• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Taky jsem si k Vánocům nadělil docela slušnou nadílku knih, akorát ta, na kterou jsem se těšil fakt hodně, Ashley Wood's The Art of Metal Gear Solid, nepřišla sakra. Snad to z nich ještě vypáčim:) Btw. http://parkablogs.com/ - znáte? Krátký recenze všech možnejch art booků včetně ukázek u každý z nich, celkem užitečnej blog.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: jj, exodyssey je super kniha... už se těším na pokračování.
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    SUN_VU_KUNG: to je slusna nadilka, mne prijde neco podobneho zanedlouho z Amazonu (mimo jine konecne i Exodyssey :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: šlo to tak nějak ze všech stran :)
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Wow tak to je super ... a kto bol ježiškom ? :)
    ANTIHMOT
    ANTIHMOT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Panečku, to je krásná nadílka! To já si nadělil jen dva paperbacky o architektuře a to jsem je navíc nadělil otci. :-D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Hektické období kolem Vánoc a Silvestra konečně trochu povolilo, takže se až teď dostávám ke knihám "zpodstromečku" :) Mám z nich takovou radost, že si neodpustím se o to podělit :) Všechny nové jsou zařazeny v přehledu knih v hlavičce klubu, přikládám jen dvě mizerné fotky knih, které se zabývají kreativními tématy. Speciálně Moonshine je opravdu parádní... a monstrózní Phaidonův atlas architektury taky :)




    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SUN_VU_KUNG: tak překvápko pro čtenáře to bylo skutečně super - zvlášť když mám i původní vydání a to současné jsem si koupil spíš do sbírky. A taky že má lepší sazbu a líp se čte + ho Fabian kapku překopal :-) Takže ti dík.
    JFK - je pravda, že už ho taky nějaký pátek nečtu, ale kapku mi tě to připomínalo + když vím, žes na tom zpočátku dělal, nějak mi to tam automaticky nateklo, když jsem to zas viděl na pultech...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    RIVEEK: No, ano, ilustrace do Mariňáků jsem dělal, ale přišlo mi trochu nefér je zveřejňovat, když je to tak trochu překvapení pro čtenáře, u obálky je to něco jiného, tou se kniha prezentuje přímo. Kdyby ty ilustrace zveřejnil vydavatel, tak to udělám taky, ale v tomhle případě se mi nechtělo mu do toho zasahovat... ale s nějakým odstupem je pak zveřejním všechny. Megapolis je případ sám pro sebe, protože jsem obálku dělal nedávno v dost blbém období, kdy jsem nemohl pořádně pracovat a dělal jsem na tom jen a jen kvůli termínu, což je na tom podle mě vidět... prostě cítím, že tahle obálka není aková, jak bych si ji představoval. A ohledně JFK - tam teda nevím, ale tam už ilustrace nedělám pár let! :) Jen jsem udělal logo pro novou řadu, ale to je vše. Stejně to není moc platné, protože jejich grafik dokonale przní celý design coveru, převážně fonty... V podstatě to nesleduji, akorát si občas těch obálek všimnu v Luxoru...


    NYEMI: ani jedno, milá kolegyně, ale to druhé mě doufám mine :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NYEMI: no jo, velky svetec rovny nebi ^_^
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    RIVEEK: On se stydi byt slavny ;)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    čtu si takhle nový vydání Mariňáků a koukám : ilustrace známou rukou... Koukám na reedici Megapolis a ta obálka mi něco připomíná... Koukám na novou řadu JFK (resp. X-Hawk) a taky mi to přišlo nějaký povědomý... A další obálky na pultech... Jedeš dobře, držím palec, ať máš kšefty - ale že se nepochlubíš věrným obdivovatelům ?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    DENISS: Třeba kniha od Ballistic Publishing - D'artiste - Matte Painting. Tam jsou jak hotové práce, tak ukázky postupu, jak vznikly. A nebo také Gnomon DVD tutorialy, např. od Dylana Cole a Dussa atd.
    DENISS
    DENISS --- ---
    ahoj chtel bych se zeptat muzete mi doporucit nakou dobrou knihu o Matte Paintingu ,,ale treba aby tam bylo videt treba i postup prace a finalni prace,,muze to byt castecne zamereny i na concept art ,,,,diky moc
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: ty už asi nebudu dělat, už mě to tak nebaví...
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    a nejakú fotomontáž som už roky nevidel :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jak kdy, něco nejde z amazonu sehnat... třeba Spark právě ne.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    objednavate to z amazonu?
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    Copak knihovnicku, ale dalsi mistnost v Ikee nesezenu :D Exodyssey vypada paradne, zitra objednavam, sakra ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MACOMIX: no, je pravda, že Spark je vzhledem k tomu, že Exodyssey stojí skoro stejně, docela drahý... ale jinak se tyhle knihy pohybují v celkem solidních cenách, zvlášť, když to porovnám s cenami knih třeba tady v Luxoru... a místo - ikea a nějaká jejich slušivá knihovnička a máš to, ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam