• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: fotbal je rychlý šachy
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Driv jsem si myslel, ze politika je neco jako sachy, ted uz vim, ze je to Clovece Nezlob Se.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hezke ;)
    Aneb, kdyz jste jediny kreativni na managerske porade

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Bajka o tom, kterak moji psi chapou svet (gravitaci):
    Mame doma 3 psy, 2 z nich jsou shetlendsky ovcak, aka sheltie. Predstav si to jaku zpiceny urvany smetak, ktery te za noc 6x zbudi, pac nutne musi komentovat, ze... (uplne kokotiny, typu projelo auto na ulici, bouchlo neco o patro vejs).
    Dobre. Aziom.

Naucil jsem psy, ze kdyz neco jim, neco dostanou, ale nesmi se pri tom projevovat. Patience is virtue.
    Dobre. Axiom.

Furt se muze stat, ze mi u jidla neco upadne.
    Dobre. Axiom.

No a vysledek je: smetaci cekaji na zradlo, jenze jak:
    - ten hloupejsi se mi kouka do pusy, ze treba neco.
    - ten chytrejsi: pochopil, ze ze zradlo nahoru nepoleti a dole ho najde, tudiz celou dobu co jim, ma zaseknuty pohled do podlahy. KUPODIVU!!! vsecko, co mi upadne, tak sezere prvni.

A takhle moji psi pochopili gravitaci (teda 50% tech psu)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Btw uz nemam ban do viry, pokusim se jej znova neziskat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taaakze decka!!! Kolotoc!

Jihoafrickou mutaci koronaviru SARS-CoV-2 máme už i v Brně. První pozitivní záchyt je z 8.2.2021 a původně se rozšířil v jedné mateřské školce v Brně. Školka je nyní zavřená. Variantu viru v současnosti prověřujeme sekvenačně. Více informací budeme mít do konce týdne.

https://twitter.com/omarsery1/status/1364169159320301575

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dnes je vhodny den na koprovku! Souhlasim. Vzdy je dobry den na koprovku!

https://twitter.com/hupa67/status/1364117323691528194?s=21

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taaakze na tiskovce prave zaznelo: zaciname vnimat umrti ve skupine 40+

Zacal jsem se histericky smat, kdyz mluvili o “daru z Nebes”; mam super protiepidemicke opatreni: umite se modlit?

Podle te pohadky: takhle se vzpinaji ruce, takhle!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Carneval is over... white cliffs of Dover (dame si pisnicku, ne?)

COIL Ostia (The Death Of Pasolini)
    http://www.youtube.com/watch?v=J48cbIJAmrY
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pokud by nekdo resil Brexit & co to znamena byt Evropan, tak hezka glosa

Iva Pekárková: Zpráva o odplouvání ostrova | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/iva-pekarkova-zprava-o-odplouvani-ostrova-8432421
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol: okupacni mocnost ma zodpovednost za okupovany narod ;)))

Jinak jo: ockuji i Palestince!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SCHWAB:
    EVELINA:

Dik! Jinak zamer byl vysvetlovat lidem, ze to, ze jsou v nejakem veku, neznamena, ze jsou safe.

Samozrejme zustava argument “kazdy jsme tovarna na novekmeny”, tzn nakazit se, i kdyz se ti nic nedeje, muzes se stat vrahem, potazmo pacientem 0 nejakeho mega-pruseru.

A nejde jen o mutace, ty jsou jeste pomaly. Jde i o rekonbinace, kdy virus si veme kus jineho viru v tele hostitele, pak se siri v nove podobe. Pac je treba mega agresivni, rychle sam sebe vyhubi, treba vuyhubenim hostitelu, ale proste nakazit se nechces. Nikdy.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pokud vas zajima, jak to zvladli v Izraeli a proc je to dobrej testovaci lab, tak podcast (vcetne ochrany osobnich dat, atd)
    Podcast Vinohradská 12 - Izrael, očkovací šampion
    https://podcasts.google.com/...jQ1MQ?hl=en-CZ&ved=2ahUKEwik9ruG4__uAhWw_CoKHV2iCMoQieUEegQIEBAH&ep=6
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Trochu se obavam, ze lidi ale zcela bezne pouzivaji “postu” teze zlodejske a zle firmy, a ta uz davno ukradena je, takze asi brecim pred prazdnym auditoriem a jinde to zas nepomuze.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Predpoklada, ze to, ze WatzUp ma nove podminky, ktere rikaji, ze vsecko tam bude primo sdileno s Facebookem, to asi vite. Ja jim to neodsouhlasil a ze setrvacnosti to budu moct tudiz pouzivat maximalne do kvetna. Samozrejme vsichni jsou uz na Signalu, ale kdo by treba nebyl, tady k tomu ma duvod:

https://www.bbc.com/news/technology-56154543
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Parada!!!! Dekuji!
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Myslím, že tohle jsi sháněl..... z auditka Viry, kam máš, jak jsem pochopila ban, tak Ti dávám sem

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak tak uvazuju nad formami stavky, napad me jeden zajimavy protest, ktery by mozna sel i zorganizovat a hlavne medializovat.

Na tiskovou konferenci vlady by proste neprisel zadny novinar.

At poslou psany plan reseni pandemie, ze na vyhlasovani blbosti & kazdy tyden jinak, tak jim sere bilej tesak.

Kdyz to mohl udelat Snih, proc by nemohla vlada? Driv treba existovaly i programy stran a tak, to si jeste pamatuju. Cet jsem to, podobne jako treba Warrant Agreement a EULA a License,...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam