• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COPPYFarmářské trhy
    RIP
    RIP --- ---
    Jedna organizační: příští sobotu výjimečně nejsou Klánovice, neb tam mají místní hasiči jakousi merendu či co.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    no a pro ty co si od nich radi cerstvou rybu koupi.. tak kazdou stredu od 8 do 18 u Arkad na Panraci bude stat stanek.
    COPPY
    COPPY --- ---
    vypadá to, že jim naštěstí neprošlo:)
    http://www.nowaco.cz/article.php3?id=109&group=1
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Ve Fenixu taky zadna hruza. Prostor celkem dobre reseny.. klasika - dva stanky se zeleninou. Ale dalo se nakoupit porad dobre. No, jsem zvedav co pristi tydny..
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    no tak jsme se dneska vykopali na farmasky trhy na naplavku. Musim rict, ze to pro nas byla i prijemna dopoledni prochazka.
    Jinak me prekvapily fakt velky fronty... nakoupili jsme nejaky ovci a kozi sýr, trochu uzenin a hlavne čerstvý (živý) pstruhy. za což maji trhy velký plus. Na ty chcíplý rybky v super a hyper marketech (vcetne sea foodu) jsem nemela chut ani kdyz me honila tehotenská mlsna na ryby.

minusek davam za pecivo. Pouze jedna pekarna (respektive prodej z trasitu) a to jeste neoznačená ve me nevzbuzovala moc důvěru.

KAREN
    KAREN --- ---
    Sejdeme se na McTrhu. Farmářské trhy čeká mcdonaldizace - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=676278
    PIZI
    PIZI --- ---
    pokud to bylo nekde u vietnamcu, bude to pravdepodobne i v jejich zakladne sapa.
    NAJBABAZBA
    NAJBABAZBA --- ---
    MILUNI: ja som zohnala mrazenu okru v obchode na myslikovej 5, praha 1 (http://farahfood.cz) bola trochu drahsia, ale stalo to za to .))
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Přátelé trhů! Mam pozvanku na male pohosteni a zahajeni trhu po strechou v galerii Fénix Vysočanská... + jeste tři poukazky na 50 kč .... je to ted v sobotu, ale ja mám jiný plán, tak to nevyužiju.. nechcete je nekdo? Kdyžtak pošta ...
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    COPPY: Díky.
    COPPY
    COPPY --- ---
    IDENTITY: jj,měly by být každou sobotu. stejně tak v karlíně
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Pochopila jsem to správně, že na náplavce jsou trhy každou sobotu?
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    LEPEK: to vim, kde je, diky za tip
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MILUNI: nakládanou okru mívají v bulharským obchodě v Praze u zastávky tram Lazarská
    - je tam kolmá ulička, kde je zverimex a tam je i tenhle obchůdek

čerstvou jsem v Čechách neviděla...
    CIA
    CIA --- ---
    RIP: Tržíček, ale sympatický ;) Taky jsem tam nejmíň 2x do měsíce ;)
    PIZI
    PIZI --- ---
    MILUNI: V Makru mivaji.
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    netusite nekdo, kde se da sehnat okra?
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    LILY: Jo to chápu, ale třeba když už to je takhle honem tak bych uvítala cedulku s informací o původu - třeba alespoň v názvu... Vim, že to neni až tak podstatný, ale mě by to potěšilo...
    LILY
    LILY --- ---
    ZUZIPA: Na Kubáni je to taky rychle rychle, další prosím. Ale já se nedivím, páč lidí jsou tam mraky a fronty dlouhé i bez vykecávání.
    RIP
    RIP --- ---
    ZU_22: To zcela potvrzuju, je to takové komunitně milé a intimní :-) Naproti tomu se člověk musí logicky smířit s tím, že po té aureole ouplně prvního průkopníka Klánovice logicky klesly na místo, které jim patří, totiž místo nevelkého lokálního tržíčku, kde je toho nevyhnutelně podstatně míň než na těch větších...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam