• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To je husty. V tom videu v podstate typek ubije buchtu kladivem, ze?


    Ja jen, ze posledni dobou min a min jsem si jistej, ze veci chapu... tady chapu, ze je to divadlo... asi... do kteryho v pozadi buchta zpiva ze se s nim nebavila, ze jen mluvili... o vystrelech, co zazni v sebeobrane.


    Sorry, dnes jsem se rozhod, ze zahodim praci, nebo to nejak usvindluju, a pujdu pracovat do nemocnice. Nemam koule na to, byt v tehle existenci, a resit dal picoviny.

    Kamoska se me ptala, jestli me to bude bavit, a ja ji na to odpovedel, ze od te doby, co jsem videl, jak na pani stoji 20t nakladak, ktery ji prejel ruku a hrudnik, a ta pani jeste vnimala, tak ze uz moc nechapu, co je to bavit se, nebo byt stastny.

    To je bohuzel fakt.

    Myslim, ze je cas to nejak pouzit.


    Dluzno podotknout, ze po tom zazitku jsem asi mel 1000yard stare, a vim urcite, ze jsem se tyden nemoh vyspat. (Ne, nevidis co je uvnitr te pani, jen vidis 1/3 toho obrovskeho kola, ktery ji stoji na miste, kde by mela pravou plici, ty srouby, kterejma to drzi, tak ma nekde u brady, ruku ma tlustou asi jako cepel noze, tam, kde stoji kolo nakladaku... kouka na tebe a pta se, kde ma vnnuka... a ty vis, ze ten je ok, pac ho drzi kolega, zabalenyho do deky, aby se nemoh pohnout, pac jste ho odtahli od pani, co ji drzel za ruku... ta, jak na ni stoji ten 20t nakladak)...


    One Hundred Yard Stare - Scarecrow [Re-upload]
    http://www.youtube.com/watch?v=YN7BoeH-ZV8
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Ni, henta okenica ni, panko zavazala, ni, dyz ony nebyly cigarka panko, ni. Zabreh tvrda skola, ni, mladi to davaju cestinu a kabely paliju, vime, panko. To ja ne, ni, gadzo, pan, enem cigarka. Neprodaju mi v Hrusce uz, vime, ni, atoenem pet stovaku som si pucila, a stejne nedaju cigarka panko.


    V Zabrehu sem bydlel prvni mesic v Ostrave, a tam bud na piku frcis, nebo ho prodavas, nebo oboji.
    Este taky muzes bejt UKcko, a enem chlasces vodku z Hrusky, nebo bilej zoufalec z 8 patra fakt festovniho panelaku.

    Jo a taki je tam ShopIn, teda Ikea, Sportisimo, Decatlon a tak, kam jezdi cela stredni trida Ostravy o nedelach, misto kostela.

    Sak jsi me tam nedavno poslal opravovat nakou reklamu, toz vim, ni.


    Ale zas minule na Dr Maleho to byl esce veci narez pravda, pres cestu hotelak enem pro cerny, a trafika o rozmerech 3x2m s nabrousenou tlustou kundou, ktera tam ovsem ma jedina praci, zarazena mezi zastavarnu a zasivarnu prachu typu zavrene nehtove studio.

    Same hitparady.

    To uz v Ova vis, jak sou tam panelaky, co maj hodne vchodu, vzdycky si v dobre ctvrti.

    Lepsi uz jsou jen stary nadrazacky cinzaky... konecne Prednadrazni to dotahla az do hlavnich zprav na EU urovni... (uz je z toho brown field, ni, panko)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE:

    Za krádež pečiva v nouzovém stavu poslal soud muže na 1,5 roku do vězení - Česká justice
    https://www.ceska-justice.cz/.../07/za-kradez-peciva-nouzovem-stavu-poslal-soud-muze-15-roku-vezeni/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Krystalka vletela kdysi do knajpy ze sekerou pote, co tam jeji starej dostal po hube, typci se pred ni zamkli, takze taky prosla vylohou a dverma ... pokud vim, tak nikoho nezranila, a snad ani neohrozovala na zdravi. Vlastne to byl jen cikanskej hur-mur, a zkoncilo to nejakejma 90 dnama osmihodinovek, ve smyslu “obecne prospesne prace”... ale ona se dyztak pochlubi, leze sem. Za me to byl jeden z tech silenejsich vytlemu, kdyz clovek par tydnu ne uplne dobre spal ;)))

    Ale baba se sekerou na vykradacku? V krizovem stavu? To bude dobra stafirka...

    Vlastne nevim, jestli ted kazdej pruser dostava palbu za vyjmecnej stav, el pasa a czorky asi jo, ne?

    Tzn. I ta houska muze dneska bejt za 20 mesicu podminecne, ne?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, ted jsem byl u spolubydlicich nahore, a vratil jsem se dolu, a musim teda rict, ze jak mi u Sluna a Drevene Krysy smrdely ruzne kuze v cinidlech a tak (za den si na to zvyknes).

    Tak ted prijit k sobe domu, kde kvasi 12kg zeli v predsini, v obyvaku je ryzove vino a kombucha, v “satne” je asi 30 svazku ruznych bylin od konope po cernobyl (pelynek), do toho nekolik dalsich kvasicich veci (papriky, ryby, okurky)...

    Tak me trosku natahlo, a pochopil jsem, ze jsem konecne dosahnul specificke vune domacnosti, ale vyvar z 3 pulek prasecich hlav tomu nefodava neznost Chanel No.5
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Vězení plná důchodců. Japonští senioři v nich hledají sociální jistoty - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/xman/styl/japonsko-duchodci-vezeni-bida.A170205_155224_xman-styl_fro
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Jsem zvědavej kolik za to schytá. Přeci jen, okno a dveře budou trochu jinde než pár housek ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tohle bych si rad schoval... jakoze prumerny, jasny a vecny nazor. Zadne picoviny typu budme optimisti, ani zadna pravda, kterou sice Flegr ma, ale nema smysl ji rikat, pac nefunguje:


    Milan Kubek
    prezident České lékařské komory
    1. Obávám se, že současná opatření dostatečná nejsou. Opatření přijatá před 14. říjnem nezafungovala, ta současná jsou polovičatá, protože je tady obrovské množství výjimek. Velká část lidí opatření nedodržuje. Psychologicky je postup vlády špatný, protože se testuje, jaká opatření zaberou, a která nezaberou. Stále ale není vidět světlo na konci tunelu. Podle mého názoru je psychologicky lepší zavést úplný lockdown čili zákaz vycházení s fungováním pouze kritické infrastruktury. Pokud bychom to vydrželi dva až tři týdny, tak by se data zlepšila. Kdyby lidé viděli, že mají opatření smysl, tak by měli větší tendenci je dodržovat. Na řadě je skutečně tvrdé zavření. V současnosti je epidemie tak rozjetá, že matematické modely ukazují, že za tři týdny zdravotnický systém zkolabuje. Tvrdé dopady už to ale může mít teď na některé regionální nemocnice. Rozumím tomu, že lidé nevěří politikům, protože to, čeho jsou aktuálně svědky, je skutečně festival trapnosti. Ale měli by věřit alespoň nám zdravotníků, kteří se snažíme zachraňovat lidské životy. Noste prosím roušky. Opravdu zachraňují životy.

    2. Podíval bych se na Izrael. Ten byl v lepší situaci než my a opatření tam v nejtvrdší formě fungovala měsíc. Je to samozřejmě velmi tvrdé, ale pořád je to lepší než to, co se děje teď. Minulý týden zemřelo 700 lidí, teď to bude okolo tisíce. A nevím, kolik lidí musí ještě zemřít, abychom to začali brát vážně. Mluví se o tom, že opatření poškodí ekonomiku, ale rozjetá epidemie ji poškodí ještě víc, protože lidé v tom momentu propadnou panice a přestanou chodit do práce. V tom případě hrozí, že se kritická infrastruktura státu může zhroutit.

    3. Chtěl bych všem popřát, ať společně s blízkými přežijí Vánoce ve zdraví. A o tom, jak budou vypadat opatření, si netroufám spekulovat. Určitě to ale letos nebudou nějaké orgie konzumu, na které jsme byli zvyklí z minulých let.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: To byla Cryystal, ona je tim znama ;)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Tyvole, Ostrava.

    Ke vloupání do restaurace v Ostravě použila stařenka sekyru - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...lanek/ke-vloupani-do-restaurace-v-ostrave-pouzila-starenka-sekyru-40340496

    :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: http://eurolambda.sk/uvod-produkty

    Rano kouknu na whois a do registru. Miliardicka uz je hezke cislo.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pletu se?
    Takze Slovaku je odhadem 5 milionu, ze?
    Atg test (bez logistiky) stoji 5€, ze?
    A testovat se bude 2x, ze?

    To mi dava (bez logistiky):
    5mil*10€=50 milionu €
    * 23 (€/koruna, asi tak)...

    Tzn to testovani na SK bude stat (bez logistiky):

    1 150 000 000 czk?!

    —-
    co som cital niekde tak oni nakupili 13 alebo 14 milionov tych testov ... a jeden za 4,30 alebo tak neco
    —-


    Takze vcelku furt miliardicka

    —-


    samozrejme ze ta firma co sprostredkovala nejaky cast tych testov je nejaka firma co ma sidlo v nejakej pernikovej chalupke a vlastni ju clovek ktory ma nieco spolocne s tym sasom premierom ... jeho decka chodia nejakej sukromnej skoly ktoru on vlastni alebo je v rade alebo co ... Ta firma este mala donedavna dlh na danovom urade a zrazu dlh vyrovnala aby mohla obstarat statnu zakazku za miliony ... aka nahodicka

    —-
    Link? Nebo nazev firmicky?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Opravte me, pokud pocitam spatne, ale plosne antigenni testovani:
    - rekneme za atg test stoji 60kc, bez prace lidi a logistiky, jo?
    - rekneme, ze chci otestovat 10milionu lidi

    Pocitam dobre, ze to jen bez prace a logistiky bude stat 600 milionu?

    Nemluve o tom, ze pokud to ma delat doktor, tak jich pulku zabijem (pac je jim nad 60) a druha pulka umre vycerpanim, ja?

    (Mmchodem ATG test pry stoji 5€ bez logistiky)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mam novou zivnost:
    - pujcim psy pro venceni mezi 21:00-4:59
    - rozvoz zajistim(vykon zivnosti)


    Kamoska:
    Tyvole, jak jako, ze obchody musi zavirat v 8 vecer? My zavirame ve 4, to jako ted budu musrt sedev v praci o 4h dyl? ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vláda v pondělí probírala aktuální epidemickou situaci. Rozhodla, že v Česku začne od středy platit zákaz nočního vycházení. Lidé budou muset zůstávat doma mezi 21:00 a 04:59. Maloobchodní prodej v provozovnách bude zakázán v neděli po celý den, v ostatních dnech od 20:00. Nevztahuje se to na čerpací stanice nebo lékárny. Ve veřejných i soukromých podnicích, pokud je to možné, by měla být přikázána práce z domu, řekl ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO).
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    a je to tady, tak zatim mame zakaz nocniho vychazeni, prave briefinhg
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem proslycha se mezi slozkama IZS, ze zejtra nebo dnes vecer se bude resit komplet lockdown vcetne hranic a in-out jen critical infra a paliva...

    Zatim nepotvrzene, ale zdroju je uz nekolik.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Toz kdyz prisla na dedinu ta influenza, utesoval som sa tym, ze cast liduch ju uz mela, cast ju ma a zbytek ju dostane.
    — tak to me napadlo jako prvni
    —-
    A ze smrt se vylecit neda, to uz me polozilona podlahu uplne. Nemluve o tom, ze mluvi zrejme osobe, kdyz rika, ze by to byla ztrata pro lidstvo a vubec...

    Zeman na Hrad!!!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, zachvat vytlemu.... Zemanuv projev z 16.rijna:


    „Dobrý den, vážení a milí spoluobčané,

    setkáváme se v těžké chvíli. Roste počet nakažených koronavirem, roste počet hospitalizovaných, roste počet těžce nemocných a co horšího, roste počet mrtvých. Kdysi, když počet mrtvých byl na velmi nízké úrovni, jsme se mohli utěšovat tím, že covid se dá vyléčit, ale úmrtí se samozřejmě vyléčit nedá a je to nesmírná ztráta pro naši společnost, pro rodiny těch, kdo zemřeli, pro všechny z nás.




    ;))))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Podle průzkumu patří mezi desítku nejvážnějších potenciálních kandidátů na prezidenta generál Petr Pavel, moderátor a herec Marek Eben, senátoři Jiří Drahoš, Pavel Fischer, Marek Hilšer či Miloš Vystrčil a premiér Andrej Babiš.

    Eben je tedy ponekud ustrel, ovsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam