• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: zohlednit taky chces spis vic zen, oproti muzum, atd. Je to obrovske a popravde tohle eticke tema nemam cas sledovat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: chybi Ti tam : podle rozhodnuti lekare; ale podle nejake me dojmologie jsem zahlasoval.
    Mj jsou na to uz procesy a tabulky. Hlasoval jsem i s ohledem na ne. Tzn.: 50; pac tam jeste muzes cekat, ze ten clovek se z toho 50:50 vylyze. U tech starsich lidi pomer rozhodne neni 1/2
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

Kdo by mel mit prednost pri tezkem prubehu COVID na hypoteticke, zcela vytizene ceske JIP?

5 hlasy od 5 respondentů

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LIBRIUM: promazal jsem se, at si nedelam ostudu v nulach
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      LIBRIUM: Dekuji za info.
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      OVERDRIVE: ziadne stovky milionov vakcin za tyzden som nesluboval, co trepes.

Produkcna kapacita v Puurs je ca. 1,5 megadavky denne, z toho idde ale len cast na EU zmluvu, z Marburgu je ocakavany vykon 2 megadavky denne, z coho by mala ist absolutna väcsina (cez 90 %) na pokrytie EU zmluvy, v lete sa prida este Frankfurt s ocakavanym vykonom 1 megadavka denne, vylucnme pre EU.

Co je vsak dost urcite je, ze Comirnaty bude tento rok do EU dodane 600 megadavok a Moderna doda tiez velku väcsinu zmluvnych 300 megadavok, cize bude sa dat zaockovat kazdy v EU aj keby ine vakciny okrem Comirnaty a Moderny nedosli vobec.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      _OZZY_: Pokud chces naockovat celou rodinku vcetne malych deti, tak koupit dum/byt v DE je IMHO urcite rychlejsi cesta nez cekat v CR.

V DE nebudes cekat leta az budes na papirech, oni tohle neresi, ockuji i cizince zijici v DE. Dokonce asylum seekers z ubytoven sli drive - protoze koncentrace lidi v ubytovnach.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LIBRIUM: ha, uz je tu.
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      LAUNCHER: BioNTech nic neznizuje, ja si myslim, ze EU by mala anulovat zmluvu s AZ, podat na nich zalobu a zaviest voci nim sankcie ktore by viedli k insolvencii AZ ako firmy, uz preto aby to bol odstrasujusic priklad pre ine firmy, ktore by si mysleli ze si mozu zo zmluv za stovky milionov eur s EU robit trhaci kalendar a potom nadalej zarabat stovky miliard na predaji predrazenych pilul na tlak a cukrovku v EU.
      LAUNCHER
      LAUNCHER --- ---
      Z dneska, JC hejtman Martin Kuba:

Michal Pavlas
      Někde jsem četl, ze příští tyden dostanete jen asi třetinu vakcín oproti tomuto týdnu? Muzu se zeptat, proc? Vždyť dodávky se neustále navyšuji...Diky moc

Martin Kuba
      Michal Pavlas: Bohužel nenavyšují. Navýšily se mimořádně tento týden o 100 tis. EU a teď až do konce března opět klesnou.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Od jinad, o prenosu “rymicky” na dalsi savce... vytah, ve zkratce:

Jedina nadeje je, ze vymre dost lidi, abychom ztratili pandemicky potencial, jako u Spanelske Chripky, jenze tahle rymicka bohuzel neni tak blba jako H5Nx a neprepalila start. Snazil jsem se s par lidma modelovat situaci pri nulovem zdravotnim systemu v CZ a v prvni vlne mluvime o 2 milionech mrtvych. Tak schvalne, jaky maji zdravotni system treba zirafy?
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE: Jo kobYlkva, vlastne. Furt.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Ups! Toz kobilkova pohroma nam tady jeste chybela

Exodus out of US: 17-year-locusts to emerge as Passover nears - The Jerusalem Post
      https://www.jpost.com/omg/exodus-out-of-us-17-year-locusts-to-emerge-as-passover-nears-661795
      WOODMAKER
      WOODMAKER --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Myslite, ze propagace ivermectinu by se dala posuzovat jako sireni toxikomanie?
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Taky jste uz zaznamenali iniciativu, namalovat si na respirator fixem srdicko? Vedecke studie ukazuji, ze tim nejen vyjadrujete podporu zdravotnikum, ale pamatujete si i Vaclava Havla. Jo, a neprestane to fungovat.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Dislexie je kdyz : si musite vygooglit s jakym i se pise klitoris.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Skoro bych rekl, ze timhle se ten typek stal cz influencerem:

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Aneb, kdyz Overdrive preklada Shakespearova Hamleta:

“Toz tadyva ta zeme nevzkveta, a bysem tak rek, ze je spis jako v pekny prdeli.”

Uznavam, ze nejsem zadny Hylsky, no. Snazil jsem se zachovat aspon smysl vyroku.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Maturitni otazka k procvicovani na dnesni den:
      - uved autora a dilo
      - pokus se vysvetlit, co vyroka znamena a zda muzeme vysledovat jeho stopu v lidovych rcenich

“je cosi shnilého ve státě dánském”
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Dame si pisnicku?

Idiot - Kočkolit
      http://www.youtube.com/watch?v=rhRhL0rv4oQ
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam