OVERDRIVE: To není popis best practices, to je popis podmínek při kterejch očekávám že už to bude dělat něco jinýho než "poteče z flašky a případně bude hořet kapka na kraji hrdla". Ono donitř se tomu plameni nikdy moc nechce, je tam málo kyslíku, protože páry vytlačujou zevnitř vzduch, případný hoření uvnitř ještě mnohonásobně zvětšuje expanzi uvnitř láhve, čímž vytlačuje hořící směs ven ...
Takže fakt jen štěknutí.
Já jsem se stav výbuchu flašky od piva parama hořlaviny opakovaně snažil navodit, s lihem, benzínem, isopropylem, různejma ředidlama, vším možným, a jediný čeho jsem kdy dosáhnul bylo že flaška prdla chvíli po tom, když už byla fakt hodně natopená a na vzduchu chladla moc rychle. Nejvýraznější efekt byl nakonec s trochou benzínu, vstříknout jehlou do nahřátý petky (nahřátý od předchozích pokusů a potom profouknutý čerstvým vzduchem), to pak zvládlo hořet i dvě až tři vteřiny a petku hezky honit po dílně.