Dopice!!! Fakt nasrat. 3kg deskya kusy pletiva prorazene dravcem. I kachny nalezene v housti tentokrat mrtve, 2 jsem nasel na rece, ocividne utekly, a ja uz je nechci zavirat, pac v klecijsou masakr, v housti na ne nemuzu ja, ale neco vsechny povrazdi, jednu necha jako vystrahu, a zbytek rozezene a zmizi.
3x jsem zaplatil.
Ook, malicke, velke jako pest nemely sanci, zvlast, kdyz jsem nechal 5x5cm diru v kachniku. Ma blbost.
Druhou skupinku jsem nedokazal zahnat z neprostupneho housti do kachniku. Ok, moje blbost. Koupil jsem 100mpletiva (uz na nej cekam tyden, BaumaxPico?!!!!).. kazdopadne moje blbost.
Ale tentokrat uz je to FAKT MOC!!!
Ve strese byla maka mezera, ohranicena 5kg deskami, kolem plotupozemek, aby kachnicky nemohly pryc, cimz jsem jim hdelal koncentrak.
Liska/kuna/lasice proste prosla strechou, potrhala igelit ipletivo, a nechala jednoho vystrazneho kacirka!
Adela probrecela rano a dela psycho, ze dalsi jatka uz ne, jaresim, ze :x to byla zkusenost, dyz bych byl pozornejsi, poprve by bylo dost. Je toMOJE HLOUPOST!!!!
Jsou tak roztomili, a kuna/lizka/lasice se chova TAKNECEKANE!!! Jakotank. Jakoze vyrazit pletivove dvere?! Sorry, ja to fakt necekal.
Zatim ma blbost stala 12 zivotu. Vcerejsich 7 jsem fakt mnedokazal domyslet. Fakt jsem necekal, ze dravec rozboura strechu. Fakt ze ne.