• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work

    Tvorba ID SUN VU KUNG. Digitální práce, kresby, malby, plastika...

    KNIHY (přehled nejdůležitějších knih z mé knihovny, kdyby někoho zajímaly jakékoliv informace ke konkrétní knize, stačí napsat)
    www.jdolezalek.com - portfolio
    rozbalit záhlaví
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SUN_VU_KUNG: No ono to jeden čas vypadalo, že chromatická aberace je takovej novodobej lens flare. :D Kam se ček podíval, tam byla nějaká malba s aberací nesmyslně vyhnanou do extrému. Hlavně i na obrázcích, kde pro to nebyl žádnej důvod. Na tý lodi je fajn, má tam svuj smysl. I se mi líbí tvarově. Mam rád když na nějaký členitější konstrukce navazuje nějaká masivnější hmota.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: ta bez byla dřív, a nemá tolik detailů, takže na ní pak aberace vypadá špatně. Tak jsem to použil až na tu druhou. Obecně nemám tuhle úpravu rád, ale některé věci může opticky sjednotit.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Proč je jedna loď s chrom. aberací a druhá bez aberace? :)
    SWT
    SWT --- ---
    MERLKIR: Bezva, už vím proč se mi to líbí ;)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MERLKIR: dík, kompozice je úplně základní a protože jsem to dělal dlouho vždycky tak deset minut deně, tak to má i blbě perspektivu... ale nakonec jsem to nechal, protože to projednou nejsou roboti, rakety nebo něco takového :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    SUN_VU_KUNG: tohle je strašlivě příjemné, kompozičně i těma values. A lokální ostrostí a měkkostí a tak celkově.. :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    A jedno klišé pro radost :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak konečně nějaké nové věci - chtěl jsem toho dát najednou víc, ale nedodělané kousky musí počkat, protože je na řadě práce na další knižní obálce...

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NYEMI: mám pár drobností, něco ještě nedodělané, tak to chci pak dát najednou :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A nechces neco zase vytvorit a ukazat nam to? :P
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    HAWLIS: ok, dal jsem to tam
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    SUN_VU_KUNG: nechces dat ten odkaz do zahlavi, at se to pripadne lip hleda?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SWT: tak už před časem jsem si postavil dobrou díky Ikea, zatím tam je ještě trošku místa :)
    SWT
    SWT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Vítej do klubu. Sbouchnout knihovnu (regály) ale není celkem problém.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak jsou už všechny doma :) Jsem fakt sklerotik, úplně jsem zapomněl, že jsem si objednal ještě Kolonii, což je taky vynikající kniha :) Kam to jen budu dávat.. :D

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: jj, to je jasný, ale když je to prostě z Amazon.com (kde je největší sortiment), tak to tou celnicí nejspíš projde... a protože BD má většinu toho, co Amazon, navíc bez poštovného, tak jsem si už nějak zvyknul na BD. Navíc mám lepší zkušenosti s balením knih u BD, z Amazonu mi několikrát přišly knihy poškozené, však jsem o tom psal na stránkách. No a z BD nikdy, vždycky je to v pořádku, o toho Fosse jsem měl strach, protože je to hardcover a ty dopadnou většinou nejhůř a je úplně bez poškození, jako nový... Amazon kolikrát knihy "zabalil" tak, že je museli na poště nasypat normálně do plastikového pytle a přihodit cedulku: Přišlo poškozené. Je jasné,ž e kdyby to šlo z UK, DE atd. tak by to bylo asi o něčem jiném, ale jak to jde z USA, tak je to riziko...

    Přiznám se, že mě moc nebaví řešit ty cenové rozdíly v řádu pár eur/dolarů, takže jestli někde stojí kniha 16 a jinde 20 dolarů už přežiju :) Samo kdyby někde byl velký rozdíl, tak to asi objednám za míň, ale tyhle knihy do 30 Euro jsou v pohodě odkudkoliv :)

    Structura2 bude super, snad dorazí co nejdřív :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    SUN_VU_KUNG: Hele když objednávam z Amazonu a posílaj mi to buď z Německa nebo z UK, tak se žádná zdržovačka nekoná a neni ani důvod, bo je to zásilka v rámci EU stejně jako když to objednáš z Bookdepository. Něco kvuli poštovnýmu vyjde z Amazonu dráž než z Bookdepository, něco naopak levněji. Vyplatí se ty ceny před nákupem porovnat. A to nejen Bookdepository vs. Amazon, ale i například Amazon.de vs. Amazon.co.uk a kupovat podle toho, co je zrovna výhodnější. :) Dá se ušetřit celkem dost.

    Na 2. Structuru mam taky spadeno. :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    R0C3S3K: co se dá, objednávám z Bookdepository. Jsou lepší než Amazon. A hlavně jsou z UK, takže úplně odpadá ta celnická/poštovní ojebávačka - DPH mi nevadí, to si můžu odečíst, ale vadí mi ty neúměrně dlouhé časy dodání. Tohle jde přímo a nikde to neleží, takže klidně i do 10dní doma.

    Fossík stojí cca 28Euro.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam