• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUN_VU_KUNGSvatostánek Opičího krále - tvorba nejrůznějšího druhu - SUN VU KUNG at work

Tvorba ID SUN VU KUNG. Digitální práce, kresby, malby, plastika...

KNIHY (přehled nejdůležitějších knih z mé knihovny, kdyby někoho zajímaly jakékoliv informace ke konkrétní knize, stačí napsat)
    www.jdolezalek.com - portfolio
    rozbalit záhlaví
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ALIENJEDNA: já spíš nějaký ten ambient, IDM, crossovery s jazzem a tak :) Techno jest pověšeno na hřebík :)

GENERIXX: nejdřív musím přizpůsobit systém, dokoupit zvukovku a nearfield monitory a pak teprve možná něco začnu :) Jinak to pak bude asi na soundcloudu, ale bude mi chvíli trvat se v tom zorientovat :) No a Virus - ten mám už strašně dlouho, mám takový pocit, že to byl jeden z prvních v ČR vůbec :) Není moc virtuálních analogů, které by měly tak dobrý zvuk :)

Ale hlavně musím kreslit :D
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SUN_VU_KUNG: tak na to jsem teda zvědavá, šoupej sem výsledky pak :) A velkej plus za Virus, dobrá volba ;)
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    SUN_VU_KUNG: Super, těšíme se na našláplej výstup !
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SWT: to bude zvukomalba ;))
    SWT
    SWT --- ---
    Kde to má štětce nebo pastelky? :) Dobře ty ...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak nevím, jestli dělám dobře, ale oprášil jsem jednu svoji starou lásku :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    LABORANTKA: No, asi je, já tam byl poprvé :)
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    SUN_VU_KUNG: To vypadá na hodně zajimavou partu lidí :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CORNHOLIO: No tys nemohl uniknout, když jsi byl hlavní aktér :) Mimochodem, hlas jsem hodil tobě :) A viděl jsem, že toho máš hodně, tak jsem to nechal na jindy :) Ale až budeš někdy v Praze, tak klidně :) Vůbec těhle akcí je nějak málo :D
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    CORNHOLIO: no to by bol zaujímavé akoby si sa tomu vyhol :D
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    SUN_VU_KUNG: Ahá, já si ani nevšiml, že jsi tam byl! Nebyl čas na socializaci, příliš mnoho lidí...
    Taky jsem se snažil uniknout tomu, abych byl na záznamu. Moc se to nepovedlo:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Mě trefí :) Tak já se snažím celý večer uniknout tomu, abych byl na nějaké fotce a pak jsem v náhledu videa :))
    RAW Semi 1 Report
    https://vimeo.com/88253774
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak neodolám a ještě jedno album, co mne teď... dostalo. In the middle of this nowhere... nebo tres domine...

Hammock - Oblivion Hymns (Full Album)
    http://www.youtube.com/watch?v=yAvdlLXR7pk
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KJON: Asi máš pravdu, ale jsem opatrný :) Funki Porcini poslouchám taky skoro nonstop a zatím dobrý :) Každopádně díky za tip, poslechnu si...
    KJON
    KJON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Tyhle věci se neoposlouchají. Zvlášť, když u toho člověk něco dělá a plně se na to nesoustředí, si myslím.
    Já poslouchám věci od Keitha Keniffa (projekty Goldmund, Helios..) a nebo třeba Tycha (Tycho) a taky se to dá pořád dokola a pořád mě to baví :)
    Helios - Unleft (Full Album)
    http://www.youtube.com/watch?v=8VFknfOWmHE
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Jinak se omlouvám, ono to vypadá, že vůbec nic nedělám, ale je to naopak, už delší dobu dělám na hodně pracné zakázce, která se naštěstí postupně chýlí k závěřu - už jsem z toho dost vyčerpaný, ale musím to zvládnout :) Ale během té doby jsem si stihnul udělat pár skic na nové věci, tak jak bude hotovo, tak se do toho pustím... mám tam zase jeden podomořský motiv a myslím, že bude vypadat dobře :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KJON: no já jsem z toho úplně na větvi, protočil jsem to album snad dvacetkrát a musím přestat, abych si to neoposlouchal :)
    KJON
    KJON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Ó, skvělé, už to chtělo nějakou změnu a tohle je přesně ono :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Absolutní masterpiece :) Jestli kreslíte dlouho do noci, tak tohle je něco :)
    Bohren & Der Club Of Gore - Piano Nights (Full Album, 2014)
    http://www.youtube.com/watch?v=aVnLon8TvXk
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: ona ta 13HD je taky super, ale přeci jen, to rozhraní je při té velikosti už strašně malé, třeba photoshop - ty ovládací prvky. Kdyby tam běžel sketchbook nebo artrage, které mají málo prvků a velkých, tak by to tak nevadilo, ale Photoshop je na tom už na úplné hranici... na posledním RAWu jsem se ho na chvíli zmocnil, abych vyzkoušel cursor lag a v polních podmínkách se trefovat do palety barev, bylo opravdu těžké.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    77WHITE: to jo, není tam měřítko (jen kousek nožičky stativu :) - ale musím říct, že tenhle cintiq mi přijde takový úplně nejlepší. Ta 24HD je kráva, která potřebuje svůj vlastní prostor. Tenhle je lehký, snadno se smontuje, hned se s ním dá pracovat, velikost obrazovky tak akorát, aby člověk nenajezdil rukou sto kilometrů... no jsem zvědav, až se do toho opřu naplno, abych to testnul...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam