• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _OZZY_: Maroderi!
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ad nazev klubu: cetl jsem "nic nez marod" a davalo to smysl... :D
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nenene!!!

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Toz mame ti vitezny unor, takhle dneska. Furt jsem hledal nejaky motivacni obrazek. Naseljsem jeden.

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Bych se tim na jejich místě nechlubil - když půjde do tuhýho, ještě jim to stát zabaví, schová do skladu státních hmotných rezerv a tam to zůstane na věky věků ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Adventisti maji pobocku v Krnove, a jsou schopni, podle nouzoveho planu z 2015 se okamzite postarat o 40 tisic lidi. Tzn plna vybava na preziti : od deky po stan, nouzove potravinove davky, lekarska kapacita na prvni pomoc, ... jo, a i reseni tech mrtvol.

Aneb, kdyz doma socialni pracovnik souhlasi s ozbrojenou intervenci.

Udelalo se mi zle od zaludku, a to hodne. Ze s tim souhlasim ja, a jsem ochoten se pridat je vec jina, ale Adela je FAKT socialni pracovnik ve smyslu “modli se a pracuj”.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Mmchodem zaroven s Adventisty 7 dne jsou to JEDINE!!! Dve instituce v cr, ktere maji zpracovany plan pro pripad katastrof. Maji vlastni mobilni nemocnici, vlastni motlitebnu na koleckach a 72 strankovy plan v PDF pro pripad katastrom, mj obsahujici desitky telefonnich cisel, mapy, mista, kapacity, reseni nakazy, ukladani mrtvych,... no nic, no.

Konecne jak jinak je to v Izraeli, ze?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dodnes nevim, zda mam byt hrdy, ze tohle byla ma prvni prace v zivote. Bylo mi 16-17 a asi jsem chtel byt rytirem:

Víte o rodině, která se ocitla v tíživé situaci, například kvůli situaci s covidovými opatřeními?

Pomoc poskytujeme zdarma na Olomoucku, Přerovsku a Uherskohradišťsku. Ozvěte se nám na rodiny-ol@maltezskapomoc.cz či na telefon 731 626 113! #olomouc #pomocrodinám #přerov

https://twitter.com/maltezska/status/1364550617969143809
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: pstd = post traumatic stress disorder
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To je ale roztomila drzost, kdyz vlada vyhlasi, ze jakekoliv dalsi kroky udela az po prodlouzeni nouzoveho stavu.

Normalne tohle uz by slo pouzit jako studijni material k tematu PSTD, vydirani potazmo unos/stocholmsky syndrom.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Ja bych urcite koupil. Je nejake info, kde a jak pujdou koupit?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Mmchodem je zajimave vide KDO to navrhl:

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hmm, tohle zni jeste daleko pouzitelnej, nez muj napad se zbavenim je imunity, aby to vedlo k soudu ne k lyncum. Kazdopadne nabidnout jim beztrestnost, pokud vysmahnou do exilu, to zni jako plan.
    Lepe: se zabavenim majetku.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, v tom Tex furt lidi jeste nemaji pitnou vodu. Asi 1,3 mega lidi nema vodu vubec nebo boil-before use.

Tak jako uz je to jen desetina oproti par dni z5, ale furt si predstavuju, jak bych to dal ja: mraz, zadna voda, zadny plyn, zadna elektrina

A to jako v baraku to das tak nejak dycky, ale v panelaku? Nebo v tech drevenejch proti-hurykanovejch domeckach ala jih USA? Brr. To musi i ted byt pekny SHTF

More than 1.3 million Texans still grappling with water supply disruptions | Reuters
    https://www.reuters.com/article/us-usa-weather-texas-water-idUSKBN2AP0ET
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: kurv... jak se vyrabeji.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Publikace, která obsahuje četná pochybení, dokonce pochybení zásadního charakteru, rozhodně neslouží autorům ke cti. To nejmírnější, co je možné o takové práci prohlásit, je to, že je zcela neprůkazná. Výsledkem takové práce proto není možné dokládat jakékoliv tvrzení o klinické efektivitě isoprinosinu. Pokud se o to někdo pokouší, bez ohledu na vlastní formální kvalifikaci zcela selhává v praktické aplikaci principů medicíny založené na důkazech.“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Věda a výzkum se nedají ošálit » Společně to zvládneme
    https://www.iniciativa-snih.cz/veda-a-vyzkum-se-nedaji-osalit/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam