MERLKIR: Právě že to bylo připravené docela dost, některé věci jsem si maloval jen pro to a byly součástí toho materiálu. Slides jsem nechtěl, protože je jednak nemám rád a druhak člověk pak neví, jestli číst, nebo poslouchat, takže jsem to chtěl spíš rovnou řešit na plátně photoshopu, což jsem zjistil, že v porovnání s dvěma 24" monitory, co mám doma při použití toho malého ntb prostě nešlo. To byl i důvod toho, že jsem na něco "zapomněl" - naopak, celá osnova celé přednášky byla do detailu propracovaná v dokumentu, který jsem měl na tom ntb, ale jak to bylo mrňavé a musel jsem pořád scrollovat, tak jsem prostě některé body přehlédnul... zvyk na velkou plochu je zkrátka moc silný :) A co se týká hledání složky, to se tam snad proboha nestalo :D Byly jen dvě a byly přímo na externím disku, který byl připojený :) Jako jestli myslíš ten binec na začátku, co posunul přednášku, tak to bylo něco jiného - potřeboval jsem zkopírovat presety mého photoshopu do toho, který tam byl, jinak bych to nemohl ovládat tak, jak jsem zvyklý.... a tohle řešení, spolu s nutnou instalací driveru pro můj tablet z netu bylo to zdržení.
No a pána od Adobe mi bylo taky trochu líto, je teda fakt, že oni na mnoho uživatelských připomínek fakt kašlou a raději tam nacpou naprosto bezhodnotné blbiny, na které mohou lákat masu, ale to asi těžko může vyřešit člověk přednášející o produktech na přednášce :)