• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Z druhe strany - RT obcas publikuje zajimave reportaze, ktere jinde tezko najdete. Protoze na to maji skills a penize.

Samozrejme, jako u kazdeho zdroje a tady to plati jeste vice: Musite to davat do kontextu "kdo to pise" a verifikovat jinde. Nebo to alespon brat obezretne, pokud neni proti cemu verifikovat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Doplnim odkazem na original:

Amazon knickt vor Putin-Sender ein – Enthüllungsbuch wird nicht mehr verkauft - Politik Inland - Bild.de
    https://www.bild.de/...putin-sender-ein-enthuellungsbuch-wird-nicht-mehr-verkauft-75715810.bild.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobre uvahy nanase oblibene tema “ustoji nato okupaci sovietem”?

V Pobaltí se bojuje za Prahu – Forum24
    https://www.forum24.cz/v-pobalti-se-bojuje-za-prahu/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Amazon deutschland jsou sracoi...

Amazon Deutschland předmětný titul stáhl z nabídky ve čtvrtek na nátlak Rusů, zjistil německý deník Bild.

Kniha „INSIDE RT Deutsch – Putins Medienarmee in Deutschland“ (UVNITŘ RT Deutsch – Putinova mediální armáda v Německu) byla stažena.

Gratulace do Kremlu! Amazon stáhl z prodeje knihu se svědectvím z nitra Putinova kanálu RT – Forum24
    https://www.forum24.cz/...emlu-amazon-stahl-z-prodeje-knihu-se-svedectvim-z-nitra-putinovy-televize/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mozek je zvlasni nastroj, nachvilku se vzbudite, podivate se na hodiny a napadn vas, ze cas

2:46

Ma jiste kouzlo. A spite dal.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jo no, na to mam zrovna odpoved, co je to zenska? Teda ja mam vcas ulovenou manzelku, ale verim, ze to bude jak s hospodou... a takovy domaci alkoholismus. No nic, nechme toho. Dame si legendarni citat:

„táhlo mi hlavou, jak jen je ten život nudný a stereotypní: Dám se do pořádku a ozbrojím se a někdo silnější mne semele na kusy. Znovu se dám do pořádku a vyzbrojím se ještě lépe a znovu mne někdo silnější semele na kusy. A znovu a znovu.
    “Ale vždycky vyhraješ,” ozval se Ten druhý.
    “Ale co mne to vždycky stojí.”
    “Ten zlomený nos se zahojí a na zjizvené obličeje letí holky.”
    “Kdys’ nějakou, proboha, naposledy viděl?!“

Citace z knihy
    Cesta krve 1: Dobrák
    Jiří Kulhánek
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Co je to hospoda ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---

Kdyz uz soulozit v hospode

2 hlasy od 2 respondentů

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      XARGH: Librium
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Angazovana otazka:
      Myslite si, ze je to spravne, to casovani? Nebo ze je to naopak?

SPECZ
      SPECZ --- ---
      LIBRIUM: Chvili jsem vahal mezi 7,62x54 a .303, ale asi to bude ruska zalezitost - strela je u .303 vic skryta v nabojnici nez u 7,62x54 - a na tyhle fotce couha pomerne dost.
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      A maame tu dalsi lidovoubtvorbu:

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Vylepsena verze

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Nez de maly obcan spat, obcan spat;
      Zazpivam mu kurva stat, kurva stat. Prosim vas, budte tak dobri, nedelejte to, jako vasi fotri. Kdyz jde maly obcan spat, obcan spat... #zpivameVlade #narodSobe

Zpiva se to na Vodnanskeho
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      LIBRIUM: Popravde netusim, ale pokud to vyhazuje... me to pripadne jako gulomet. A gulomet je istota.

Mmchodem po 6 nocnich s tim upload webem, kdy ani jednou to neklaplo. Sice tam mam ucet, sice jsem stahnul verzi Svina pod 1gb, abych to moh uploadnout, zkousel jsem to i za tar.gz pnout, zda tomu nevadi, ze je to film, tak me to vzdy poslalo do prdele...

“Upload is starting” a to i ranopo 3-8h spanku.

Timto oslovuji plenum: nemuzete mi pujcit nejaky FTP, kam muzu do Nemecka poslat warez (film Svina), potazmo Libriovi nekdo poskytnout VPN, ktera vede do CZ, aby se moh dostat na uloz.to?

Jasan, ze mu muzu dat ssh na servery Labky, ale to je ponekud nepohodlne.

Dekovala!
      LIBRIUM
      LIBRIUM --- ---
      OVERDRIVE: co to je za patrony? Stare britske 303ky? Sovietske 7,62x54mmR?
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Ja to rikal uz davno, ze kapibary vladnou svetu, ovsem ted mam i dukaz!

OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      MINERWA: Tyvole vers: mrda me v tovarne; to vyzni!
      OVERDRIVE
      OVERDRIVE --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam