• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: vždyť j to kuře, neni ani oblečený, v čem je ta kreativita?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: A to ja zas ne, ja tomu rikam kreativni mysleni,... viz ten obrazek, jak jsi jedinej kreativni na porade

MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: promiň, občas trollim
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Wut?

Jinak jeden z nasich psu se jmenuje puvodne Apogee tedy Apogeum.

Za jas ty vesmiry moc neresim, akorat pestuju ruzny houby a kvasny procesy + zkousim si, jake by to bylo, dyz bych mel sklenik, semena a jen prvky + prave houby a bakterie.
    Ale pravda, tvrde zareni jsem treba jeste neaplikoval, i kdyz by to nebyl zas az takovy problem.
    Tzn: ja jsem rad, ze dobrym dalekohledem dam Marz. A to si ho musim jeste pucit ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zjistil jsem, proc je Dan Panda tak nasranej, zatim jsem si oholil jen 3/4 hlavy a mam poznani: clovek zpotrebujd daleko vic Pitralonu. (Nechci byt uplne plesatej jeste zitra u doktoru, zkusim, zda uz to funguje dostatecne, kdyz ne, pujde to dolu cele).

MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: ne, můj pes se jmenuje bula bubla perpetua
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Zas mlzis?!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja bych asi koupil

Česká zbrojovka vydává dluhopisy za čtyři miliardy korun — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...ka/3274834-ceska-zbrojovka-vydava-dluhopisy-za-ctyri-miliardy-korun
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ADELAJKA
    ADELAJKA --- ---
    Je to marné, je to marné, je to marné.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vymyslel jsem fintu a vzal jsem si kanady, ohrnil dziny, bomber, oholit dreddy a hlava na kuzi, respirator. 99% z tech blbu se mi obloukem vyhyba.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Na tehle fotce policajti v levo, mimo zaber, domlouvaji petici lidi, aby nekalili pivo z kelimku, vyfasnute v hospode na zaberu v pravo

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Nijak. Neni zadna vyjimka, krom zmineneho.
    Tady jsou dementi vsichni (95%), pac je na nich jasne videt, ze nejsou deti do X let.

Ted jich vylezly stovky, pac sviti slun e. Coz znamena, ze zas nemuzu chodit ven, pac mame barak tak, ze kolem nas behaj behny, jezdej cyklisti a chodi skupinky chlastat.

V Ostrave covid uz davno zkoncil.

Ja se adsi fakt zacnu smat, az zacnou umirat. Co uz mi zbyva.
    Uplne uprimne, treba tomu VK starsimu tedy uzdraveni nepreju. Uz jen proto, ze by to treba mohlo zachranit par zivotu.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: Já musela jet dnes busem do Olomouce, na zpáteční cestě plný autobus a pan řidič (kolem 60let) a jeho kámoš, kterej seděl hned na prvním sedadle, aby si mohli povídat, neměli ani jeden pořádně nasazenou roušku, oba pod nosem (řidič v průběhu cesty i pod ústy), nedalo mi to a při nákupu jízdenky jsem na toho kámoše řidiče: " Víte, že to nemáte dobře nasazené?" Zarazil se, dal si ji pořádně, ale pak: "Víte, ja mam rozštěp rtu, já bych ji ani mit nemusel." Ptám se: "A pan řidič?" "No, pan řidič, je pan řidič." "Aha." Na víc jsem se fakt nezmohla, pak ještě dodal "On je očkovanej." Unavená po celém dnu, neměla jsem už sílu mu něco říct, nechtěla jsem s hádat. Konec hlášení, sorry, musela jsem se z toho vypsat ;)

Stejně, musím si zjistit, jak je to s rozštěpem rtu a rouškou, ja vim jen o lidech s mentální postižením a dětech mladších myslím 2let.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    svatej tribune lidu!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    WOODMAKER: Jo no. Navic se v ten moment ocitnes s prazdnym kulometem uprostred traumatu. Je to tak.
    Myslim, ze trauma zatim nemam, a jen velmi nerad bych si nejake porizoval, konecne proto mam rad demokracii, lidi a zvirata. Coz neznamena, zenektery lidi nekousou a nektery zvirata nejsou pekni kokoti, k demokracii uz zaznelo, ze to je nejhorsi z nejlepsych systemu vlady.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OVERDRIVE: Podle me si to mysli spousta lidi, ale ani po akci by to nebylo uplne ono.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Jenze ne kazdej ma kulomet
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: to by mohl říct každej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam