• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: Dik dik, wrk VPN, takze az k veceru. Ook?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zkousel, ale slavny to neni. A dal?

GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: No, historicky - jak se to vezme. Zakladem je urcita konspirace, ktera je postupne odhalovana a ktera toho ridi fakt hodne. Do toho nadprirozene jevy (alchymie, magie a tak), ktere v te dobe pusobi celkem uveritelne. A pribeh se okolo toho odviji. Kde se historie hodi, tam je pouzita, kde ne, je pouzito neco jineho (nektere postavy jsou slozeny z vice osob, nektere scenerie v te dobe neexistovaly,... ) Ale jako "alternativni historie"/"pohadka zalozena na historickych tematech" to neni spatne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    The 19th-Century Lithuanians Who Smuggled Books to Save Their Language - Atlas Obscura
    https://www.atlasobscura.com/articles/lithuanian-book-smugglers
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kamos ukrajinec mi rikal, ze Belorusove rozestavuji armadu na severni hranici ukrajiny.

To je ale DIVNY cviceni, vam teda reknu.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Prej je to husty

Had / The Serpent (TV seriál) (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/870280-had/prehled/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: A jeste kradu (prisvojuji si) zbytky rostlin, v ikee, obi, baumaxu,... kdekoliv. Jak to prepravuji, olamuje se to, a zustava v regalech. Snad vsechny kytky v baraku, krom chilli, tak jsou vypestovane z techle zlomku.

Mel jsem i nadhernou ruzi, takovou bonsay, ktera personalu spadla a zlomila se v pulce, opravil jsem ji sekundakem a provazkem a ona srostla, ale uz byla nadosmrti zlomena. Akorat jsem ji zabil asi stehovanim.

Mam takovy sen, chtel bych ztravit noc zamknuty v supermarketu, a druhy den za to nenest zodpovednost.

Dokonce jsem napsal povidku o diteti, ktere rodice odlozi v supermarketu v oddeleni kojencu, a jak dospiva, tak postune bydli v dalsich a dalsich oddelenich. Nakonec vyjde ven, a rycem ze zahradnich pohreb si vykope hrob, a umre.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ve Francii je taky krasne - u nas si nacka nacpava jen Paroubek s Bendou, a podle me meli klobasy a pivo, ne sampanske a kaviar.

Covid: Paris police probe 'secret luxury dinner parties' - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-europe-56638088
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SH_PANDA: To delam taky, v kauflandu treba ;)

Kazdou jinak. Jeste nikdy jsem necekal, az nejaka “vybuchne”, ale dokazu si predstavit, ze bych se fakt hodne lek ;)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    OVERDRIVE: ja v ikee zase nastavuju minutky ;) kazdy mame svoji uchylku.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    povedlo se mi asi nejlepsi kure na svete... je upecene v remosce, a fungovalo to takhle [funuje i v troube na cca 180]

- vyhrat remosku, hodit na dno par kusu masla
    - 2 hrnky jasminove ryze
    - 3 hrnky vody
    - asi vrchovata lzicka soli pro rejzi
    - namasirovat kure soli, uzenou paprikou, normalni paprikou a muskatovym kvetem [vicemene vseho odhadem 2 vrchovate lzicky, merim to okometricky, kdyz je cele kure pokryte a promasirovane, dobry]
    - trocha sojovky, jen tak abys kureti polil hrud
    - neco nacpat i dovnitr kurete

Vrhnout do vody s rejzi a pect do zlatova

ZASADNI je tam ten muskatovy kvet, neco se jej uvolni do ryze, neco zustane v kureti, a je to tak komplexne dobre, az jsem sam prekvapeny
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    zda se, ze existuje jeste jedna serka hellsing ultimate

People also ask
    Is Hellsing and Hellsing Ultimate the same?
    Hellsing stops following the manga pretty early on. Hellsing Ultimate follows the manga exactly. Hellsing Ultimate is 10x better. ... She says that you have to watch the Hellsing tv series to understand the Characters and then proceeds to say that the Characters depth in Ultimate are excellent.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: tyvoe, ten Kun Veku je historicky? Ludvik XV. Hmm, tak to si dam. Mel bys k tomu ten preklad, prosim?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    tak zena je z Hellsing naprosto ocekavane nadsena - myslim, ze nikdy predtim nevidela zadne anime, mozna tak Cestu do Fantasie, i kdyz myslim, ze jsem poustel GITS ale u toho usnula [coz tedy osobne nechapu, ale ..]

stejne nejlepsi je Integra ;]

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hele, mam ten dojem jen ja, nebo fakt Aladin tak posledni tyden keca uplny blbosti. Narazovy vitr aspo 90km/ a Aladin nema ani vystrahu a tvrdi 4m/s.
    2 dny ma snezit a prset a je uplne sucho a modre nebe. Wtf?!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Aha, jeste jsem si zaslouzil hromadu nenavistnych komentaru - necekane!!!! Od militantnich mrkvozroutu (aka vegani). Za nazor, ze je lepsi byt vegetarian, a aspon trochu zmirnovat utrpeni a ekologickou katastrofu, nez byt vegan par let a prohlubovat ekologickou katastrofu hadrama z umelych vlaken.

Ze ja zas jednou nedrzel hubu.

Kdyz me zrovna dnes bavi strilet, no.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ona na te cigarete ma napsano : you never know best... ;]

FLCL je HODNE MOC, takovej anime fight club, ale zaroven uplne jinam

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: ha, v jedne poste se objevilo doporuceni na FLCL, ktery jsem taky videl, ale doporucuju sem. jedno z nejlepsi Anime, co jsem kdy videl.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jako vzdy totalni narez. Ten clovek dokaze mluvit ve tweetech, ktere ja jsem ani nenapsal...

Pritom nikde nechybi fakta. Hezky!

Babiš už nechce nikoho očkovat. Vsadil všechno na léky na covid - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-uz-nechce-nikoho-ockovat-vsadil-vsechno-na-leky-na-covid-149450
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam