Za dnesek jsem si sednul asi tak 15mim, a ted vecer asi na 2h u Atom RPG, uz mam splneno Krasnoznameny/Peregon/Otradnoje mapu, snad vsecky questy co sly (a nekrizily se)... trvalo to cca 1,5 roku, pravda, treba 2 mes vzdy nehraju, pak zas 14dny po 8+ hodinach.... je to FAKT ROZLEHLY.
Furt mi chybi Stalker, ta atmosfera je nenahraditelna a Stalkera ve vsech podobach miluju.
Dokonce jsem uvazoval, ze si to necham vykerovat a to i v tom vyznamu S.T.A.L.K.E.R :
Scavengers Trespassers Adventurers Loners Killers Explorers Robbers
Kazdopadne (napsano pro Drevenou_Krysu)... dokonce se mi po 2mesicich podarilo odlozit flasku(pravda 5piv denne, ale u prace, to uz jde, oproti2 flaskam 0,5l/37,5%/den)... uz je lip.
Leto je pro me vzdy peklo, letos jsem aspon ten mesic spal. Ozvena 13 let stare sebevrazdy...
—-
Jo ten text pro krysu;)
Tady jsme jich nakonec koupili 7, sami samci, ale uz jsou to skoro rocci. Rodina v tom Prostejove ma neuveritelne mnozstvi ptaku, odhadem tak 20 volier, v kazde neco barevneho a urvaneho. Taky mini ovecky. Maj to tam moc hezke a jsou prijemni. Navic delaji i do ochrany prirody. Tak mame 7 skoro rocku. V nedeli byli vyplaseni po prijezdu, tak jsem je zavrel do kachniku. Dnes (ted uz vcera) jsem je vypustil a zmizeli v neprostupnych houstinach. Za cely den jsem videl jen 3, pak ale vecer se prosli okazale predemnou, jak Tajna Policie z Inferna, a za soumraku uz cekali v kachniku. Jsem jim upravil pozemek, zitra jim vycistim i 4.plotovou stranu, pac ta je primarne invazni pro slizouny, ale oni je taky meli na volnym odchovu, jen s moznosti ukrytu v kachniku, takze jsou zvykli. Tim mi to doufam hodne zjednodusili.
3 dny intenzivnich destu a ted vecer uz nebylo mozne ve dvou, vysbirat vsechny slizaky, furt dalsi a dalsi.... snad pomuzou. Rek bych, ze tam, kde asi byli, tak tam zauradovali, nasi Krovaci Rostaci.
Tak snad dik vylepseni kachniku, veku, pohlavi i mnozstvi, tentokrat vydrzi dyl.
Furt jsou plasi, ale min jak kurata, jsou v bezvadnym stavu, a jsou milacci rodiny, ac Adla se zlobi, ze jsou nevyditelni, ale to se snad zmeni.
Musim doprohlizet plot, jestli nemuzou unikat, ale jinak zatim dobry.