• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    EVELINA & MINERWA: jo, jsem dse uklikl...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    EVELINA: dík, úplně mě vyděsil
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    A po...

EVELINA
    EVELINA --- ---
    _OZZY_: myslím, že dotaz byl asi na Tomáše, snad nevadí, že odpovím...šlo o Rudolfovu alej ve Smetanových sadech (to je ten park, kde probíhá Flora) ... na fotce před vykacenim

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    MINERWA: v kterym parku? Ja uz v OL strasne dlouho nebyl, ale ty parky byly hezke...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: hodně síly přeju, ber to jako brutální důchodovou reformu, zbyde víc peněz pro ty nemocný
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vite co me desi? Ze v te lahvicce SputnikuV muze bejt klidne slana voda - fyziologicky roztok.
    Jenze pokud ho prijmem, bude krik (a opravnene), pokud ho neprijmem, bude krik.
    ...
    Domyslete si dusledky.
    ...
    Takovou skodu by nenapachal ani volne v trafice dostupny heroin.

Proto jsem dnes zvracel, protoze mam dojem, ze mi dochazi souvislosti, co se bude dit. Ona ta pandemie ma proste biologicky limit, plus fakt tu mame vedu a vyzkum a tak. Ale ty skody ktere to napachalo, tak jsou takove, jako kdyz v Olomouci v parku vykaceli celou alej 100+ let starych stromu. Prosel jsem se po ni, a vedel jsem, ze za sveho zivota uz tam stromy neuvidim.

Hledam v sobe silu Izraelcu, sazet stromy v pousti. A asi jsem ji nasel. Ale uprime priznavam, ze jsem cele pondeli probrecel, a krom toho, ze pisu, nenasel jsem silu mluvit.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tenhle obraz je hrozny, ale chtel jsem jej vcera koupit, prisel jsem jako druhy. Skoda.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: ja vim, ze je to vres
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja bych TAK chtel videt levandulova pole, ze me to az fyzicky boli.
    Rika se tomu stres a neni to dobry.

Jo pracuju rukama, jo, udrzuju aspon elektronicky mezilidske kontakty, furt varim, furt vymyslim nove veci, snazim se byt co nejmin pica a obcas mi to ujede. Myslim, ze mam hodne vyssi odolnost proti stresu, nez vetsina Cecho-Slovaku. Nevadi mi otevrene zlomeniny, ani mi nevadi odnest prave zesnuleho starecka v naruci. Nevadi mi omejvat hovna a zvratky, krev. Teda jako vadi, ale tak, ze vim, ze je potreba resit, ne resit sam seme.

Kdyz kolem mne dnes projely najednou ty 3 pohrebni auta, chvili jsem klecel a zvracel, a zvracel, a zvracel...

Neco se ve me dnes porouchalo. Uplne jinak, nez jsem byl porouchany doted. Strasne moc bych potreboval videt levandulove pole. Ale nedokazu to vysvetlit.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dnes zena prisla z prace a chtela pusu, aspon na tvar. Odmitl jsem, dokud si neumeje oblicej mydlem.

Chapu, ze s tema malovatkama a tak je to pruda, a mozna je to overkill, ale dokud jsem jeste fetoval, taky jsem mel svou lzicku ze stribra, a vzdy vlastni inzulinku (a kondomy).
    Zajimave, ze narozdil od mnohych, jsem za 8 let tehle praxe, nikdy nedosel zadne vaznejsi choroby.

Ackoliv uz mnoho let drogy neuzivam, ukazalo se to jako prakticka zkusenost.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kazdopadne dik tehle masce jsem ochotny v pripade nutnosti nastoupit do verejne dopravy. Coz s ffp2-3 ne.
    Samozrejme v kapse flasticka s alkoholem, a prinejhorsim i nitrilove rukavice.

Obecne si uz rok hraju na to, ze je to ebola, ne c19, a jsem zvykly na rutiny.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    WOODMAKER: protoze se obvykle vyskytuju jen tam, kde nejsou zombie. Zrusene fabriky, opustene ulice v pozdnich vecerech, atd.

Kdyz jdu nekam pres den (minimal) vetsinou jdu taky uplne mimo zombie, ale kvuli ruznym necekanym obevyvsim se zombie bezcu a tak, nosim i tak aspon respirator.

Navic jsem chain smoker, takze kdyz nemam masku, vetsinou zaroven kourim. Tech 60 denne se samo nevyhuli.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OVERDRIVE: jakoze to zavazi, kdyz to nemas nasazene? Proc to nemas nasazene non-stop?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    WOODMAKER: Uplne v pohode, a to mam bradku a knir. Dycha se v tom taky v klidu, jen vydechovy ventil oblepit kobercovkou a placnout pres nej kus respiratoru.

Da se v tom i mluvit, akorat znis jako darth vader.

Zavazi to na krku, v baglu a tak. Delam to, ze dokud nejdu do kontaminovanych mist ala obchody, mam jen ffpX, a polomasku na krku, ale jak se zacnou vyskytovat zombie, nasazuju.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OVERDRIVE: muzu se zeptat, jak dobre to sedi?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: S tím hlubokým dýcháním opatrně, vede to k intenzivnějším projevům netěsností respirátoru :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mozna ctu jen spatne knizky. Mmchodem mou prababicku lecil z tifove nakazy doktor, ktery nemoh byt dal doktor, protoze uspal svou zenu vysokou davkou morfia, kdyz umirala (pravdepodobne na rakovinu vseho, podle vypraveni babicky)...
    Mmchodem moje prababicka tifus prezila.

„Vždy som si myslel, že si začal piť kvôli maminej smrti. Lepšie povedané, z lásky k mame.”
    „Láska je vražedná zbraň,” zamrmlal Harry.
    „Čo?”
    „Raz mi to ktosi povedal.”
    „Robil som všetko, o čo ma tvoja mama požiadala. Až na to jedno. Poprosila ma o pomoc, keď nadíde jej čas.”
    V tej chvíli sa Harrymu zastavilo srdce.
    „Nemohol som. A vieš čo, Harry? Prenasleduje ma to ako nočná mora.“

Citace z knihy
    Pancierové srdce
    Nesbø, Jo
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Prave jsem pozadal velvislanectvi SRN, at dodaji vakciny a prevezmou pacienty bez ohledu na vladu CR a pokorne jsem se omluvil, s tim, ze nejsme vsichni idioti. Vecer z toho udelam otevreny dopis. Pac masivni letakova kampan ocividne nezabira.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobre, dobre. Tak to dam i sem. Dnes jsem se i zasmal, a to jako hodne. Hezky metafor:

@thesquish

Málo se ví, že Pol Pot měl hodné dvojče. Jmenovalo se Jack.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Uz dost! Sel jsem se projit a koupit si tabak, a kole mne projela 3 auta pohrebni sluzby. Nikdy v zivote jsem nevidel najednou troje funebraky, a to jsem byl parkrat i u vetsich nestesti.
    Zavrit oci, nemyslet, dychat z hluboka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam