ano, rano mi maval z auta, kdyz odjizdel...
Pac mi rekli jmeno, tak jsem si jej vygooglil....
Soud potrestal členy tabákového gangu. Šéf dostal devět let - Moravskoslezský deník
https://moravskoslezsky.denik.cz/...restal-cleny-tabakoveho-gangu-sef-dostal-devet-let-20160210.html
Nejpřísnější trest dostal hlavní organizátor Emil Podhorný (47 let) z Ostravy. Ve vězení by měl strávit devět let.
Další tři muži, kteří pro něj pracovali, dostali od pěti a půl do šesti let. Odsouzena byla i firma, která poskytovala ekonomické zázemí. O rozsáhlosti případu svědčí fakt, že jen samotné vyhlášení rozsudku, které si všichni přítomní museli vyslechnout vestoje, trvalo více než hodinu.
No a ted z5 k bleskum.
Existoval typek, ktery dostal bleskem 7x a vsechno to prezil...
Jmenoval se Ray Sullivan, a hele jak umrel...
Roy Sullivan - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Sullivan?wprov=sfti1
On the morning of September 28, 1983, Sullivan died at the age of 71 from a self-inflicted gunshot wound to the head. Officially, he shot himself over an unrequited love while lying in bed next to his wife who was 30 years younger and allegedly did not notice his death for several hours.
Ptat se sam sebe proc zrovna ja, to mi zavani spatne polozenou otazkou ;)
Uplne jsem si predstavil, jak jedem s Adelou tou pujcenou dodavkou, ve ktere mame vsecky veci. Konecne vyreseny problem domacnosti. A najednou nas zastavi zasahovka, v kuklach s brokovnicema. A cele auto zabavi jako dukaz.
Uplne jsem si predstavoval jak Hane vysvetluju nastalou situaci, ze jsem tam mel firemni veci, ze musime se zenou k soudu a ze s tim nemame nic spolecneho.
No nezbejva v takove situaci, nez se zacit smat? To proste nevymyslis. ;)))