• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MINETŘeč a symbolika květin/ Bílá magie a vše kolem
    Rozvíjej se poupátko... Zde si mužete posílat bodláky místo sprosté urážky :)
    rozbalit záhlaví
    MINET
    MINET --- ---
    NIKOPOL:
    NIKOPOL: Čím se tahle diskuze bude zabývat s tebou ted nebudu rozebírat,protože nemám čas i když bych ráda...


    ARAGONIT:
    ARAGONIT: Magie je všude kolem nás. Záleží pouze na tom jak jí každý z nás vnímá. Co od magie každý z nás čeká a jak s ní každý z nás umí naložit.

    Proto ty jednoduchý obrázky... Dobrý a jednoduchý začátek pro každýho z nás. Já sama se musim hodně učit a ráda si nechám poradit,takže prosím...

    Já prostě v podstatě čekám vaše zkušenosti a vaše nározy at jsou jakékoliv jen at se týkají tématu... Satana najdete v jiné místosti než zde,tak zkuste a respektujte můj (pro některé hloupej) název.


    NIKOPOL: Já prostě v podstatě čekám vaše zkušenosti a vaše nározy at jsou jakékoliv jen at se týkají tématu... Satana najdete v jiné místosti než zde,tak zkuste a respektujte můj (pro některé hloupej) název.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ARAGONIT: Společné rituály na dálku má cenu dělat jen s lidmi, které už dlouho a dobře (!) znáš osobně. Jejichž astrální vzorec rozpoznáš v té změti všehomíra.
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    MINET:
    spíše narážím na to že každý dělá nějakou formu magie, vetšinou aniž si to uvědomuje, a protože myslíme někdy i negativně, pak děláme i černou magii, ikdyž samo na nižší úrovni, ale přesto.
    Mně osobně chybí to, že ikdyž žijeme v moderním IT světě, mé pokusy o společné magické rituály, přes internet se zatím až na výjmky nesetkaly s výraznější odezvou.
    MINET
    MINET --- ---
    REVAN: Tak to jsme na tom dost podobně! Jinak ženy: troufnu si říct,že jsou takové oběcně známé čarodějky už dlouhá léta :-)

    ARAGONIT: Film tajemství jsem neviděla. Určitě se mrknu až budu mít čas. Myslim,že magie užitečná je. Záleží jak a v čem jí použiješ. Já se třeba černý magie bojim jako čert kříže a nepoužila bych jí za žádnou cenu,ale mam okolo sebe lidi,co černou magii dělají uplně běžně,nemají z ní strach a eště z toho mají srandu.
    Určitě magie užitečná je,ale musíš vědět jak jí spávně použít. Nemůžeš si z toho dělat holubník,protože se ti to může dvojnásobně vrátit.
    ARAGONIT
    ARAGONIT --- ---
    hmmm...je ještě magie na něco užitečná,když obyčejnému člověku vlastně stačí pricipy, které byli už popsnány v mnoha knihách o pozitivním myšlení včetně třena filmu:tajemství?
    REVAN
    REVAN --- ---
    Ale ano, pár lidí jsem určitě očaroval a pár lidí očarovalo mne :), zvláště ženy ;-))
    MINET
    MINET --- ---
    REVAN: To ani tolik ne,ale líbí se mi.
    A co ty? Umíš někoho "začarovat?" :-)
    REVAN
    REVAN --- ---
    MINET: Pořád ještě bílá magie?
    MINET
    MINET --- ---
    Bohové musí být šílení :D
    MINET
    MINET --- ---
    Bílá magie-Zaklínadla - Neviditelné síly
    http://invisibleforce.mypage.cz/menu/bila-magie-zaklinadla
    MINET
    MINET --- ---
    MINET
    MINET --- ---
    Zatim toho tu moc neni,protože nemám čas se tomu tady dostatečně věnovat. Píšu svojí bibli bílé magie vlastní rukou,kterou budu vydávat,tak doufam,že se mi povede :-)

    Jinak jsem jako malá holka zkoušela Magii lásky-spojení partnerů a můžu vám s klidem říct,že mi to vyšlo,ale musíte tomu věřit a perfektně se soustředit!

    Vaše zkušenosti uvítam,tak směle do toho. Doufám,že na nyxu najdu někoho kdo si na bílé magii ulítává stejně jako já :-)

    MINET
    MINET --- ---
    MINET
    MINET --- ---
    MINET
    MINET --- ---
    Miluju zázvor. Zdraví čaj :-)



    MINET
    MINET --- ---
    MINET
    MINET --- ---
    KALIPH
    KALIPH --- ---


    Slunečnice

    Proč se slunečnice otáčejí za sluncem? Opět nahlédneme do antických mýtů. Podle jednoho z nich to má na svědomí nymfa Klytie. Zamilovala se do boha slunce Helia a ze žárlivosti ublížila jeho milence. Byla potrestána tím, že ji bohové proměnili v květinu, která se neustále otáčí za tím, koho miluje.

    V řeči květin značí slunečnice přílišnou pýchu.
    MINET
    MINET --- ---
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    nasrat:)
    MINET
    MINET --- ---
    ROMUALDO: Románku,posli mi radši kytičku :)
    ROMUALDO
    ROMUALDO --- ---
    co to????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam