• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Bidenovo vyjadreni k Puntovi.
    Biden se teda moc nezinyruje, a Punta uz si povolal diplomaty na konzultaci...
    Taakze Studena Valka, Round 2; FIGHT!

https://twitter.com/alexandrmitrofa/status/1372207610984861696
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nemate nekdo predplaceny hospodarky?

Šachová hra s totalitou. Autoritáři se dokázali adaptovat novému světu, demokraté se teď musí posunout vpřed | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://archiv.ihned.cz/...i-se-dokazali-adaptovat-novemu-svetu-demokrate-se-ted-musi-posunout-vpred
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Recky atmospheric deathmetal neznam, ale maji na obale desky cute priserku

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja: by me zajimalo, kdo ma ten stat vic v pici, rek bych, ze uz na SK dotahujem
    Adla: to jo, jenze oni muzou aspon prchnout do hor
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Aaaale hovno. Ten kun je dulni kun, a jsou s tim spojeny povesti jak se splasil ... a tak.

Podle me skace pres Prasnou Branu ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol! Oni to tam prej dali jako capcha, pac za rok nestihli vymyslet jak se branit botnetum (takze je tam i geoIP blokace, takze c cz se na sk ockovani neobednas)... pice. Estliva mi nesme ty, bratia, ci co ;)))

EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: nechci Ti kazit myšlenku, že dupe po Praze, ale měl by to být splašený kůň, kterého vypustili Ostravané, při obléhání města nepřítelem, aby způsobili zmatek a mohli je napadnout a zahnat (Pověsti Ostravska)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tykravo!!!! K nedavne debate, tak prave mi prislo z New York Times upozorneni na clanek, ze se podarilo”uchovnit” mysi embria v mechanicke deloze! Typico (ve vic vyznamu toho rceni).

Normalne necituju clanky, ktery jsem jeste necet, ale musim ho ukrast, pac NYT nemam predplacene a to z mobilu nedam.

https://www.nytimes.com/2021/03/17/health/mice-artificial-uterus.html
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: nebo spis ji preskakuje
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak ne-spatny, takhlenc novej art v Ove. Taky mate dojem, ze ten Ostravskej konik dupe po Praze?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Jinak ona ta storka ma genezi, ja totiz zezactmku myslel, ze mi nuz poslalo id evelina, pak jsem se optal tady, ale nikdo nezareagoval.

Casem (to uz je nuz vyfoceny na te celte, jak jsem delal prehledovku), tak jsem zjistil, ze nuz muzes darovat jen s minci, aby obdarovany minci mohl vrati darujicimu a byla tak naplnena symbolicka platba, coz z vyzvy dela mirovy akt.

To vsechno mi trvalo.

Ted, jak jsem zas zacal rypat do realii Ru, tak mi to zas cele docvakalo, postupne. Znova jsem se optal, komu minci dluzim, a fakt se zda, ze ten clovek budto dobre mci, nebo jej fakt neznam.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Ony jsou prve desne velky, koupil jsem si sve standardni M a je tak XL. Takze mozna, no... navic to muze nosit zena ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Obcas me mrzi, ze nemuzu nosit bezne velka tricka (mam tricka LT, large tall), toho Havla bych bral.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak NeverEnough ma i dalsi dobry tricka

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: rozumim tomu dobre, ze je jako nekdo bude z ministerstva zdravotnictvi brat vazne?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A me prislo triko od neverEnough.cz

EVELINA
    EVELINA --- ---
    Že by konečně nějaká naděje?
    Hlavní je očkování a testování. Na ministerstvu vznikla odborná skupina, vede ji Smejkal | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...skupina-meses-ministerstvo-zdravotnictvi-boj-s-koronavirem_2103171038_dok
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Uz jsem Ti to tam likoval. Top! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam