• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Minerva read only na 3 dny, dalsi pokus je pocet pokusu rovna se n, a x rovna se tri,
    S tim, ze x^n
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: u toho jsme se s přítele zase nařezali, hele to je prostě dokonalý
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Už začínám tušit, jak zlomili Denisu - žádné násilí, žádné tresty, ale slušné chování za slušné chování. Cukr a bič ve fázi permanentního cukru.

Usmíval jsem se, pozoroval slunce a pan Ho mne nerušil tlacháním.“

„O mně ale nevědí, že nemám sladké rád.“

Citace z knihy
    Noční klub 1
    Jiří Kulhánek

MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: já jsem ročník 83
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Jo, ja byl v v takovych pokojiccich, ze bys neverila, v King adavid, kdy jsem pasl svou starou, ktorou si nekdo vybral z katalogu, v pokojicku soudruha Cerneho, ktery rad suka holky pod 15, a maluje tanky na ruzovo, zmlatil jsem svou starou kdyz chtela jit do pokojicku brutalniho znasilneni, az tak, ze tri dny nechodila, ale na stole jsem ji nechal sto usd.

Prosimte min pis, nez ti bude mentalne aspon 23. Uc se, poslouchej, nemusis vsechno komentovat, rika ti clovek, ktery vsechno komentuje, a 23 uz mu davno neni.

Popravde nezajima me spinavej tamponn z tvoji kundy, ale muzes dat nejakou muziku, napsat povidku, nebo tak. Dokonce me nezajima ani tva prdel, huba a kunda. Ok? Udelej neco systematictejsiho, nez vykriky nevhodne ani pro twitter, jinak ti proste rozbiju hubu.

// ne nemam dobrou naladu a ne, zatim krom jednoho linku jsi ji ani nijak nezlepsila. Na ironii a cynismus bohuzel nemas ani znalosti ani iq, takze drz hubu, nebo delej neco uzitecneho. Dik
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: jsem byla u něj v pokojíčku :)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Lol, to "zamazly" cislo :+)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Xavierula Baumaxula

Jak to bula s Coronula 2
    http://www.youtube.com/watch?v=trDm3UcDTXk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tady bude mit nekdo vesely den, takhle od pana Pavla Novotneho

MINERWA
    MINERWA --- ---
    jo aha, až večer
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    já bych chtěla víc info o těch "pejsáčcích"
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    OVERDRIVE: mě už na tom nezaráží nic, 1.3. mám narozeniny zasej á ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Odkladam, pac se mi libi jak je buran, ale nemam na nej ted naladu

Classic French Onion (Onyo) Soup! - Chef Jean-Pierre
    http://www.youtube.com/watch?v=JqpwEpMFoVc
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem s 20-30 rannym zasobnikem na Rugeru .22 je FAKT HODNE SRANDY!!!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: jo no, nebo v laznich do vyslecenejch asiatek, v supermarketu do pokladen a tak...

Ja jsem si z USA odnes jedno poznani: souvisi to se znackama na silnici.
    Ta zeme je urcena v minimu pro kazdeho, kdo umi aspon cist.
    Oni nemaj na znackach picuske ikonky, ktere se musis ucit z ucebnice a skladat test z toho, co znamena panacek, co vede za ruku panenku.
    Oni tam maj napsany: “bacha, tady chodi decka” nebo “uhni do prava”

Proste 400mio lidi, kdy minimum je to, ze jsi se naucil cist. Procez v mnoha statech k napoupeni d/azbrane tenhle skill staci. Proste samopal je stejny tool jako kladivo, kulomet je neco jako na ohlasku. A jakoze nobody fokken cares.

Jasne, predstavy, ze s tim chodi bezne na ulici jsou EU sracka, ale zas mas miliardu vyrobcu, kteri profituji na tom, ze concealed carry AR je fakt neviditelne.

Proste kladivo. A zbran si v podstate koupi kazdy, kdo je schopny zaplatit kreditkou/bitchcoinem.

Zkus tady sehnat vz.58 nebo ne-civilni skorpion.

Skorpik je mmchodem bezna vybava kazdeho autobusaka v Brazilii.

Kombinace nizke vzdelanosti, snadne dostupnosti a aktualne (asi tak od 90.let) spatne politicke kultury, tak holt vede k hromade pruseru. Ze stejneho duvodu mas v EU pobodani. Proc myslis, ze me zas az tak nezajimaj palne, zato dost zasadne resim “stab proof” sveho tricka.

Palne bez automatu nebezpecne sice jsou, ale v rukach idiota, pistole a pusky jsou jak nuz, s tim uz se musi umet zachazet a resit trochu taktiku, pokud chces poresit par mrtvych v rade. To uz neni znacka “pro blbce”.

Je to asi jako rozdil noze vs hrebikove bomby.

// taaak a ted jsem prispel k “v alejich nablito”

Cele je to uplna utopie, v USA je pravdepodobne vic palnych nez obcanu. Takze jakykoliv zakaz je asi stejne mozny, jako komunismus. Jedine, co se da delat, tak kurva zamakat na tom, aby tam nebyl takovy politicky pruser. Coz ovsem.... je pravdepodobne jak komunismus. Zas ono tech 10k gunshot dead na 400mio/rok neni ani epidemicke. Takze vcelku : srat na to, a jen rikam, ze chci osobne minimalne samopal (mp5?) potazmo spis utocnou pusku (spis AK nez AR). Tot vse.

SPECZ
    SPECZ --- ---
    LIBRIUM: Fullauto se hodi nejlip na kropeni do davu civilistu na namesti :-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Ale tohle je platny potvrzeni ktery musi fungovat.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: ono to posadnutie plne automatickymi zbranami je trochu dosledok sledovania holywoodskych filmov, najucinnejsi rezim strelby na nicenie pechoty, alebo inej zivej sily je cielena palba jednotlivymi alebo kratkymi davkami à 2-3 strely, plne automaticka strelba je vhodna len na drzania protivnika na zemi/v ukryte a je na to vhodny gulomet, u tych samopalov je to len pre pripad nudze.

"zakazat zasobniky" je sice pekna predstava, ale neviem ako si myslia, ze dosiahnu aby zlocinci nepouzivali nelegalne ziskany, alebo doma vyrobeny velkokapacitny zasobik, zase z celej zbrane je zasobnik zrovna cast, ktoru by asi väcsina laikov zvladla urobit doma v garazi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MINERWA: Me na tom zaujalo hlavne to, ze pan havran je presne o rok mladsi nez ja.

Jinak techhle vtipnych potvrzeni je plny internet, predpokladam, ze moc nefunguji, vzhledem k tomu, ze PCR pry za 3 tydny rozdala pres 30 tisic pokut.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam