• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    MASOO
    MASOO --- ---
    MAN25: :)))
    muj zraval samotnou pohanku, cibuli jak jablko, nebo nejed vubec
    MAN25
    MAN25 --- ---
    PALEONTOLOG: to uz je vyssi level, to se musi i varit! exspolubydla jidaval trikrat denne cornflakes, obcas to prolozil chlebem ... kdyz odjizdel tak vytahl ze skrinky deset lahvi zavarenin, typu pridej vejce a mas leco ... zrejme too difficult
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    k tematu :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRESEN: ex-spolubydla jídával krupičnou kaši 3x denně :)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    tak třeba tortila s lilkovoavokádovým pyré tě vyjde okolo 60Kč a nají se z toho krásně 3-4 lidi... doporučila bych se nebát experimentovat... přeci jen špagety s kečupem nejsou ani tak levný jídlo, jako spíš už fakt krize fantazie jídlo... :)
    IVNA
    IVNA --- ---
    MAN25: aaaah! Bramborovej gulas, je za babku a muzes ho mit v mrazaku. To varim muzi pokazde kdyz ho nechavam dyl jak tyden doma a pochvalije si
    IVNA
    IVNA --- ---
    MAN25: a co treba ryze? Varena s cibuli a ruznym korenim, a do toho treba nejakou konzervu....tunak....corned beef...lauch meat td td td v horsim pripade zeli, jak jsme to delali na kolejich my, pac zeli a mrkev jsou nejlevnejsi.
    Akorat to nezmrazis
    MAN25
    MAN25 --- ---
    hint: zakladem je lednice/mrazak a varit ve vetsim mnozstvi ... spis nez by se mi neco prejedlo ocenim, kdyz nemusim varit a jen poskadlim slecnu mikrovlnku.
    MAN25
    MAN25 --- ---
    MR_DAN: mluvim o castkach v relacich nad 10 Kc a zaroven mene nebo rovno menze ... :)

BONEMINA: tak v zime za 60 kc / kg to opravdu neni levnej spas, navic v zime to neroste preci! :)
    ONDRAP
    ONDRAP --- ---
    IVNA: hmm normalka :)

Bejvalej spolubydla, kdyz prisel ve 3 rano tak povazoval za nutny vsem oznamit, ze prisel a zacal vypravet "zabavne" prihody. Kdyz ale nahodou nekdo vzbudil jeho, tak o tom poslouchal jeste tyden, ze takhle si to nepredstavuje a v zadnym pripade to takhle dal nepujde...

No druhej zase vzdycky, kdyz prisel tak mi vrazil pod nos pivo/vodku/rum a rekl chlastej pi*o. Tenkrat me to stvalo, dneska na to s laskou vzpominam ;) Prece jenom se mi jeste nestalo, ze by mi prinesla pritelkyne ve dve rano do postele pivsona.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    rohlik s ramou preci :)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    TRESEN: Kolínka?
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    BONEMINA: a co třeba úplně jiný, rychlý a levný jídlo, než špagety ? :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MAN25: Rajčata? V zimě fujble. A rajčata v plechovce v porovnání s protlakem v plechovce, to už není až takový rozdíl.
    MASOO
    MASOO --- ---
    ja se teda mela lip jako student, nez ted:D

no je dobry si zjistit aspon neco
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    btw jak jsem tu psal pred par dny o tom byvalym spolubydlovi, jak jsme se porvali kvuli nedoplatku apod... tak vcera jsem byl na pivku s ex-ex-spolubydlicim, pres kteryho jsem se k tomu hajzlovi dostal .. byl to jeho kamos... no a uz to neni ani jeho kamos, porvali se na dovoleny v recku, nejaka sklenice rozbita o hlavu, typek prej tu svoji holku mlati jak divej, hazi po ni zidle a tak... takze rada do zivota, nez s nekym zacnete spolubydlet, zjistete si, jestli to neni uplnej psychopat :-))
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MAN25: cinsky nudle? :-))) chleba oblozenej rukama?
    FANAE
    FANAE --- ---
    DZODZO: Az na to ze se to pak neda jist :)
    DOCKINEZ: A to uz vubec:)
    MAN25
    MAN25 --- ---
    BLOODRAT: o tom by se celkem uspesne dalo hadat ... i levne se da najist dobre ;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ajo tak to som nevedel ze ide o studentske doupata, lebo ja som zazil spolubydleni uz ako pracujuci (my sme si teda robili skor fazolove orgie =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam