• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Asi jsi zaznamenal
    Banksy se zapojil do kampaně za záchranu věznice v Readingu. Vytvořil obraz prchajícího Oscara Wildea | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...-umeni/banksy-obraz-vezen-reading-oscar-wilde-kampan-video_2103050647_tzr
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Flakanec ;)
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    Ještě mi to asociovalo tuhle fotku

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co hurykan klauz, dobry?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Banksy je bozi, kamos s nim v Englandu nejakej cas bydlel.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chci to jako kerku.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Ono to domaci nasili tak nefunguje, je to jak s tema guru jarama, je tam hromada manipulace, a obet casto ani nechape, ze je obet a tak.
    Ja uz to dnes nechci resit.

Jedne Liborove spoluzacce treba otec mlatil matku, a dokud jim fotr nevyhodil kocku z 6 patra z okna, taky se nic nedelo.

Sak tu holku asi znas, Monika, rikalo se ji Demonika. Ne uplne ostry nastroj v supliku, ale fajn byla/a si i je.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    To mi připomnělo

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja taky nejsem konfliktni typ

EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: nejsem konfliktní typ, ale je možné, že bych taky, kdyby třeba někdo ubližoval mým dětem, použila násilí, bránila bych je jako lvice
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: vis co? Vcelku mam prave taky problem rozhodnout se, co uz mi za ohlaseni stoji.
    Jsem spis typ direct action, tzn polamat nekomu hnaty, a podobne... coz rozhodne neni dobrej pristup, kdyz to vezmes biblicky : “kdo jsem ja, abych soudil”.... ale treba nasili na slabsich z duse nenavidim, a nemam problem s dalsi bibli : “oko za oko, zub za zub”

Ale nesdilim nazor, ze treba v dnesni dobe by policie nemela davat tvrde pokuty a nejhur i flakanec lidem, co z blbosti zabijej jiny lidi, nebo rozehnat hloucky ozrale mladeze v parku, kdyz porusuji zakon, a ze treba tam tu hlidku zavolat, tak ze je udavacstvi.

Navic si to hezky zduvodnuju tim, ze je fakt lepsi, kdyz to poresi opravnene a zkusene/vycvicene osoby majici k tomu mandat, nez ja s kanistrem pepraku.

Proto si treba myslim, ze ohlaseni ma smysl, kdyz vidis pachani neceho, co by tobe osobne vadilo, kdyz pacha nekdo na tobe. Tzn.nebudu na nikoho volat hlidku, kdyz suka na ulici, nebo si kupuje drogy. Sice to neni uplne muj salek kavy, ale sam jsem to spachal a nepripadne mi to spolecensky nebezpecne. Je v tom konsensus. Tam, kde je kriminalita nekonsensualni, je cas to resit.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: věřím, jsi určitě víc zainteresovaný, já nemám téměř žádnou zkušenost ani z jedné strany, Inge pracovala v Bílém Kruhu Bezpečí, ale když jsme mluvily o práci, tak spíš o Káčku, kde taky dělala....ale troufám si říct, že bych nebyla lhostejná, pokud by se něco dělo
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    ANO 2011 | Transparentní účet | Komerční banka
    https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/4070217

texty u plateb :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam