• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEČeské Dráhy - z provozních důvodů nejede
    QUITE
    QUITE --- ---
    MINER: to je otázka. chtělo by to vymyslet nějakou chytlavou, chytrou a stručnou argumentaci/frázi, která by se v případě potřeby dala do zblbnutí používat.

    Vycházím z úvahy, že i výpravčí či průvodčí jsou zaměstnanci ČD. Tím pádem říct, že "za něco nemohou", se sice může zdát být logické, ale není to argument. Všichni jsou zaměstnanci jedné firmy. Měli by se tedy všichni společně podílet na jejím správném běhu.

    Když větší skupina cestujících přitlačí ve chvíli, kdy je něco v nepořádku na zaměstnance s nimiž jsou v tu chvíli v kontaktu, musí se to logicky projevit i ve vedení. Je to vpodstatě to, co se lidově zve "princip padajícího h***a", jenom je to aplikováno obráceně.
    MINER
    MINER --- ---
    QUITE: kdo na koho a jak bude ten vytrvalý nátlak provádět?
    QUITE
    QUITE --- ---
    Společnost Apple Inc. má 34 300 zaměstnanců. České dráhy 41 081.
    QUITE
    QUITE --- ---


    Zmodernizovaný vůz ČD
    QUITE
    QUITE --- ---
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_dr%C3%A1hy

    Průměrné stáří vozového parku ČD bylo v roce 2009 uváděno 26 let, což řadí Českou republiku na jedno z posledních míst v Evropě.
    QUITE
    QUITE --- ---
    V úvodu bych se rád ohradil proti možnému hulvátství. Tato iniciativa by měla vždy zachovávat jistou slušnost v chování. Nástrojem ke změně by měl být pouze vytrvalý nátlak. Vtip a šarm je prioritou. :)

    Cílem diskuse je najít způsob jak tento nátlak setrvale vyvíjet.
    QUITE
    QUITE --- ---
    Odborář Dušek: České dráhy ovládá spiknutí homosexuálů
    http://byznys.lidovky.cz/odborar-dusek-ceske-drahy-ovlada-spiknuti-homosexualu-p1t-/ln-doprava.asp?c=A100306_110413_ln-doprava_mev

    "Homosexuál Žaluda drží s homosexuálem Slamečkou, homosexuál Slamečka má vazby na homosexuála Nováka (Gustav Slamečka - ministr dopravy, Jan Novák - šéf úřadu vlády pozn.red.). A na ministerstvu dopravy je těch homosexuálů natahanejch tak dvacet a ve vedení drah tak třicet, a tihle lidé absolutně ovládají České dráhy," řekl Jaromír Dušek Lidovým novinám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam