• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: 6 kostek vule (+ pripadne opakovani za karmu - az 3x) versus 2 power/charisma ducha, to asi fakt nedaj :-D ... obzvlaste ten liskodlak by z toho fakt nespal ... :-D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: ja bych jim dal!!!! Udelal bych necekanou vec, ze duch je stejne inteligentni, jako jeho forcece a zahral bych jim tam ; “fuuuj, co to tady jee? S timhle ja tady nebudu!!!”; kdy treba duch cloveka bude holka, a duch zvirete ji bude klovat oko a furt ktrast rozdelana kouzla.

    At si naserou s tim, ze bytosti pouzivajiC, jak kdyz by to byl jednorazovy balicek sirek.

    Ono to taky muze byt ultra cute, a syn si bude hazet vuli proti charismatu ducha (power), aby vubec byl schopny tu roztomilost poslat na smrt, a podobne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: prosimvas, a jsou k tomu nekde primarni data? A mohla bych je videt?

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: jo a on to byl Mojzis
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: ne, tak takhle to nefunguje, ale Adlu to rozesmalo.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: stejne se bude mit, ten clovek, co na nej vyjde 666... periodickych, sice to bude pit po panakach, nebo tak,...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Podle me to pujde dotahnout tak na 2,80,- za pullitr. To mas nejakych 28 milionu na milion ockovanych. Nemuzu to najit, rekneme, ze den karanteny stoji 50 milionu. Tak mi to vychazi, ze treba za tyden to vyjde hrube levnej.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Pokud by pivo stalo 6kacej, jak je to cca v becce z malobchodu, dnes jsem jich zaplatil 2666,666... periodickych.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Toz, dne som zaplatatal posledni ty dane, zdravky, asocky a tak.

    Predpokladejme, ze pivo by stalo ctyricet, ono to de masove stahnout, kazdopadne za tu cenu jsem jich zaplatil dnes 400.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Staci se zamyslet: ke kazdemu ockovani 10 piv zdarma (pro nepicky ekvivalent ve slusne veceri, nebo tak).

    Share, nez to smazou.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Gaslighting. Neviditelné domácí násilí zbaví oběť vůle se bránit | Heroine
    https://www.heroine.cz/...logie/4138-gaslighting-neviditelne-domaci-nasili-zbavi-obet-vule-se-branit
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pac vim, ze tady par lidi Biblu cetlo/cte, napadl me takovy jinotaj:

    Predstavte si, ze prijde Abraham za Bhem na tu horu, a B se mu zjevi, a preda mu misto desatera takovej, ze jako volnejsi plan, jak by to slo udelat lip.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Už žádné nové rodinné domy, chtějí prosadit němečtí Zelení - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/.../clanek/uz-zadne-nove-rodinne-domy-chteji-prosadit-nemecti-zeleni-40350686
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: My hrajeme podle trojek, takze astralnik se muze jen zjevit, ale duch se muze i materializovat a porvat. Nebo prave pouzit nejake ty powery. Ale poweru se da odolat.

    Ale pokud by se rval, tak ma vyhodu, ze ma weapon imunity a tak je tezke ho umlatit, ale zase nevyhodu, ze dotycna kouzelnice si netroufne na vic nez dvojkove, takze tem je zase snadne se ubranit, takze takova jako patovka, ale zase duch se neunavi, takze je schopny se takhle bezcilne s obeti mlatit od rana do vecera a doufat, ze protivnik padne hlady a vysilenim... a greater forma dokonce muze od rana az do dalsiho rana ...

    ve trojkach vyvolavas duchy stejne sily zcela stejne (az na totemove bonusy), ale musis byt v v prislusne domene a muzes mit z dane domeny naraz jen jednoho a kdyz chces dalsiho z jine domeny tak tu stavajici musis opustit a nevyuzite sluzby propadaji (ackoli se fyzicky hnout nemusis - na hole skale vyvolas jak zemniho, tak vetrneho napriklad) a muzes ukolovat uz jen toho noveho ... ale budu muset nacist, jak je to prave s tema greater formama ("nafouknuty duch" - je to metatechnika a na vyvolani se haze dvakrat na uspech a dvakrat na odliv - ale u forsu 1 a 2 to neni zase takovy problem), ktere muzou prekracovat hranice domen a maji nejake dalsi speciality

    A samozrejme to nejsou rodinne problemy, ale zalezitosti protoze jak se tam budou motat duchove jak jeji tak myho syna a moje postava tam bude stridave bud kouzlit nebo deckovat, tak to asi bude ponekud neprehledne a tak je lepsi prolistovat pravidla predem, nez az uprostred boje mezi dvema pussy :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taak, a ted ten, jak privazes kocce na zada namazany krajic (namazanym ven) a ono to bude levitovat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vlastne je skoro blby, ze se mi nikdy nepodarilo zombifikovat nic jineho nez rybicky. Ty teda po smrti dal plavou, akorat vzhuru nohama.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ze predpokladu, ze to nezdechne, dokod je hlava cela, sly by ze zombie urcite sestavovat zajimave technologie. Clovek si to musi predstavit jako lego, nebo merkur. Pak uz to jde samo.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To je hloupy, nebo neumim hledat. Ona snad fakt nikde neni k dostani prirucka “100 a jeden zpusob, jak si zprijemnit zombie apokalypsu, aneb zombie v domacnosti i prumyslu”

    Wtf?!

    Pritom bytost ktera popira nekolik ruznych prirodnich zakonu, treba uz ten o zachovani energie, vzdyt to je svaty gral hledacu perpetua mobile.

    Navic ti to nezdechne, nezaklada to odbory,...

    Takovy dobre udrzovany zonbie by cloveka moh i prezit. A taky se dedit v rodine po generace. Nasel jsem skulinu na literarnim trhu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zombie jsou pry vcelku v pohode jako hnojivo. Pridruzena vyroba pak mohou byt granule a hracky pro domaci mazlicky.

    Vzhledem k mozne biologicke nesnasenlivosti, zde je doporuceno otestovat, zada vas mazlicek nema na zombie nesnasenlivot. Nedoporucuje se pouzivat zbytky chemicky osetrenych kusu (benzin, napalm, jina rozpoustedla,...)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Si treba myslim, ze zombie muzou byt i jinak uzitecny, treba kdyz bys je dal do kolecka, ala krecek, napojil to na dynamo, a sed si ve spravnem uhlu, nez te dozenou, muzes si treba cist. A zombici ti u toho budou vyrabet proud.

    Blby teda je, ze nektery formy i mirne hekaji, nebo mluvi, ale mozna staci dobre mirena kladivem.

    Proto ovsem nedoporucuju pouzivat pozustatky vlastnich deti, nebo bejvalku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam