• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HAWLIS: ok, dal jsem to tam
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SUN_VU_KUNG: nechces dat ten odkaz do zahlavi, at se to pripadne lip hleda?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SWT: tak už před časem jsem si postavil dobrou díky Ikea, zatím tam je ještě trošku místa :)
    SWT
    SWT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Vítej do klubu. Sbouchnout knihovnu (regály) ale není celkem problém.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak jsou už všechny doma :) Jsem fakt sklerotik, úplně jsem zapomněl, že jsem si objednal ještě Kolonii, což je taky vynikající kniha :) Kam to jen budu dávat.. :D

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: jj, to je jasný, ale když je to prostě z Amazon.com (kde je největší sortiment), tak to tou celnicí nejspíš projde... a protože BD má většinu toho, co Amazon, navíc bez poštovného, tak jsem si už nějak zvyknul na BD. Navíc mám lepší zkušenosti s balením knih u BD, z Amazonu mi několikrát přišly knihy poškozené, však jsem o tom psal na stránkách. No a z BD nikdy, vždycky je to v pořádku, o toho Fosse jsem měl strach, protože je to hardcover a ty dopadnou většinou nejhůř a je úplně bez poškození, jako nový... Amazon kolikrát knihy "zabalil" tak, že je museli na poště nasypat normálně do plastikového pytle a přihodit cedulku: Přišlo poškozené. Je jasné,ž e kdyby to šlo z UK, DE atd. tak by to bylo asi o něčem jiném, ale jak to jde z USA, tak je to riziko...

    Přiznám se, že mě moc nebaví řešit ty cenové rozdíly v řádu pár eur/dolarů, takže jestli někde stojí kniha 16 a jinde 20 dolarů už přežiju :) Samo kdyby někde byl velký rozdíl, tak to asi objednám za míň, ale tyhle knihy do 30 Euro jsou v pohodě odkudkoliv :)

    Structura2 bude super, snad dorazí co nejdřív :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SUN_VU_KUNG: Hele když objednávam z Amazonu a posílaj mi to buď z Německa nebo z UK, tak se žádná zdržovačka nekoná a neni ani důvod, bo je to zásilka v rámci EU stejně jako když to objednáš z Bookdepository. Něco kvuli poštovnýmu vyjde z Amazonu dráž než z Bookdepository, něco naopak levněji. Vyplatí se ty ceny před nákupem porovnat. A to nejen Bookdepository vs. Amazon, ale i například Amazon.de vs. Amazon.co.uk a kupovat podle toho, co je zrovna výhodnější. :) Dá se ušetřit celkem dost.

    Na 2. Structuru mam taky spadeno. :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    R0C3S3K: co se dá, objednávám z Bookdepository. Jsou lepší než Amazon. A hlavně jsou z UK, takže úplně odpadá ta celnická/poštovní ojebávačka - DPH mi nevadí, to si můžu odečíst, ale vadí mi ty neúměrně dlouhé časy dodání. Tohle jde přímo a nikde to neleží, takže klidně i do 10dní doma.

    Fossík stojí cca 28Euro.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    SUN_VU_KUNG: opet z amazonu? kolik ten foss stoji?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak mi dnes dorazily první dvě knihy z trojice, kterou jsem objednal:



    - Structura2 se zatím někde skrývá :)

    Každopádně - jsem úplně unešený z toho Fosse! Už od něj nějaké knihy mám, ale tohle je opravdu ulitmátní sbírka. Nárherná velkoformátová kniha, těžká jako cihla, hardcover s krásnou obálkou, ale hlavně uvnitř je to narvané hromadami Fossových airbrushů. I přes to, že jde o designy převážně z 70-90tých let jsou pořád zajímavé a inspirativní, stejně jako třeba práce Johna Berkeyho nebo Johna Harrise. Jestli máte rádi Fosse, tak tuhle knihu prostě MUSÍTE mít :D Doporučuji i fanouškům sci-fi ilustrace, zvlášť těm, kteří pamatují třeba abíčkovské kreslené seriály typu Galaxie nebo Kruanova cesta, které od Fosse kradly co se dalo :)
    SWT
    SWT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jo já to tak taky beru, dle mého správné řešení by bylo abych si lépe zkonfiguroval adblock, ale byl jsi rychlejší, tak se nemusím namáhat, děkuji :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SWT: tak je to hlavně chyba adblocku, že blokuje věci jen na základě názvu/cesty... by mě to nikdy nenapadlo, že když si tak nazvu složku, že to bude problém.
    SWT
    SWT --- ---
    Podotýkám, že už jak jsem se tu na to začal ptát, tak jsem to nebral jako nefunkčnost tvýho webu, ale jako problém na mý straně.
    SWT
    SWT --- ---
    Skvělý - ačkoliv jsem to bral jako moji chybu (blbě nastavený FF) a chystal se na zoubky mýmu adblocku, tak "se to opravilo" - díky :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    tak a mělo by to být opravené...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    THE_BALROG: jj, je to tak. pěkná kravina :-/ no až budu mít čas, tak ty cesty přejmenuju... každopádně je divné, že i když mě adblock funguje, tak se to zobrazuje všechno.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    IMHO to bude adblock, protože commercial a storyboards mají v cestě http://www.jdolezalek.com/works/advertising/stb_jacobs_800.jpg
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MOUSEK: používám FF s adblockem a vidím všechno. Nebudu řešit to, jak to má kdo nastavené. Ta stránka je jednoduchá, nevím, co by tam mohlo vadit.
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    No nefunguje iba commercial a storyboards. ;)
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    SUN_VU_KUNG: nepoznal som adblock a tak som si to nahodil a vážne nezobrazuje obrázky na tvojom webe teraz. FF
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam