• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    MASOO
    MASOO --- ---
    myslim, ze tanceni falmenca ve tri rano, kdyz prisel spolubydlici domu "malo unaven z restaurace, sem taky patri co?;)
    CNV
    CNV --- ---
    KUBAN88: No tak to nemá chybu :)

Já jsem měla v prváku spolubydlící, která se mě na začátku nevinně zeptala, jestli mi vadí rádio... řekla jsem ne a pak jsem celej semestr poslouchala Proglas a folk...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    toto nebyl přímo můj spolubydlící, ale spolužáků...

kluk, takovej šampónek, pro ženy snad i atraktivní jen trochu zženštělý....
    jednou řekl jestli by u něj nemohl někdo večer přespat... kluci natěšený, že uviděj pěknou kočku souhlasili... když přišel ve tři ráno, tak kluky vzbudily hrozné vzdechy... tak se podívali a on na posteli zezadu klátil nějakého chlupatého chlapa a to jim trvalo do 5 do rána...

no od té doby si nikoho přivést nemohl

(nejsem nějaký xenofób,ale v prváku na vejšce chápu že ty kluky to trošku pohoršilo:))
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    ja mel super spolubydliciho, kterej kdyz prisel treba ve tri ve ctyri v noci domu, tak me budil tim, ze mi strcil zapaleny brko do pusy. takze sem z hlubokyho spanku, z vteriny na vterinu sedel na posteli a hulil, tipli sme to a ja upadl zpet do komatu...
    (ted na to rad vzpominam, ale obcas uz me to taky sralo)
    ((mimochodem toho sameho jsem jednou, kdyz jsem prisel domu ve tri nahodou ja, musel hasit coca-colou, protoze s tim brkem usnul v posteli a vzplal:))
    MARG
    MARG --- ---
    normalne ja sem jednou sdilel jedenu malou cimru s takovym hippiepunkerem...teda proste miloval tibet a pritom rad mlatil nacky s vlajkou antifa...meli sme pres pokoj zaves a ten to delil na dve casti...no a ja vecer pred odevzdanim bakalarky sem tam fakt jako hrotil pac sem toho moc nemel a potreboval sem to rano mit ready...no a von si tam natah nakou svoji kamosku a zacali tam vzajemne masturbovat:D sem tenkrat fakt nemoh...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    jsou to hovada:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam