Tohle se mi stalo dneska cestou do práce ...
Moje dnešní cesta do práce ...
Nasednu lsjem na Kladně vesele dp rychlíku, který měl dneska jen 3 minuty spoždění.
Na nejbližší zastávce rychlíku jsme stáli 15 minut navíc, načež bylo oznámeno, že stojíme z duvodu překážky na trati.
Za dalších 15 minut bylo oznámeno, že se nejedná o překážku, nýbrž o chybějící kolej na trati.
Poté bylo oznámeno, že bude zajištěna náhradní autobusová doprava. o příjezdu jednoho autobusu pro celý rýchlík, nasedla sotva čtvrtina cestujících. Zbytek musel čekat na další autobus.
Po 10 minutách přijel osobní vlak, který vychrlil další dávku neštastných cestujících, kteří spolu s lidmi z rychlíku čekali na další autobus.
Po 20 minutách dalšího čekání začali někteří cestující odcháízet na nedalekou zastávku pražské MHD, která jezdila pravidelně a začali odjíždět sní.
Po cca dalších 10 minutách čekání na autobus jsem to vzdal i já a následoval je též na zastávku MHD, kde mi 5 minut na to jel autobus.
Závěr : české dráhy opět ukázali, jak rychle dokáží reagovat a jak neadekváítně neumí zhodnotit situaci jak s časem, tak s náhradí dopravou.
konkurenci na ně a srazit marže manažerum za takovehle organizování náhradní dopravy.