• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Ne to nejde. To odvolas. Hybridni valku na Tebe.

Dytto | Barbie
    http://www.youtube.com/watch?v=a36Dok9fAmM
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jaroslavl, Rusko
    leží 250 km severovýchodně od Moskvy. Jde o hlavní město stejnojmenné oblasti. Žije zde přibližně 608 tisíc obyvatel.
    Západní agenti ukradli asfalt za bílého dne...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Tak to si do zeli fakt nepolezem ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Prijde mi to sexy. Ale mne na zajimavejch zenach pride sexy snad vsechno, tak asi nejsem meritko.

Je na to teda potreba postava, nelichoti to kazde.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A jo fakt!

My Little Grass Shack
    http://www.youtube.com/watch?v=f5VEen_TI_A
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A objevuje se v Hawaiske pisni:

My Little Grass Shack in Kealakekua, Hawaii
    1933 single by Ted Fio Rito and His Orchestra
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak Adla nasla, ze je to ryba: Ostenec Klinovity
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Na moji siri to nefunguje, tvrdi, ze nemuze najit human human nu kiwi apu na apple play ;(
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: To musim ukazat Adle, ji desne bavi se ucit jmena sopek na islandu a leciv na covid.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zena byla dnes pro nakupni povoleni na zbran. Pry tam byla fronta asi 30 lidi, cas pro povolenky, cast uz s nakupem.

A do toho nejblizsi terminy na pas za mesic?

Jestli v tehle zemi nedochazi k nejake socialni zmene.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Neco podobnyho jsem ted videl z auta v proseckym parku ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Naplavka 2.0

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Odkladam, az se vratim od psychologa, vtipne je, ze prezevsechno, nemam uz s ni asi 2 mesice co resit.

Sice vim co vim, a treba to dopadne jinak, nez se ceka, a kdyz ne, tak co.

Zaroven jsem cxmrti nasrany, ze tolik lidi je proste zkurvenej idiotskej zpicenej zombak (prave plny park, naplavka hadra).

A takhle bych moh pokracovat fakt dlouho, jenze zadna z tech veci zrejme neni duvodem, proc pokud okamzite neprestanu chlastat, selzou mi jatra, driv nez cokoliv, ani duvod toho, ze muj telefon mi hladsi prumerny cas spanku 2 hodiny a neco za noc.

Me nejak neserou ty veci, co by se jako mohly zdat, ze by me srat mohly.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ocekavany prubeh: kole Ostravice je narvano jak v Londyne pred zacatkem pracovni doby. Naplavka hadra. Pres xicht nema nikdo nic a 3/4 tech lidi se pravdepodobne utopi v tech 30cm vody, pac uz ted jsou nameteni, co snehova koule.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Modni ekvivalent jsou pak muzi obleceni na kolo, v obdobnem uboru a pseudo dresu. Potazmo kdokoliv, kdo chodi po meste obleceny jak na lyzovacku.

Osobne nemam nic proti ponozkam do sandalu, ale taky to nebude uplne ono.

Soudim tak napriklad podle toho, ze jsem to nevidel v zadnem jinem filmu, nez Slunce seno... a Homolkov.

Moda v cechach.
    ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Objevil jsem novy zpusob, jak nasrat kazdou druhou zenu na ceskem internetu: rict nekde nahlas, ze leginy jsou estetickym eqvivalentem teplaku a gumaku od hnoje, potazmo takovych tech detskych puncochacu, co byly za komunistu, z hnede pleteniny. :)))) jajak to bylo kejhani.

Ony si snad fakt mysli, ze vypadat jak lacina ruska stetka je sexy ;) (teda jsou momenty, ze jo, ale k falesne kabelce od gucciho jedine leginy ;)

SPECZ
    SPECZ --- ---
    GILHAD: Problemek je ze ty 100GB karty byly "limitovana edice" a uz je nejde koupit, max. jen od prekupniku za nesmysl.

Překupníci si ze SIM karet udělali zlatý důl. 100 GB dat nabízejí i za 10 000 Kč - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...ze-sim-karet-udelali-zlaty-dul-100-gb-dat-nabizeji-i-za-10-000-kc-40335088
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam