• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRESENnepohodlní spolubydlící
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Tak jsem po delší době otevřela můj touster a opět stejný obrázek.Spolubydla si očividně dělal tousty.Je to tam min 14 dní,možná měsíc. Všimněte si jak chybí smalt i tam co není zbytek toustu. To vydřel,když jsem mu řekla,ať ho po sobě vyčistí.

QUICK
    QUICK --- ---
    TRESEN: Trpaslici. Ty potvory vam vlezou vsude a strasne rychle se mnozi :)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Právě pracuji na fyzikálním výzkumu. Jeho tématem je samovolné ubývání naložených hub ve sklenici. Sklenici sleduji už přes dva týdny a první motivací začít tento výzkum byl nepatrný úbytek. Bohužel ale původní množství po mém otevření sklenice nebylo nijak zaznamenáno, takže jsem nedělala závěry. Poučila jsem se a podruhé už udělala nenápadnou rysku. Dnes jsem se podívala a opět hub ubylo... Samovolně se vypařují?!!!
    Důležitým faktorem může být, že nebydlím sama a sdílím lednici se spolubydlící...
    QUICK
    QUICK --- ---
    Na lince nam ted lezi listecek - jidlo od maminky - "Prendej to na talir a ohrej v mikrovlce". Samostatnost spolubydliciho je obdivuhodna :))
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    TRESEN: já mám smlouvu na dům,kam jsem vzala dva kluky.Věděli ,že mám psa a kočku a maji je rádi.Horší bylo,že ten jeden měl fenečku,na kterou kašlal,nevenčil,kolikrát jsem krmila mejma granulema,utíkala a zničila mi věci za 10 tisíc.Již má nového pána. Když jedu pryč,stačí požádat a pohlídaj mi je.Já za to vše zařizuju,uklízim a oni se jdou natáhnout do pokoje:-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    tak otázka - máte nějakýho mazlíka nebo mazlíčku, chlupatou nebo pokud jste trochu úchylní klidně bez srsti, a váš spolubydlící vaše zvíře úplně nemusí? Jak to řešíte popř. čím mu kompenzujete to, že on snáší vaše zvířectvo...?
    QUICK
    QUICK --- ---
    IVUSHA: treba by z toho mohla byt slusna brigada :)
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    TRESEN: a kolik ti nechala za cukroví?:-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TRESEN: normálka - mlíko buď kysne a nebo sublimuje, nic jiného neumí.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    QUICK: takhle zahadne mizelo mliko :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    TRESEN: bud rada, ze omacka jen "zahadne" nezmizela :)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    IVUSHA: přesně to samý, doslova, se mi s tou spolubydlou stalo taky .)))
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    To mi připomělo spolubydlu.Nadnala jsem na stůl mísu vánočního cukroví a řekla ať si vezme.On že ne,že by ztloustl.Pár kousků toho co mám nejraději jsem si nechala v doze na lince.Za pár dnů na stole zbyl jen jeden kousek a jdu do krabičky a tam asi jen tři kousky.Po pár dnech jsem vyfasovala poslední cukrátka od rodičů a nandala je na stůl do misky pro něj a nechala si asi 6 kousků v doze na lince.Druhý den kouknu a v doze jedna pracnička. Tak jsem holt neztloustla a měla jen asi 4 kousky a on dvě kila cukroví.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Moje spolubydlící, která z důvodu udržení si štíhlé linie téměř vůbec nejí a proto si ani nenakupuje jídlo do lednice. Jednou ji ale hlad zmohl a snědla celou sklenici mé omáčky na špagety. Když jsem se vrátila domů, našla jsem jen lísteček se vzkazem "Neodolala jsme tvé omáčce na špagety" a u toho finanční vyrovnání. Ještě se to pak opakovalo jednou. Nikdy ale sama od sebe nedošla do obchodu, aby tou samou omáčkou zastoupila tu mojí. Je holt pohodlnější vyndat peníze na stůl a neodolat :)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    tak mam za sebou necekany napetovy test meho mocoveho mechyre a chladne hlavy... slysim klapnuti dveri od zachodu a pak znelku star wars, tak si rikam, jakej je spolubydla mimon, kdyz stejne vetsinu filmu dokouka v pokoji... nicmene po hodine a 45 minutach stale zachod neopoustel a mne se zacalo chtit jit zoufale na malou, protoze jsem predtim behem te doby popijel konvicku caje. tak jsem zabusil na dvere, nacez se teda ozvalo "minutku", po 5 minutach splachnuti a po 10 minutach zachod opustil.
    mel jsem teda sto chuti se mu jit vymocit do pokoje behem te doby, co jsem cekal, nicmene jsem zachoval chladnou hlavu... ackoliv jsem mu nic nerekl, tak asi vzhledem k tomu, s jakym tempem jsem na zpristupneny zachod vbehl, mi nekdy potom prisel rict, abych si nemyslel, ze tam jenom koukal na film, ze prej ma velkou starost o hygienu, takze si poradne umyl ruce ...
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    TRESEN: ne,to oni jsou hodný a nedělaj naschvály,ale ono jim to bohužel nedojde,že můžeme v sobotu v 9 spát.Bohužel,ani když jim to kamarádka řekla...pak začli Luxovat:-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    IVUSHA: možná, když normálně nevylejzaj z pokoje, byli naštvaný, že ste se vy bavily a proto vám to chtěli trošku znepříjemnit... ale spíš bych to chápala, kdybyste je v ty 4 ráno vzbudily...
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    TESSS: nebudeš věřit,ale jo:-)šly jsme po jedné v rozmezí 30 minut cca a ani jsme se navzájem nevzbudily. I jsem se spolubydlů párkrát ptala ,zda jsem nebyla slyšet a prej ne. Ale plně chápu tvůj dotaz:-)
    TESSS
    TESSS --- ---
    IVUSHA:v ty 4 rano jste prisly jako mysky? :-)
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    v pátek jsem byla s kamarádkama na vínku a přišly jsme ve 4ráno.Vzbudilo nás v 9 jak spolubydla mlátí skříňkama v kuchyni a hrncema a smrad smaženejch vajec.Kamarádka šla do kuchyně pro vodu a říká mu ,že ještě spíme....za chvilku začala ždímat pračka a rozjel se lux a u našich dveří si to fakt vychutnal...tak nám nezbylo než vylézt z postele.Jen podotýkám,že normálně nevylezou celej víkend z pokoje,natož aby něco udělali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam