• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Tyden/vybili... a tak
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Presne tak, navic je tam VELIKY concern (obava?), ze dojde ke zpetne reintrodukci na zvirata a mohlo by dojit k nejakemu extremnimu vymirani druhu... v Holandsku tenhle dyden vybily VSECHNY norkove farmy, pac se ukazalo, ze cov-19 prenaseji a zrejme v nich mutuje. Psik Mivalovity prenasi bez priznaku... kazdopadne bych se dost bal, ze pouziti psa je cesta do pekla.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Hele u viru nevim, nedokazu rict, jak a jestli to nejak jinak voni, treba, ze ti to zmeni vuni potu nebo tak.

    Treba u rakovin a cukrovky se psi pouzivaj, u epilepsie se psi cvici dokonce tak, ze rozpoznaj zachvat jeste pred tim, nez prijde.

    Zaklad je pochopit princip clickr trainingu.

    Musis umet oznacovat, rozkladat ukol na hromadu malych kroku, odmenovat, a pak je dobre chapat zpetne retezeni chovani.



    Doporucuju, pokud to myslis vazne, spojit se s ifd Julyz, myslim, ze delala jak na tom epi, tak na nadorech... ale nevim jak dlouho.


    Kup si knizku Klikr Trening a precti ji alespon 3/4.... je to facha jak mentalne, chce to mindset a bejt trosku chytrejsi, nez normalne chytrej. Zkusenost je, ze s celou metodikou a 2 lety trainingu tak 60-70% psovodu stejne necvici dobre (praxe i nacteno + napady a improvizace = zakladni nutnost)...

    Nezrazuju Te, ale nech to na psovodu s aspo 5lety praxe...


    Klikrtrénink pro psy - Morten Egtvedt, Cecilie Koeste | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://m.kosmas.cz/...B0EiwAJ1SztVT7VqfSGcRGdQxOit_XtqF-yRpOteV0XGVUTrZzoxT_fm6_gYEonBoCWDEQAvD_BwE


    Priklad zakladniho podminovani:

    Chces aby pes nachazel kus skorice.


    Zacina se s 2 zavarovackama, v jedne skorice je, v druhe ne... je uplne videt, flaska neni zavrena ani schovana...

    Kdyz se pes byt i jen podiva smerem ke spravne flasce, click a odmena... pozvolna prechazis k vetsimu zajmu. Za cuchani k flasce bez skorice nic, za cuchnuti k flasce se skorici click a odmena, postupne zvysujes kriteria, prikryjes sklenici (min pachu), znepruhlednis sklenici (zadnej vizual), zacnes sklenice prohazovat (vzorek je na nahodnem miste), pridas pocet sklenic, neni to jen sklenice, ale i lidske hadry, batohy,... velka plocha ...

    Atd.

    A ted, ten zaklad, kdy se pes jen pavlovem napodminuje na zajem o pach skorice trva ruzne dlouho, ruzne povahy psu, ale i rasy. U border collie to muzes dat za 1-5 dnu, u barzoje za 5 tydnu. A to mas jen zajem o tu praci.

    Dojit k rade 10 odlozenych batohu, s 3 vzorky 2 ruznych pachu, ktere pes zna, treba Julyz trva s borderama v radech mesice, normalnimu smrtelnikovy i nekolik let.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    RAINBOF: Tak nemuze to byt uplne neco, co fakt zrat nechces, to zas ne. Ale na tunaka a masove konzervy proste chodis castej, nez na lilek, aspon ja.
    Nebrat to doslova. Ty hodne korenene veci treba myslim jako koreni do vic jidla, pac mi to samotne prijde moc, ale taky to snim. Ne, ze ne.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    RAINBOF: No hlavne psi to muzou chytnout.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Musim rict, ze mi pripada DESIVE!!!, ze tenhle typek ma 11,5 tisic odberatelu.

    Nechci teda rict, ze prumerne inteligentni opice pochopi, ze dolevat horlavinu do uz existujiciho horeni, ze sklenene flasky v ruce, je.... blbej napad? Ne? No tak je.

    Z instruktaznich duvodu to v tom videu udela nekolikrat, dokud se nepodpali.

    Nemluve tedy o metodach toho, jak dosahnout vysledku, pripadne alespon o nejake snaze (ktera asi uplne neprobehla), precist si proc ten pokus funguje.

    Normalne nejsem mekosrdcaty, ale musim rict, ze ve fazi sklenena flaska s propanolem, cukr se sodou a plynovej sporak, musel jsem se chvilku koukat kousek jinam. Nastesti tam tedy nebylo POV.

    Zkusim mu navrhnout, ze priste ma ten cukr narvat do benzinu, poradne rozmychat, dat na plastovy talir v jedne ruce a druhou to zapalovat. Schvalne jestli to udela.


    Jak jsem málem uhořel aneb nezdařený pokus faraonův had
    http://www.youtube.com/watch?v=iYCPh9OnokU
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERDRIVE: hele řešíme tu takovou věc nad pivem, jak těžký je naučit psa rozpoznávat koronu ? jak se přeučí pes z rozpoznávání vzorku na člověka ? (aby furt nehledal vzorek)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERDRIVE: no to je dobrej tip vlastne. akorat kdyz je spatne tak jsi nasranej protože žereš sračky. :)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Donalde!!! Slezte z toho lustru! Vidim vas!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Bajdn vyhrav v penzi-lvanii.

    Trump prohlasil, ze volby este neskincily a jel na golf...

    (Adlice: hele decka, volby budou furt, dokud nevyhraju, ok! Nebo dame dalsi kolo? ;)

    Na ct24: bude trumpera ochoten uznat porazku, pokud vubec?
    Odpoved: no na twitteru napsal, ze vyhral a vyhral o hodne.
    Twitter prispevek oznacil tagem: nemusi se zakladat na pravde

    ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uz jsem to tady doporucoval MOCKRAT, kazdopadne tohle je obraz Ameriky, jak soucastne, tak te, kde vypukla obcanska valka... pozor, je to takove trosku grafitti, me se to treba zezacatku vizualne nelibilo... kazdopadne New York jako demilitarizovana zona, ve ktere dosly leky a jede se na konzervy a naboje jako platidlo, jednotka US-A specialu, ktera vzala kramle a usadila se v NewYorskych zoo a sklenikach... a pak se tam prave resi volby pod hlavnemi samopalu a gangu... no proste MOCNY comix

    https://xn--thepratebay-fcb.se/torrent/6920790/DMZ_(Complete) [me se nedari zatim sundat]

    tady je online complet

    Read DMZ comic online | Read DMZ free
    https://comicpunch.net/dmz
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Nějaké potyčky maximálně bych si troufl říct.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak co, bude valka?

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: Stary Bohumin; kdysi tam byval nadherny urbex, secesni vodarna (strzena), taky je tam vrakoviste lodi, chce to byt trosku otrly a nechat na sebe rvat a vyhrozovat si vlcakem na voditku, nekdy, ale clovek pak ma docela lodni zazitky.

    Super se tam koupe.

    Tam jak ten pes mysli na zoo, tak jsem ochoten se z toho v nejhorsim zkusit napit, byla tam tezebni soustava na ten bily pisek, uz strzena...

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Kde to je, dobrý zátiší.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Nadherna fotka, jak ten pes intenzivne mysli na zoologickou zahradu ... :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam