• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: bezne laboracie .22LR ucinne dostrely do 100-150 m (na väcsie vzdialenosti ti uz bude rozsievat moc do stran), tj. okometricky by som bral "bezpecnu" vzdialenost 10x max. uc. dostrel = 1 500 m bez masivnej zachytovej bariery, comu zhruba zodpoveda aj dostrel beznych laboracii .22LR pod plochymi namermi do 1 400 m... Tj. ak nevlastnis a nemozes zarucit, ze 1 500+ metrovy koridor v smere strelby bude urcite volny od nepovolanych ludi/zvierat, tak postav ciele pred mohutnou vertikalnou/naklonenou barierou z hliny alebo masivneho dreva.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Hromadu hliny. A bacha na sousedy. Aby neprudili kvuli hluku :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dotaz do streleckeho plena: jaky je minimalne bezpecny koridor pro strelbu .22? A co dat na konec? Rekneme, ze mam nekde 12m a pripadne mi dobre tam strilet, na i velmi silne vetrovky dobre. Co .22?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Myslis, ze bude prisahat na smrt sve rodiny, a pak se desne divit, kdyz vyhrozoujou jeho stare? ;)

To je taky dobra banda zaprodanejch svini.

Vis co, fakt by me zajimalo, zda si tim Bures vyrobil dalsich 10%. Podle lidi, co s Prisaham Krive delaj kampan, tak je videt, ze je to Buresuv ex-PR team, takze…
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Dneska jsem v centru potkal auto s reklamou strany "prisaha". Vedle me na chodniku vyzyvave lezela dlazebni kostka. Kdyz jsem zjistil ze auto ridi sam usaty traktorista osobne, stalo me to hodne sil abych se po te kostce nenatahnul.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jo, to je fakt, pac nekracim a nic nedelam, valim se, posloucham Povodi Ohre a ctu si BBC.

Tuhle kundu uz je fakt treba utratit, loutku zmrdu a zmrda.

LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: dokonca s takou hladinkou pises spisovnejsie, nez natriezvo.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nejlepsi: prijdu domu a ze: adelo, potrebuju trochu punku… pustim na plny kule Vysaci Zamek, a jdu schanet pivo, a vratim se za hodinu.

Adela sedi v hlukove stene punku, coz fakt nemusi. A ja… a jeje ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Normalne mi doslo, ze jak mam v ikonce ten kus cyberpunku, face z bloodnet, tak ono je mi to fakt podobny.

No, na to, ze se bylo firemne chlastat, tak sezrat 0,5kg salatu, s 0,4kg slaniny (z osla) a cca 20dkg oleje:sadla 1:3, tak jsem necekane strizlivy.

Pravda, tech 8 topinek s tatarakem a 6 rizecku, plus nejake ovoce zelenina. No, 6 rumu a 4 plzne. A jde to, jeste umim psat, akorat se mi nechce zalejvat a schanim dalsi pivo (na kole jsem vypotil tak 3 jen za cestu tam)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Plantaznik

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jo, prave, ze pohorsovani je to nize zminene. Asi rusili zahajeni, ci ukonceni sportovniho zapasu. Typ mel 2,5.% a buchta 4,2.% … tzn byli ponekud na mraky ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jozin z bazin mocalem se plyzi…

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Bozsky imperator Dumy

EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: Asi někoho pohoršovali, ale to by měl být jen přestupek, ne?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Nová pravidla pro létání s drony 2021: Vše o registraci dronu s autoritami civilního letectví | DronPro
    https://dronpro.cz/nova-pravidla-pro-letani-s-drony-2020-vse-o-registraci-dronu-s-autoritami-civilniho-letectvi
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    OVERDRIVE: "pro cloveka, co nikdy nelital." a s HD kamerou ma ten problem, ze na to uz oficialne potrebujes nejake papiry... takze je trosku divne, ze clovek, co uz bude mit ty papiry, jeste nikdy nelital
    https://dron.caa.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam