• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGAncient Astronaut Society - neobvyklé památky a nálezy v naší historii, důkazy, teorie. Pouze seriózně!
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Yonaguni - objekty, ukryté pod hladinou moře, nedaleko ostrova Okinawa. Je jich několik, v řetězci, nicméně nejznámější je asi největší z nich - velký útvar, který svými tvary evokuje jakýsi chrám, nebo zkrátka stavbu, vytesanou do skály. I když ze skeptických stran zaznívá, že jde o přírodní útvar, několik geologů nezávisle na sobě potvrdilo, že jde s největší pravděpodobností o uměle vytvořený objekt. To podporují i průzkumy, které odhalují určité vnitřní struktury stavby. Po celé stavbě je také řada vytesaných značek s nerozluštěným významem.

    V souvislosti s těmito stavbami se znovu dostala na světlo zaprášená teorie o světadílu Mu.


    Podle podmořských map totiž leží Yonaguni v místech, kde je mořské dno značně pozměněné tektonickou aktivitou, pod hladinu se stavby dostaly zřejmě právě tímto způsobem. Ale jestli to bylo s menší oblastí nebo s celým světadílem, to se nedá říct. Nicméně, minimálně jedno je jisté - lze si to ověřit jak návštěvou místa, tak i různými dokumenty - v okolí Yonaguni se našly fosilní zbytky, vylovené z mořského dna. Podle všeho jde o velmi staré kosti, podle toho, co jsem pochopil z vysvětlování japonských vědců jde snad dokonce o kosti mamutů. To by znamenalo, že oblast, která se potopila, musela být dost velká. Nemluvě o tom, že pak taková událost spojuje dohromady megalitickou stavbu a mamuty, a to všechno v Pacifiku.














    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ha, tak jsem si až teď všimnul, že se mi tenhle klub založil... no, nebylo moc času ho rozjet, tak snad nyní.

    Prozatimním mottem je stále aktuálnější pravda: "Všechno je starší".
    BYDK
    BYDK --- ---
    Rekl bych, ze jsme byli v minulosti ne jednou ovlivneny ne jednou mimozemskou civilizaci. Nas vyvoj neni jen nasi lidskou hrou. Kazdopadne pokud objevite jiny kontinent a vite o nem. Co asi bude nasledovat? Ti vstricni, vlidni budou minimalne zvedavi a ti, kteri nezajima poznani, bud vyuziji potencialu obyvatel jako otroku a nebo je proste eliminuji. My jsme v historii ukazali ten posledni zpusob, ktery ukazuje nase minimalniho pochopeni jine kultury! Na teto urovni jsme opravdu zaostali.

    Pokud na zemi byli videni mimozemstane jako astronauti, tak to svedci o tom, ze nase podminky na planete nebyli naprosto prijatelne pro jine rasy. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam