• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DZODZO: "za tu dobu", tedy účelnost... to se dá pochopit, stejně jak napsal SKAFF, kupovat chleba do zásoby nemá smysl
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PALEONTOLOG: pokial si ho nechavas iba okorat tak je to v poriadku, nam by za tu dobu vyschol na kamen, pripadne pod igelitom splesnivel
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DZODZO: to s tím pečivem je prasárna, kterou bych pochopil jen v případě válečného konfliktu :) a protože si sám nechávámn chleba přirozeně okorat, koušu se do lokte, když mi "můj bochník" někdo schová pod igelit :-E
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: trvaly bydliste je pro exekutora pouze navodna informace, nemusi na ni zakladat naprosto nic... exekutor je bozske stvoreni, ktere muze kamkoli se mu zachce, pokud muze byt i naznakem prokazat, ze si mohl myslet, ze tam dany vinik ma/mel kartacek na zuby.

DOCKINEZ: v HK hlavne natocili MP jak vyhazuje petky na normalni skladku :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BAARKA: pokud trpí na mykózy, tak je přežehlení lepší...

moje máti žehlí dámské kalhotky, i ty krajkové - aspoň tu středovou vložku. Já teda ne, ale doporučil jí to doktor na dámské obtíže a fakt to zabralo.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BAARKA: díky!!! :DD
    _MIG_
    _MIG_ --- ---
    DOCKINEZ: K nám přišla kdysi taky a chtěli mikrovlnku a TV, musel jsem vysvětlovat, že ta osoba tu vůbec nežije a navíc že TV a mikrovlnku prostě nemáme. :) a v poho
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ad trideni - pro firmy zabyvajici se odpadem je tento super lukrativni surovina, at tridis nebo ne. Z principu mne otravuje tridit zadarmo pro nekoho, kdo se na tom pekne pakuje a kdo si muze dovolit platit ukrajinky na tridici lince.

Jasne, sklo hazim do kontejneru na sklo a mam-li dobrou naladu, tak hazim i plasty do plastu, ale nehodlam si pripadat jako nejakej nelida, kdyz se na to umyslne vyflajznu.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    IVUSHA: jak muze prijit exekuce nekam, kde nema trvaly bydliste? nebo mel?
    CNV
    CNV --- ---
    JIKROCENTRISTA: Neřekla, jestli žehlil vyprané :)
    Každopádně nechápu, proč žehlí ponožky, ty se snad žehlit nemusí...
    JIKROCENTRISTA
    JIKROCENTRISTA --- ---
    Vyprane ponozky jsou nehygienicke?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    prave jsme nachytala naseho noveho spolubydliciho - kluka..cca 23 - jak si zehli v kuchyni na stole ponozky..??!?@??
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BAARKA: imo je to duvod stejny s vetsinou tech co netridi... zaved to, vyhni se UK chybam a muze se trideni rozjet.

IVUSHA: jj, u nas je exekutor mocnejsi boha a ty se pred necim takovym mas tezko jak ubranit :(

MORIARTY: a ponauceni je, ze holky co delaj cavyky, vsecky otravujou! :)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    IVUSHA: no ty vole
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já měl na koleji skvělýho spolubydlícího. To jsem byl tak ve třeťáku, kdy jsme dostali na pokoj prváka, byl to fajn kluk, do hospod s náma chodil a byl strašně na ženský a ženský byly strašně na něj. Vypadal jako Marcello Mastroianni, nebylo mu ani dvacet, v hospodě se s náma loučil po prvním pivě s tím, že "musím mluvit s nějakou ženskou, jinak se poseru."
    Co jsme tak vypozorovali, tak sbalil kolem dvou holek tejdně, nechodil s nima, jen s nima spal a holkám to nevadilo, nepotkal jsem žádnou, která by na něj byla nějak naštvaná. Tahal je samozřejmě i na pokoj a sice se snažil bejt tichej, ale holky často moc tichý nebyly, takže nás tím budil. Jednou mě vzbudil rozhovor v posteli, kde se snažil ukecat nový úlovek, holka se nechtěla dát lacino, tak jsem to ukončil hláškou "já na to seru, du na cigáro" a šel jsem na chodbu si zapálit, za chvíli přišel i přistýlkář a nakonec z pokoje utekla i ona slečna, takže jsme mohli jít spát.

Jednou se vrátil z víkendu od rodičů s tím, že se strašně zamiloval do holky, co potkal v sobotu na diskotéce, jako důkaz té zamilovanosti nám všem ukazoval odřený kolena :) No nevím, jak ten jeho vztah dopadl, ale pár dní byl hodnej a na pokoj nám v noci nikoho nedotáh. Škoda, že nějak nestíhal chodit do školy a po prvním semestru ho vyhodili a ani nevim, kde je mu konec, odhadoval bych, že je už párkrát rozvedenej.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    super diskuze:-)
    měli jame super spolubydlu...přestal platit ,pak se i ukazovat a na to přijdeme domu a exekuce...odchytovka na psi,policajti,zámečník...polepili mi věci za 20 000 a ještě jsem měla jít k soudu.Naštěstí se mi podařilo dokázat ,že je vše moje
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    NAVARA: to teda nevim, jsem ted v uk, kde funguje nemecky model, ktery tady funguje teda velmi spatne..asi nemecky model, muze fungovat jen v nemecku..nerecyklovat z tvych duvodu mi prijde lenost.
    WYMA
    WYMA --- ---
    DZODZO: a jakej je pak dobrej ten chleba :)))
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SKAFF: chleba aj rozky sa daju kupovat do zasoby, chleba staci nakrajat na platky a hodit do mrazaku, to iste rozky, tie sa ani krajat nemusia, nejaky ten tyzden tam urcite vydrzia, v pripade potreby staci rozmrazit

NAVARA: my odpad triedime aj ked su kontajnery ovela dalej nez bezne odpadaky, ale vzdy sa toho musi nazbierat vyse, t.j. vzdy tak pol pytla papiera co este moje vetche telo zvladne odniest naraz a zo 2 velke tasky pet lahvi, zasa je pravda ze to tam vozime autom =D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BAARKA: Rad budu tridit odpad, nemam s tim problem, nejakou dobu sem to delal, dokud jsem mel kontejnery na trideny odpad pred barakem. Ale odmitam se k nim vlacet dal, nez ke kontejneru na smiseny odpad - tedy nekdy az kilometry daleko.

Chapu, ze je neekonomicke mit v kazde ulici kontejnery na separovany odpad. Proto prijmemez tusim ze nemecky model, kdy pred barak hodim odpadky v barevne odlisenych pytlech, popelari to vyzvednou a podle barev pytlu doruci na ta spravna mista v miste zpracovani odpadu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam