KID_MCHUTT: Fascinující tvrzení. Do očí mi to také řeknete a podepřete pořádnými argumenty? Nebo jen kryt anonymitou budete šířit pomluvy?
SUN_VU_KUNG: Situace je mi líto, omlouvám se, nicméně my jako organizátoři Festivalu fantazie (největší festival fantastiky v ČR) neorganizujeme anketu Aeronautilus. My ji podporujeme finančně a u nás se vyhlašuje, ale organizaci, nominace, komunikaci nezajišťujeme. Podílím se osobně na hlasování o kategoriích Velmistr žánru a tiskneme hlasovací lístky účastníkům. Ale administrátorem soutěže je Jaroslav Mostecký. Nominace připravuje organizační výbor ankety (já ho ani neznám). Výsledky jsou známy až pár hodin před vyhlašováním, takže organizátoři nemají šanci vítěze zvát, měli by zvát nominované, nevím, proč se to neděje, ani proč neběží komunikace alespoň dodatečně, tím jsem sám zklamán. Zřejmě spoléhají jen na to, že na FF jezdí značná část osobností fantastiky. To je samozřejmě nedostatečné a já se pokusím s Jardou Mosteckým promluvit a požádám ho o příslušné změny ankety a komunikaci ohledně možností převzetí cen i dodatečně (proběhne na FanCity 26.-30.10. v Praze).