• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Ja mam podezreni, ze jak si spousta lidi (40-50%) nedokaze zduvodnit vetsinu veci, s kteryma se potkava kazdy den, proste prijmou nejakou pravdu a ta se jim stane realitou. Kdyz tu “pravdu” slysis od rodicu, pak od souseda,... je jedno, ze je to naprosto surrealne. Nemas s cim to porovnat dokud neni pozde.

Marne budes vykladat cloveku, ktery byl nejdal na Sk, ze vsichni amici nejsou krvelacni blbci, ze zidi nezerou deti, a v thajsku nema kazda zenska pero a v japonsku kazdej chlap katanu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: To me popravde taky zajima. Treba chapu to u byvaleho disentu, kde se jim staly podle me 2 veci:
    - tak dlouho koukali do propasti, az propast kouka na ne - proste zili ve valce a ziji ve valce nafurt a nakonec se asi nekteri trochu zblaznili a pac meli kontakty na to sovietske podhoubi, rozvedka/mafie whatever je proste naverbovala za nejake drobne
    - tam, kde to byli normalni komanci, co se jen meli jen za minuleho rezimu lip, tak ti chtej z5 sve lip a kapitalismus jim uskodil ekonomicky, prestizi
    - nekdo se proste citi dulezitej, kdyz za neco bojuje - ja vlastne taky, jen si proste vybral stranu, ktera nam nevoni

Ja znam lidi, kteri nekriticky miluji Rusko, treba ma spolubydla tam byla rok na Erasmu a tu zemi miluje, ne, ze by je chtela sem, ale argumenty typu 30km za Moskvou stari a nemocni umiraji hlady, tak to taky neumy slyset
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: OVERDRIVE: Zajimalo by me, kde se tihle kkti berou.

Pan se dle jmena narodil v CR. Zivotni uroven v CR je vyrazne vyssi nez v Rusku. Takze... 1) Co ho na Rusku pritahuje? 2) Proc se tam neodstehuje, pokud mu prijde RU tak super?

Ja kdybych mel pocit, ze by se mi jinde zilo lepe nez v CR, tak nevaham a stehuji se.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Zas strelit se do hlavy5J by mohla byt legrace. Kamos dysi trefil jinyho kamose slavio do cela a diabolka cinkla o lebenu a zkoncila na sesulce hlavy, kde mu ji vyndal doktor skalpelem a pinzetou. Typek mel pak modrou hubu, jak kdyz se Burkhar poprve vratil z Brna.
    Vupadal jak avatar ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Tim je jeste o level vic picoun ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Oprava: Flobertkovy revolver volne od 18let, viz dvojty valec.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Medvedi cesnek. Timto je to pro me cca 365 dnu, co jsem ve vicemene uplnem lockdownu a vychazim pouze mimo lidi a nakoupit. Rok, co chodim s respiratorem a vencim psy jen brzo rano nebo brzo/pozde v noci.

Je to zvlastni.
    Za ten rok jsem se naucil spoustu veci a vubec, nechce se mi to ted bilakovat.
    Popravde pred rokem jsem si jeste neumel predstavit, ze CZ je na tom tak spatne. To by bylo asi to hlavni, co me na souziti s ce homorem prekvapilo.

Vubec bych neodhadnul, ze budu zit s 70% naprostychbidiotu a fakticky zvladnutelna chripecka-zapal plic, tak se dik blbosti spoluobcanu a vlady zmeni v opravdovy mor. Ze za rok v tomhle state prestane fungovat demokracie i kapitalismus a mafie se stane tak beznou, jako v tech zemich, co jsem jim obcas poslal penize na antibiotika.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Normalni lockdown
    Adela: smrdis, chtelo by to sprchu
    Ja: onehda jsem cetl, ze zeny uklidnuje vune jejich partnera, no tak ja holt uklidnuju na vetsi vzdalenost

Neproslo mi to, no.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: SHRNUTÍ

Při pátrání po evolučním původu SARS-CoV-2 byly za geneticky nejpříbuznější označeny viry netopýrů a luskounů, nicméně k vysvětlení vůbec původního přenosu SARS-CoV-2 na člověka nám stále chybí důkaz
    Za obzvláště citlivé druhy jsou považovány šelmy (hlavně kočky, fretky, norci) a primáti. Kočky jsou na nový koronavirus citlivější než psi.
    Máme prokázán přenos infekce z člověka na zvíře na základě potvrzení z laboratorních i přirozených případů.
    Byl prokázán přenos koronaviru z norků na člověka v prostředí kožešinových farem.
    V České republice máme zachycen případ přenosu infekce z člověka na zvíře v Zoologické zahradě hl. m. Prahy.
    Obecná doporučení dodržovat při kontaktu se zvířaty dostatečná hygienická opatření patří mezi běžná pravidla a stačí v nich pokračovat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hmm hmm, ja sice vim, ale takhle napsane je to hezci. V tehle situaci beru i katoliky

V neděli zveřejnila Česká televize výsledky průzkumu společnosti Kantar CZ. Podle volebního modelu této agentury by sněmovní volby vyhrála koalice Piráti+STAN se 34 procenty hlasů. Druhé hnutí ANO by mělo 22 procent. Třetí by skončila koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) se ziskem 17,5 procenta.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Oj dopice

RF, Moskva. Na redakci nezávislého listu Novaja gazeta byl podniknout chemický útok. Na místě pracují záchranné složky.

Zdroj:

https://twitter.com/alexandrmitrofa/status/1371425319186481156
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: "Revolver", jinak souhlas.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Me se na tehle dobe libi jedine, ze se svine pekne odkopavaji. Co se mi na tom libi min, ze at to dopadne jakkoliv, stejne jako po 1989 nebu 1968 nebo 1945-48 tady s nima budem muset zit. A co vase ucitelka ze zakladky, taky udala vase rodice, kdyz varovali pred spadem Chernobilu? Ta moje jo. Umrela stasne loni a celou dobu ucila haranty. Dokud ji smrt nerozdelila. Na houbicky a cervicky
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Jo je to bracha od Saxany
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pavel Černocký (na fotografii) kandiduje do Rady České televize. O tom, že to je ryzí "vlastenecký" kandidát se selským rozumem získaným studiem na VŠ života, svědčí nejen tričko "agent Kremlu", ale i pistole u vlastní hlavy a prst na spoušti.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem Pirati, co teda jako maj bejt ted ta vlada, tak jeste pred mesicem meli jeden z hlavnich bodu : vystoupeni z nato, potazmo omezeni vydaju na armadu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem, kdy naposled bylo nejake vetsi cviceni nato na uzemi cz/sk. Jo, a co na to rikali obcani?
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: To ovsem plati v bitkach jeden na jednoho.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: Jo no, od te doby, co tam moc nejde proud, nic moc. Ale kdo by chtel okolo vojenske zakladny prilis nekontrolovatelnou oblast, zejo.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    V poulicnich bitkach jsem se naucil pravidlo, ze ten, kdo da prvni ranu, ma vic prilezitosti pak resit dalsi akce.
    Zatim vsechny tahy Ru vidim jako prvni ranu.
    A ono na te ulici to cloveka nauci i to, ze muzes sejmout 100kg chlaba s vycvikem, kdyz mas 60kg a drajv, abys zacal.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: ano, je tam aj krasne, slnecne pohrebisko ruskej ekonomiky. Do tych krymskych lazni poslende roky okrem ruskych a bieloruskych budzetnikov privitaju len obcasni velmi odvazni alebo psychicky chori turisti, porovnavat to s rokmipred 2014 uz ani miestnych hurapatriotov nijak nebavi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam