Ještě když jsem u těch plastik - díky tomu, že jsem se naučil pracovat s různými druhy forem, licích a laminovacích materiálů, jsem si udělal pro dekoraci pracovny kopie různých věcí, které jsem buď někdy koupil, nebo dostal a jejich barevné podání se mi nelíbilo. Většinu věcí totiž opatřuji stříbrnočernou patinou, pro kterou mám prostě slabost :)
Kopie Lemarchandova hlavolamu z Hellraisera - původně je kostka zlatohnědá, ale v mé úpravě taky nevypadá zle. Epoxid, později polyuretan.
Kopie vakuové plakety (cca 60x60cm) která byla vydána ku příležitosti uvedení série Alien saga do videopůjčoven, někdy v roce 1997. Podařilo se mi koupit z Anglie původní vakuový tisk, který je ale černý a docela zaniká, takže jsem si udělal kopii se stříbrnou úpravou. Sklolaminát.
Kopie reliéfu od HR Gigera - zhruba 90x70cm, sklolaminát, zkopírovat tuhle věc nebylo vůbec snadné a zkazil jsem dvě formy, čili docela dost drahého materiálu... třetí se ale povedla naprosto skvěle a kopii jsem opatřil stříbrnočernou patinou, kterou jsem vyráběl skoro týden, bylo to neuvěřitelně pracné a v půlce jsem si začal nadávat, že jsem to nenechal jen stříbrné :) Výsledek ale stojí za to, v hliníkovém rámu je reliéf dokonalý.