• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Zapady slunicka, makro, kdejaka blbost se da IMHO hezky fotit...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Jasan, blby je, ze bych kvuli tomu musel jaksi za hranice okresu, coz u Ostravy znamena asi 1,2km od baraku.

Ja samo chodim ven, a vetsinou prave do urbexu, ale povazlive jich ubylo a vsechno, co je v dosahu 100km karou je ted marne. Myslim, ze odsud po Mikulov a perimetr odpovidajicich rozmeru, tak mame s Adlou projete.
    Chybi polsko, kam ted zrovna dik armade a policajtum nemuzem.

Me by treba i stacilo jef na Slovensko za dcerou, kterou jsem uz od Maje nevidel (kdyz nepocitam to, o cem se nesmi psat).

Ja nelezu po zdi, i kdyz je to neobicejne tuha zima.

Spis mi vadi, ze me nejlepsi kamosce umre/neumre mama 50:50.
    Me je to jedno, zas a znova rikam, ze muj zivot byl natolik dobry, ze je to na nekolik knih a nebojim se umrit. Ani porusit cokoliv a tak.
    Jenze ja nejsem jen ja. Ale treba i Ty. (Proto treba delam nektere veci i s ohledem na Tebe, a dalsi)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja vim ja vim, ze je to o Jonasove ruce, kdyz Maxe zachrani pred mrtvaky, jenze je to proste cool ozraleckej citat:

„Byla teplá a strašně maličká.“

Citace z knihy
    Cesta krve 1: Dobrák
    Jiří Kulhánek
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Vic fotit? Vsak jsi i mmj daval fajn urbex fotky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Audience Havel, Landovský
    http://www.youtube.com/watch?v=YrJiPVGqmME
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Muj opily rozhovor s cca 30cm vysokym samcem sheltie pred spanim:
    - na prd, takhle vysoky postele, co? Jeden musi skakat jak o dusu.
    (Pes konecne vzladne postel, a jme se prenaset kde co pomoci tuleni)
    - hele vole, dyz bys byl nejaky poradny plemeno, ne chlupata 30 na 30 koule, ty bys byl i v pohode pes
    (Nasledujeopile tuleni)
    - stejne je to vsecko nahovno (mysli si clovek, ze cituje Landovskeho z Havlovy Audience)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Typico!!! Ono to ma zaznam

Daniel Landa - Bezmoc ve sněmovně 24.2.2021 (feat. odborníci Blanického manifestu za svobodu)
    http://www.youtube.com/watch?v=Dd5hE3RDzX4
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Na twitteru id @praotecVinyl napsal

Po dlouhé době si myslím že jsem hezký, mám rád takové dny ❤️

A ja musim rict, ze s nim souhlasim. A asi tak 300 dalsich id, z nichz nektere, pokud jsou to jejich nejlepsi fotky, tak teda bych jako z postele nevykopal.
    Odvazny mladik, a mj dukaz, ze vsecko je jinak.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Typico!
    Tak tohle je fakt ostry video.
    Mmchodem od nedele je maminka me nejlepsi kamosky na ECMO, a ja jsem uplne nevedel co rict.

Kazdopadne: tahle zeme nevzkveta a zatim jsem nevidel nic tak zasadniho, co by tenhle stav popisovalo.

Tisková konference Iniciativy Sníh 10. 3. 2021
    http://www.youtube.com/watch?v=4VOlWPfQPzY
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Blbec má den blbec (Svět pod hlavou)
    http://www.youtube.com/watch?v=7iJ7XOgEmqY
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Predhanime se v tom, kdo za posledni rok hur investoval, a obavam se, ze musim ohlasit, ze jsem vyhral.
    Kamos: ja si koupil snorchl, plavky a lyze i s botama
    Jiny kamos: tak ja si poridil permanentku do opery, permanentku do fitka a woucher na 10 thajskych masazi.
    Ja: hmm, ja jsem zaplatil dane. Teda estli se to pocita.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: IM. IV to stoji za hovno, za par minut se otrepes a nic.

Popravde davkovani bych musel prepocitat, pisou tu Calipsol 50mg/ml; 10ml

Co je na tom blby, ze je to prazdny. Uz asi 3/4 roku.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Ketamin 80mg i.v. ? :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tahle doba ma jedinou vyhodu. Ani nejblbejsi pacos snad nemuze byt diagnostikovan deprese mayor, pac ta je zpusobena bez vnejsiho zavineni.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To je vzdycky uplne nejlepsi na tech radcich: ja: kourim 40 denne; doktor: no proto mate tu depresi. Ja: ne, ja mel nejdriv depresi a az pak jsem zacal kourit 40 denne. Doktor: nechcete zacit behat? Ostatnim to pomaha. Ja: me to taky pomaha, kdyz pred nima utikam. Doktor: a co se tak treba usmat. Ja: pene doktore, kdybych hledal radu, ktera cloveka nenapadne za 15 let a z toho asi 2/3 neprospanych noci, dosel bych si pro ni do materske skolky. Doktor: a heroin nechcete? Ja: nemoh bych radej dostat ketamin? Doktor: ne, zato tady mam super heroin, rika se tomu benzodiazepiny a budete uz na veky stastny. Ma to jedinej nedostatek: kdyz to vysadite, umrete ve strasnych bolestech. Ja: no to presne nechci, co treba mi predepsat ketamin...? doktor: to je neeticke a nesmi se to. A zkosel jste behat? Ja: aha tak dekuju

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Oh jeah, tohle se vyplati precist, neznate-li (ja uz cet 3x a bavilo)

Lumley, Brian - Nekroskop 01.epub | Ulož.to
    https://uloz.to/file/lKrNGuw8JuBQ/lumley-brian-nekroskop-01-epub

Lumley, Brian - Nekroskop II - Vampyri.epub | Ulož.to
    https://uloz.to/file/mUXN2rr73FdI/lumley-brian-nekroskop-ii-vampyri-epub
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Abych to doplnil: ta rostlina se pouze klonuje. Podle nejakych sekvenovani, tak asi vcelku dlouho, jakoze tisice let, alespon.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Ono to umi docela dost bytosti.
    Treba srny dokazi prenaset mlade o hodne (5+) mesicu, kdyz nejsou vhodne podminky pro rozeni.
    Existuji kusy tkani (klicove slovo) “nesmrtelna zena”, kdy rakovina v podstate vyrabi tak dokonaly ekosystem, ze by prezila vecne (viz klicova kniha Brian Lumley a jeho Nekroskop; mmchodem VELMI!!!! doporucuji nove naucenym na elektronicke knihy, ale jen prvni dva dily).
    On ten Nezmar se taky nedostal do lidovych rceni uplne nahodou.

Proste hydra neni jen metaforicky koncept z recke mytologie, spousta bytosti to ma davno poresene.

Mimo jine treba Salvia Divinorum, tedy Salvej Divotvorna, zdroj nejsilnejsiho halucinogenu na Zemi, ktera je zvlastni tim, ze existuji pouze 2 matecne rostliny a pak jedna jejich clovekem vytvorena varianta z obojich genu, nicmene se nikdy nenasla rostlina samci, coz je u rostliny, ktera ocividne neni samosprasna, vcelku ulet.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vcera me pobavil novy kandidat na (jakehokoliv) ministra v Buresove vlade

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Tak mě to připomnělo konkrétní postavu na ostrově ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam