Ja bych toho Boga az zas tak nekouril, ale je to zajimave. Ja sam jsem vcelku priznivcem Crowleyho, pac neni blbej, ale vsecky ty nejvic postizeny, co jsem videl, tak rekrutuje z katolickejch rodin... ruzny ty Prawitze a Truce, co nutne musej otocit kriz a roztahnout nohy, pac je to prece svoboda... to same ruzni hippici a new age.
Jenze magie nejsou kralici z klobouku, ani 2000 naboju v pasu, magie je,... a tak dal
Kazdopadne mam rad Crowleyho tarot, lepsi podle me neni, a to porad jeste nevidim ani do pulky. Dyz by to clovek fakt chtel studovat, nejsou to zadne vrchcaby, a ani sachy, i kdyz sachum se to uz podoba...
Jsem ted zjistil (myslim si), ze Adla neumi pouzivat zadne nastroje, pac ona si nikdy realne (eh?) nehrala.
Nikdy neumrela jako postava v zadnem RPG, neprohravala pravidelne s nekym v sachu, nikdy nezkurvila bic a kacu, kterou si chtela vyrezat, aby si mohla hrat.
Pro ni je proste svet “mile misto”... lide se bavi, maj mezi sebou koncentraky mezilidskych vztahu, a tak. Lidi je dost, proste te nekdo sere, bud ho zachranis, nebo opustis.
Jenze urvat panence nohu, nebo ji ostrihat vlasy, ktere uz nedorostou... to mi pripadne, ze nezna.
A je to hrozne tezke, kdyz je ji 40, naucit ji, ze ve vrchcabech budes prohravat tak dlouho, dokud v sobe nenajdes vuli nerozbijet a nepomahat, ale proste vyhrat.
Cesta.
I pro me. Jako pro ucitele, ktery uci hlavne sam sebe.
Kazdopadne Alister Crowley, katolicka buzna, jak jinak. Ne, ze by to byla potiz, nektere pravdy najdes v Imagice, jine ve vyvaru ci gumbu.
Umeni najit schopnost vyhravat. Na vsech rovinach. To je pro me Alister Crowley...
Aleister Crowley - The Great Beast 666
http://www.youtube.com/watch?v=9zNTpey21Y0