• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: Chapu a souhlasim.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já nechcinikoho udávat, na to psychicky nemám
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    MINERWA: zdravotna sestra ktora neveri na kovid moze byt v sucasnosti v zavislosti od toho, kde sluzi, dost riziko, hele.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SPECZ: jakože si to ten můj kámš vymejšlí? ne to je jeho novej objev
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: Aha, tak to jo. To je pro me jeste silenejsi zprava, zdravotni sestra co ani touto dobou neveri na existenci COVID (jestli spravne chapu).
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    LAUNCHER: Nakonec zjistíme že ta osoba ani neexistuje, klid.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LAUNCHER: asi odměny, jak to říkaj furt v tlevizi, ona na covid nevěří, zdravotní sestra, možná i kvůli tomu dostala padáka
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: To jsem pochopil. Ten vykrik u mel byl jen zdeseni, ze ji nejaky dement za tohle vyhodil.

Co ten pravnik?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LAUNCHER: tak znova, ten můj kámoš má kámošku....
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: LAUNCHER: Za pravnikem skla?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: Wtf???
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    MINERWA: pandemie boly a budu vzdycky v horizonte desiatok-stoviek rokov sa opakovat tak dlho, kym ziju ludia (resp. vyssie organizmy). Vzdy boly a budu, bez ohladu na politiku, Buresa alebo Zidojasterov. z toho vyplyva, ze ked vsade lekari hlasia, ze zomiera prilis vela ludi na novy virus a mnozia sa aj ludia, ktorym na tedn virus zomrel niekto blizky, je omnoho pravdepodobnejsie, ze sa jedna o pandemiu (ako uz XYZ krat v historii), nez ze je to Zidojasterske spiknutie.

z coho vyplyva aj, ze zakladne hygienicke opatrenia na zbrzdenie pandemie davat do suvislosti s politikou je nerozumne.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MINERWA: vtipný je, že mákámošku, která dělá zdravotní sestru, a ta trubka si řekla o odměny, tak jivyrazili
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MINERWA: Tyhle lidi me zajimaji nejvic:

"světovej řád"

Chce nekdo z nich joinout ten novy svetovy rad, nebo se stavi proti novemu svetovemu radu, nebo jen sleduji?

Ja na nejake pokusy o nastoleni noveho svetoveho radu neverim, ale zajima me, jak se k tomu oni stavi a co konkretniho s tim chteji delat.

Nedelam si srandu, zajima me to :-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Smrt soudruhům povídáš ?

Poslanec KSČM Dolejš je s covidem v nemocnici - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...i/clanek/poslanec-kscm-dolejs-je-s-dychacimi-potizemi-v-nemocnici-40353033
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    mám kámoše, známe se přes 20 let, je to zarytej antirouškař, ve všem vidí převrat moci, z přátel jsem ho nevymazala, furt doufám, že mu to vysvětlím, jak to vysvětlujete, že nejde o světovej řád?
    pak mám mámu, která jede v hoaxech už od začátku, povedlo se mi jí to vysvětlit, po létě už ale ne, sakra je to moje máma, zakázala jsem jí koukat na hoaxy, a tak už tak moc nejede antikovid, už jede převážně antibabiš, ale když se podívám na Volnýho stránku a vidím ty její lajky, je mi zle, co mám dělat? jde Volnýmu nějak zrušit účet? a co paní Peterková? proč jí to nikdo už nevysvětlí?
    https://www.facebook.com/janapeterkovaofficial
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Toliko k dobrym zpravam.

Ty spatne jsou, ze nam v CR se zda se nedari shanet.

A leckde ani ockovat, s tim co mame.

Ach jo :-(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ty dve cinske tez zatim vypadaji dobre. Minimalne to vsechno brani vaznemu prubehu.

Napr:

https://asia.nikkei.com/...ht/Coronavirus/Sinovac-s-COVID-19-shot-is-83-effective-not-91-Turkey-says

LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    LAUNCHER: okay, takze som si presiel tie starsie clanky a nemal som pravdu, ankolko jeden z nich je dokonca od rovnakeho kolektivu, to sa teda ospravedlnujem.

Avsak, ja som hovoril furt o tom clanku, ktory si tuna postoval (doi: 10.1016/S0140-6736(21)00234-8) a ziaden starsi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tady oficialne z webu EMA:

EMA starts rolling review of the Sputnik V COVID-19 vaccine | European Medicines Agency
    https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-starts-rolling-review-sputnik-v-covid-19-vaccine
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam